# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta bu sezon bizi Kazım dan kurtaracak isimdir.

Orta Sahanın her yerinde rahat oynar.

YÜREKTEN GALATASARAYLI

selçuk ve melo harici orta sahadaki bütün oyunculardan üstün hemen hemen

Dön be İzmirlim :ask:

1.5 aydır saha ve salon çalışmaları yapıyor. Ne zaman sahalara dönecek net bir açıklama duysak bari.

Bu adam geldiginden beri hic maclara cikmiyor ne oluyor adamda kronik sakatlik soz konusu ise hemen satalim ise yaramaz bence, bir mac oynayip sezon boyu yatmak olurmu, anlamiyorum alsin parasini yatsin boyle ismi olur yahu.

Bu adam geldiginden beri hic maclara cikmiyor ne oluyor adamda kronik sakatlik soz konusu ise hemen satalim ise yaramaz bence, bir mac oynayip sezon boyu yatmak olurmu, anlamiyorum alsin parasini yatsin boyle ismi olur yahu.

Satmak mi???????????????????

Yekta'dan verim alamayacağımızı düşünenlerden biri de benim.Klasik Anadolu topçusu hüviyetinde şu an.Geldiğinden bu yana hiç bir katkı sunamadı bize.Kasımpaşaspor'da ki ritmini bulmasını çok isterim ama ümitsizim açıkçası.

Yektanin iyi futbolcu olduğunu düşünenlerdenim. Maalesef kötü giden bir sezonda geldi.

Bu sene ümitlendim Fatih Terim'in gelmesiyle ve nitekim Kayseri deplasmanında sahanın en iyilerindendi. Fakat ne yazık ki şanssız bir sekilde sakatlandı...

Rotasyonda yararlı olur ancak hic bir sartta 4 milyon etmeyecek bir adamdır Yekta. Bu sezon bir an önce dönebilirse sıkca süre bulabilir takımda, gelecek senelerden itibaren ancak bir rotasyon oyuncusu olarak kalır. Yine de kurtulsun artık şu sakatlıktan.

Yekta candır dostlar. sabır biraz.

Bu hafta takımla çalışmalara başlayacak.

Gelde al şu sağ kanatı be oğlum

Bir Türk futbolcusuna niye böyle diyorsun? Riera gibi yabancılar vasat Ankaragücü maçlarında kral oluyor hemen ''koçum Riera'', Yekta sakatlandı diye hayır gelmez falan. Ne bu yabancı hayranlığı..

İyi olana iyi derim.

Her futbolcunun benim için deneme süreci vardır.Yekta ve Riera bu süreci rezil rüsva bir şekilde tamamladılar gözümde.

İkiside vasat.

emre güngörüde sattık kronık sakat dıye servet ve zandan da iidi yazık oldu yekta bu takımda her zaman olmalıdır.

Geri
Üst Alt