# Yekta Kurtuluş

Bu adam göndericek kadar kafayı yenmemiştir herhalde,Selçuk yerine koy oynasın hatta 2 hafta.

Vallah Talha ona bakarsak Selcuk da su an her türlü sorumluluktan kaciyor. Bence orada Trabzon macinda Yekta da olabilir. Yekta hosuma gidiyor benim, ikili mücadelelerden de kacmiyor, top sürmeye de calisiyor.

Selçuk da bu sene çok basit işler yapıyor,habire geriye oynuyor.Emre arada dikine oynuyor en azından.

Selçuk'u bu sene eleştirmemizin ana sebebi de bu...Spiker sürekli tam aksi şeyler söyledi Yekta için...Ama Selçuk'a ciddi bir tehdit her zaman..Melo - Yekta ikilisini görmek isterim.

tolgay ali-yekta-selçuk-melo diyelim o zaman.ama barcelonalı alex song olmalı ortasahamızda.o da sene sonu anca...

Melo ile Alex aynı mevkide miydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Altyapıdan birini çıkartırsın İbrahim Coşkun... 5'lersin.

En azından yedeklerden umudun olur ilerisi için

Düz bir oyuncu olmasına rağmen genelde maçlar da sırıtmıyor. Rotasyon için fena sayılmaz, tabi bizim kalitemiz de bir oyuncu olmasa da eldeki yerlilerden daha iyi...

Bu adam iyi. Hatta ve hatta hakkı yeniyor. Bu seneki Selçuk'u 10 kere kesebilecekken,Elazığ maçı dışında, bir lig maçında 90 dk forma giymedi. Ben Yekta'yı daha fazla izlemek istiyorum.

Fırsatları biraz daha iyi değerlendirse, bizi de mutlu etse keşke. Dün uzun toplarla etkili oldu, zaman zaman iyi de oyun kurdu ancak yaptığı top kaybının haddi hesabı yok özellikle ilk yarı.

İlk 11 oyuncusu olmasa da rotasyon için gayet iyi bir oyuncu. Top çalma konusunda çok başarılı bence yani en azından skoru korumak isteyeceğimiz zamanlarda oyuna girse katkı sağlar.

Şu anki formalarına göre konuşuyorum Bucalı Umut Yekta ve Selçuk'tan kesinlikle daha faydalı oynar...Elemanı ilk Beşiktaş maçında izledim sonra sırf bu eleman için Bucayı takip etmeye başladım.. Dün Antalya-Buca maçını bir ben izlemişimdir heralde..Adı sene başı bizle anılan Tylan falan hikaye Bucadan alıncak tek topçu var o da Umut'tur..Yaşı 23 /Türk futbolcular zaten 23'ten önce oynayamıyor).. Yaşı çok ideal oyun olgunluğuna sahip,dikine oynamayı biliyor , mücadele desen var , dribblingleri Alper Potuk gibi birden 2-3 kişiyi ekarte edebiliyor... Vekhasıl Ceyhun-Yekta gibi adamlardansa Umutun yedek ilk seçenek olarak kenarda olmasını tercih ederim..

Ceyhun icin ne diyorsam aynisi Yekta icin gecerli. Belki onun gibi yeteneksiz degil ama bizde isi yok.

Yekta yollanır mı yahu Yektadan iyi kim var türk oyuncu olarak klübeye koyulabilecek,Selçuk kadar iyi olmasada onunda farklı özellikleri var oynadıkça'da performansı artan bir oyuncu devamlı oynayamadı geldiğinden beri hiç bunuda görmek lazım...

Ilk 11'e söyle bakacak olursak sürpriz yerli olarak Yekta ilk 11'de. Iyi performans bekliyorum kendisinden.

Takas haberlerinde sakin vermeyin diyordu, demekki gözüne girdi ve bugün de ilk 11 oynuyor.

Ilk 11'e söyle bakacak olursak sürpriz yerli olarak Yekta ilk 11'de. Iyi performans bekliyorum kendisinden.

Takas haberlerinde sakin vermeyin diyordu, demekki gözüne girdi ve bugün de ilk 11 oynuyor.

Valla bence Yekta'yı göndermek ahmaklıktır. Hele hele kanı 5 ara etmez anadolu şikecilerine göndermek bildiğin mallık olur.

Valla bence Yekta'yı göndermek ahmaklıktır. Hele hele kanı 5 ara etmez anadolu şikecilerine göndermek bildiğin mallık olur.

Gönderilmeyecek kadar iyi bir oyuncu bence.

Yekta bence kesinlikle Sabri, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam, Aydin Yilmaz familyasindan biri degil..

Iyi futbolcu.

Geri
Üst Alt