# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Geldiginden beri en kötü macini oynadi. Sans buldugundada iyi oynamistir herzaman. Hemen bir mac kötü oynadi diye yok gönderilsin yok su yok bu.

darts-miss_pan_13460.jpg

Takım olarak kötüydük Yektaya gereksiz yüklenmeyin. Sesini çıkarmayan iyi bir yedek olur kendisi. Faydalıda oluyor.

Yekta oos olarak iyi performans sergileyemiyor.Top kontrolleri, pas tercihleri hatalıydı.Ama merkez ortasaha için her zaman iyi bir alternatif.Gevelemeden basit oynayabiliyor.

kadroda kalmali tr de yektadan iyi yedek rotasyon oyuncusu bulmak cok zor zannimca

1 maçla Yekta'yı nasıl bu kadar yerin dibine sokabiliyorsunuz şaşkınlıkla izliyorum.

Gayette alternatif olarak kadromuzda bulunması gereken, şans bulduğunda da her zaman iyi işler yapmaya çalışmış olan bir adamdır Yekta.

Geldiği günden beri ilk defa böyle bir Yekta izledim bugün ama olabilir, kötü günündeydi. Bu performansının devam edeceğine de inanmıyorum. Yekta takımda kalıp alternatif olmaya devam etmeli gelecek sezon da.

Çünkü bunlar geçen maçta ki performansıyla göklere çıkarıyorlardı :yenieek: İyi oynadı kötü oynadı demek farklı birşey.. Geçen hafta herkes Alper geleceğine Yekta var ne gerek var o para vermeye falan diyordu.. Şimdiki yorumlara bak ne boş topcusun falan..

Keşke verilen şansı iyi değerlendirebilseydi. Hele o ilk yarının sonlarında rakibin yanından top atmak mı ne istemişti, bildiğin topu rakibe mi ne atmıştı, ne sinir oldum. Üzüldüm onun adına.

İlk yarıyı izlemedim ama kardeşimin küfürlerinden az çok tahmin etmiştim performansını. Kasımpaşa'daki Yekta olabilse keşke.

Ben ilk kez Yekta'yı bu kadar kötü gördüm.Ama bir maç kötü oynadı diye gönderilsin de istemem.Benim fikrim bu.

Aynen cok severim yektayı ama dün cok kötüydü forvet arkasında oynadıgı icinde olabilir bu alısık degil cünkü

Ne teknik var ne hız ne güç...Hepsinden biraz biraz...Bizim rotasyon oyunumuz olmayı bile haketmiyo..Bu tarz oyuncular Melo Muslera Eboue Drogba gibi 1. kalite oyuncularıda kötü etkiliyo oyunlarını bozuyo...Maç boyunca tek amacı kendini kurtarmak oluyo...Takım için bişey yapamıyo..kapasitesi zayıf her oyuncunun yaptığı şeydir bu.Bİzimkiler avrupaya gidince yine böyle oynuyo.. aman kaptırmayım aman top benim olduğum bölge dışında olsun vs vs..Bu düşünceli oyuncu takıma küçük geliyodur...Yekta da malesef iyiniyetine rağmen böyle...

Yekta olsa olsa alternatif oyuncu olur, 4-3-1-2 oynanmaz Sneijder'siz. Hatali bir tercihti, kendisini de belli etti zaten oyunda.

Hiç bir zaman beğenmedim Yekta'yı.

Çok düz topçu. Gereksiz.

Alternatif revizyon oyuncusundan öte olamadı. Beklentilerimiz daha fazlaydı.

bundan 3 sene önceki BAM lı orta sahada keşke bu çocuk oynatsalar diyordum sanki o orta sahada bu adam yıldız gibi gözüküyordu düşünün takımımızdaki farkı ama şimdi sıradan bir futbolcu olduğunu anlıyoruz ama yinede takımda kalmasını isterim çok maçta hiç sırıtmadan oynayabiliyor

bundan 3 sene önceki BAM lı orta sahada keşke bu çocuk oynatsalar diyordum sanki o orta sahada bu adam yıldız gibi gözüküyordu düşünün takımımızdaki farkı ama şimdi sıradan bir futbolcu olduğunu anlıyoruz ama yinede takımda kalmasını isterim çok maçta hiç sırıtmadan oynayabiliyor

Hazırlık maçlarında ki 3.sınıf takımlar dışında oynattığı maçlarda fark yaratmıyor.

Evet sırıtmadan oynuyor ama yedekte Yekta gibi artık yaşını da almış bir oyuncu yerine Alper'i görmek isterim.

izmirli iki mac ust uste simariyon yada gucun yetmiyor:yenieek:

Rüzgar adinda oglu olmus aslanin..

hayirli ugurlu olsun, allah uzun omurler versin..

Geri
Üst Alt