# Yekta Kurtuluş

Olabilir renktas, algidir bu saygi duyarim :) Ama ben bunu mac eksikligine baglarim. Adam son 2 senede hic iki mac arka arkaya oynamamistir herhalde, sen ben olsak bizde temkinli oluruz ve hata yapmamaya calisiriz vs. Yani bence Yekta bu takimda kalmali onca yetersiz YERLI oyuncu icinde. :encouragement:

Bende Yekta nın iyi futbolcu oldugunu biliyorum renkdas sadece o hissi verdi bana takımda a2 de bile oynayamıyacaklarla zaten Yekta yı bir tutamam inşallah ara dönemde takım halinde hem kondisyon olarak hemde kafa olarak herkes kendine gelir.

Gereksiz.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Şu anda bir anadolu kulübünde olsa fiyati 5 milyon euroydu. Bizde transfer nobetinde bekliyorduk

Oyuna saygısı ve konsantrasyonu sıfır. Ne güzel pas verdin öyle dün

Trabzon'a kiralanmış deniyor.

Yabancı kuralı varken ve milyonlar sacip yektadan iyi bir yerli alamayacakken bu Yekta'yı gönderme hevesi neyin nesidir. Anadolu Kulüpleri galatasaray a futbolcu vermezken biz niye peşkeş çekiyoruz. YYönetim gittikçe ggözümden dusmeye başladı

Orta sahadaki eli ayagi tek düzgün adam alternatif olarak. Ekstra is yaptigi vakit herzaman verimli oluyor, kacak oynayinca düz oyuncu muamelesi görüyor.

Bir kez olumlu hareket yapti ve asisti getirdi.

Artık ilk 11 başlamalı bazı maçlarda sadece sakatlık ve cezalı olduğunda oynaması haksızlık bu adama

Yekta Selçuk'tan daha iyi oynadı bu maç.

Bu yıl hakediyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senle ceyhunu aynı cümle içinde kullananlara kapağı taktın yine. selçuktan formayı alamaz ise bu onun değil mancinin ayıbı olacaktır

Soğuk kanlılığına hayranım Yekta'nın.

Geri
Üst Alt