# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Kaliteli adam, tekniği falan iyi ama adeta yürüyerek oynuyor hiç kendini zorlamıyor. Biraz daha sorumluluk almalı, biraz daha ofansa katkı vermeli.

Mevcut orta sahamızda oynamak için çok fazla özelliğe gerek yok. Top saklama özelliği var, uzun ve kısa pasları iyi. Oyun zekası da Selçuk'tan sonra takımdaki en yüksek adam belki de. Fiziki açıdan eksiklikleri var ama bizim takımda kesin oynamalı. Bu maç için Refik'in "sorumluluk almalı" lafı geçerli ama diğer maçlarda oyuna girdiğinde kötü oynasa dahi hemen inisiyatifi alan -almaya çalışan- liderliği üstlenen bir adam olarak dikkatimi çekti. Hatta bu başlığa da yazmıştım, Madrid maçı sonrasıydı sanırım.

Hayalkırıklığı yarattı açıkçası.Culioyu gönderdik ama o kalitede ofansif oyuncu alamadık(Onun bile çok yüksek kalite olduğu söylenemez)

ayhanla yektayi bir tutma allah carpar, ayhan yasinda bile bu cok daha hareketli yektadan

Güvenip biraz oynatmak lazım bu adamı, orta sahada Sabriyle falan olmayacağı belli. Bugün çok iyi değildi tamam ama oynatıp takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum ben

Biraz risk alması lazım, denemesi lazım. Al topu beke at, ondan al Melo'ya at. Bu sakinliğiyle en fazla penaltı atar Galatasaray'da.

Bu desteğe, bu güvene, bu oyun olmaz yekta.

Sabri'nin orta saha oynadığı yerde Yekta bastonla oynar.

ayhan > culio > yekta desek

Culio hepsiyle top diye oynar.

gs.jpg

Standart bir kulübe oyuncusu. Yedeklerde her zaman iyi bir alternatif olur ama ilk 11 icin yetersiz kalır.

Tabi Sabri gibi birisinin oynadığı orta sahada mutlaka Yekta'nın formayı alması gerekir. Yekta'yı yedek bırakacak bir isim de gelene kadar Yekta ilk 11 oynamalı.

bugün beğendim ama sanki heyecanını üstünden atamamış :o

Geri
Üst Alt