# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Mersin maçında Emre Çolak yerine Yekta ile maça başlansaydı, ne biz o maçta kaos yaşardık, ne de Fatih Terim çıldırıp 9 maç ceza alırdı..Emre Çolak'ın varlığı o maçı resmen katletti bizim adımıza..

Melo gibi top kesip, ikili mücadelelerden üstün ayrılmasını beklemek tezatlıktı zaten. Shaq'ten üçlük atış beklemek misali gibi.

Yekta böyle işte. Alternatif bu tip maçlara çıkar bugünde olduğu gibi iyi oynar..

Bravo Yekta

Yekta iyi bir Galatasaraylısın bunu bilmeyen yok.ama bir Galatasaray futbolcusu değilsin.tempolu oyun kendisine göre değil. evet yekta her zaman ağır bir oyuncuydu, fakat yedek kalmak bu arkadaşımızı sanki daha da ağırlaştırmış.

Yekta keşke 23-24 yaşlarında olsaydı ama bu yaştan sonra pek gelişemeyeceğini düşündüğüm için üzülüyorum. Yoksa kalite var be!

Çok çalışsa belki de istenilen kıvama gelir. İnşallah gelir.

kalmalı. gerçekten pas isabeti teknigi tek topu pas hızı vsvs nadir yetenek. gerektigi zaman oynar sorun çıkarmaz daha nedir zaten . .

Yekta candır. İnşallah gelecek sezonda takımımızda olacak.

Kesinlikle kalmalı. Uzun süre oynamadığını unutuyorsunuz, Melo-Sneijder kaç hafta sonra ancak toparlanabildi. Oynamayan adamın bocalaması normal. Terim keşke biraz daha rotasyon yapsaydı. Ya da Turkiye Kupasından bu kadar erken elenmesek, Yekta oynama fırsatı bulurdu. Hamit'i her maç oynatacağıma birkaç maç o mevki de yekta'ya forma verirdim ben olsam.

Yekta dün gece bu takımda en az 1 sene daha kalmayı garantiledi...

Aydin yerine Yekta'yi her turlu tercih ederim .. Ama Yekta'dan fazla beklentiye girmiyelim takim iyi olunca oda iyi yoksa oda kaybolup gidiyor .

Kaptığı epey de top oluyo, ama hücumda son paslarda sıkıntı yaşıyo. Yoksa genel anlamda pas organizasyonunu iyi sağlıyo

Sneijder'in takımdaki tek yedeği.

Her şeyden önce Galatasaray'ın çocuğu Sabri bu sıfatla yıllardır tüm eksilerine rağmen bizde durabiliyorsa bu adamda iyi kötü kalmayı hak ediyordur.

Alper için bu adam feda edilemez.Hamit in yerinde iyi performans gösterebilir belki bilemiyorum ama yekta yı verip üstüne para verip alper i almak hiç mantıklı değil.

Yekta kesinlikle takımda kalmalı. Kadro derinliği açısında önemli bir alternatif. Tam bir görev adamı.

kadro derinligi konusunda vazgecilmesi sacmalik olur. Benim bekledigim Galatasaray seviyesinde ilk 18e girmesi cok zor ama sakatliklar olsun rotasyon olsun hic korkmadan takima monte edebilecein bir isim.

Kesinlikle kalmali.

Leş bir ilk yarı oynadı.Hiçbir zaman olması gereken yerde değil.İkinci yarı yerine Engin girmeli bence. :b5:

Takımda kalsın ama ikinci yarı maçta olmasın.

Geri
Üst Alt