# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Bu adamın sakatlığını, maç eksiğini, şampiyonlar ligi tecrübesizliğini göz önünde bulun.

Emre Çolak'a tanınan şans Yekta'ya tanınmalı.

Riera bile istikrar sonrası daha verimli oldu.

Karakteri yeter ya...

Bu adamın sakatlığını, maç eksiğini, şampiyonlar ligi tecrübesizliğini göz önünde bulun. Emre Çolak'a tanınan şans Yekta'ya tanınmalı.
Bu hep yapılıyor maalesef. Eğer dün kazandıysak bunu birinci sebebi Emre ve Yekta gibi iki kaliteli ve mücadeleci ayağının aynı anda oynamalarıdır. Emre ve Yekta' yı birbirine alternatif yapmayı bırakın artık. Emre ve Yekta aynı anda oynayınca Selçuk' ta çoştu. Emre ve Yekta her zaman, lig CL maçı demeden devamlı 90 dakika aynı anda oynamalı.

Akılalmaz bi çalım attı, taçtan geldi top sanırım.. Ayak içiyle dokundu arkasındaki adamın yanından geçti top.. Bulunca koyucam buraya...

Yediğimiz golde rakibin Yekta'ya attığı çalımı Yekta da rakibe attı bire bir aynı. :D Oynasın zamanla yükseltsin seviyesini, ilk 11'de oynamasını çok istiyorum yek35'in.

Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Simdiden abartmamak lazim.

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dün yapması egrek herşeyi yaptı 11de daha fazla yer almalı 4 3 3 e geçme vakti geldi bence

Umudumu kesmiştim. Gitsin diyordum ancak son maçlarda (maçta değil maçlarda) beni utandırdı. Umarım bizi melodan kurtarır.

yekta kasımpaşada iiyiydi zaten de bizde sakatlandı adam. kalitedir.

bizim gibi topla oynayan bir takim icin yekta böyle devam derse defansif olarak ne kadar yetersiz olursa olsun 4-4-2 sistemde melonun yerine daha dogru bir tercih , bu da benim iddiam.

cunku yekta top bizdeyken cok effektif isler yapiyor

sampiynlar ligind ebarcadan sonra en cok topla oynayna 2 takimdan bahsediyorsak bizim orta sahada selcuk-yekta ve emre colak gibi pas oyununa katki verecek adamlara ihtiacimiz var, yoksa isimiz yas.

3-4 pastan sonra topu kaptiriyoruz, ilerde yerlesmisken pozisyon yiyoruz.

melo pas oyunumuza katkida bulunmuyor pek, hele hele son zamanlarda ...

bu yuzden hem kendisi görünmezdi, hemde selcuku etkisiz hale getirirdi.

simdi ama yekta ve selcuk vasat göründükleri zamanlarda bile pas oyununu iyi hallediyorlar.

birde engin katiliyor artik takima, o d abu konuda yardim edecek adamlardan biri.

Yekta iyi oynuyor ama Melo'nun gecen seneki performansina asla yaklasamaz.

Zaten bu inisli cikisli grafigimizi Melo'nun formsuzluguna borcluyuz.

Melo formdayken Yekta'nin en ufak sansi yok. Ama su anda oynamayi haketti ve oynuyor.

Umarim üstüne koyarak devam eder

bizim gibi topla oynayan bir takim icin yekta böyle devam derse defansif olarak ne kadar yetersiz olursa olsun 4-4-2 sistemde melonun yerine daha dogru bir tercih , bu da benim iddiam.

cunku yekta top bizdeyken cok effektif isler yapiyor

sampiynlar ligind ebarcadan sonra en cok topla oynayna 2 takimdan bahsediyorsak bizim orta sahada selcuk-yekta ve emre colak gibi pas oyununa katki verecek adamlara ihtiacimiz var, yoksa isimiz yas.

3-4 pastan sonra topu kaptiriyoruz, ilerde yerlesmisken pozisyon yiyoruz.

melo pas oyunumuza katkida bulunmuyor pek, hele hele son zamanlarda ...

bu yuzden hem kendisi görünmezdi, hemde selcuku etkisiz hale getirirdi.

simdi ama yekta ve selcuk vasat göründükleri zamanlarda bile pas oyununu iyi hallediyorlar.

birde engin katiliyor artik takima, o d abu konuda yardim edecek adamlardan biri.

Melonun fiziğine ihtiyacımız var o bolgede. Bu futbolun gerçeği yektayı beğensemde..

Melonun fiziğine ihtiyacımız var o bolgede. Bu futbolun gerçeği yektayı beğensemde..

melonun fizigine cok ihtiacimiz var, buna kesinlikle katilirim. Meloya ayrica duran toplarda hem kendi kalemizde, hem rakip kalede cok ama cok ihtiacimiz var. Havadan gelen herturlu toplar icinde ihtiacimiz var.

ama sistem 4-4-2 olacaksa, yekta, engin yada iste pasör olan birine daha cok ihtiacimiz var bence.

yoksa baska sisteme dönsek, direkt yazilir melo.

ama su oynadigimiz 4-4-2 de su anda fatih terimi taniyorsam, biliyorsam onun yekta, engin tipinde birini tercih ettigini düsünüyorum selcukun yaninda.

melonun fizigine cok ihtiacimiz var, buna kesinlikle katilirim. Meloya ayrica duran toplarda hem kendi kalemizde, hem rakip kalede cok ama cok ihtiacimiz var. Havadan gelen herturlu toplar icinde ihtiacimiz var.

ama sistem 4-4-2 olacaksa, yekta, engin yada iste pasör olan birine daha cok ihtiacimiz var bence.

yoksa baska sisteme dönsek, direkt yazilir melo.

ama su oynadigimiz 4-4-2 de su anda fatih terimi taniyorsam, biliyorsam onun yekta, engin tipinde birini tercih ettigini düsünüyorum selcukun yaninda.

selçuk melo yekta iyi olurdu aslında. yektada çok iyi teknik var. maçta farkettinmi bilmem ama topun dibine girip adamı pazara gönderdi. süper hareketti. forvet arkası çok iyi oynardı. kasımpaşadada böyle oynuyordu.

Yekta zaten kalitesi ve kumasi olan bir oyuncu, bu oyununu fazla abartmamak gerekir, Yekta herzaman iyidir. Daha da iyi olacak:ayatollah:

Çok iyi oynadı, böyle devam ederse Melo alamaz formayı.

Mersin maçında da 11'de oynaması lazım

Geri
Üst Alt