# Yekta Kurtuluş

Böyle iyi oyna da Selçuk vazgeçilmez olmadığını anlasın. Ceyhun'a da mahkum olmayız sayende.

Yekta normalde topu ayaginda fazla tutuyor diye begenmiyordum, bugun basit oynadi. Guzel paslar atti, iyi kademe yapti hep top kapti, topu ayaginda gereksiz tutmadi hemen dikine oynadi. Hep boyle oynasa ilk 11'in bankosu olmasi lazim.

Orta üçlüyü Yekta - Melo - Sneijder'den oluşturabiliriz. Yekta bugünkü agresifliğinde oynarsa baya sertlik ve dinamizm katar orta sahaya. İlk defa bu kadar hırslı gördüm kendisini.

İnanılmaz oynadı. Yabancı kuralı varken böyle oyunculara hep ihtiyacımız var. Tarif edemiyorum. Bu kadar üst düzey bir maçta Avrupa'nın elit ortasahalarına selam çakarcasına oynayacağını düşünmezdim. Helal olsun!

Bu adamı benim kadar savunan yoktur. Yekta formsuz olabilir dalgın olabilir kötü performans sergileyebilir ama dibine kadar futbolcudur. Bunu da bu akşam heralde herkes gördü.

Bide ona devre arasında gitsin yeaa umut gündoğanı aldık diyenler vardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hocanın Ceyhun'u kesip Yekta'yı oynatması gerekir lig maçlarında.Bilhassa deplasman maçlarında.Bugün göstermiş olduğu performansla beraberliği yakalamamıza sebep oldu.Alnından öpüyorum aslan parçası...

Yekta çok iyi oynadı fakat sürekli kendini 3-4 beden fazla paslar atmaya çalışıyor olmuyor.

İyiydi, bu seviyede kalabilse Ceyhun'un yerine oynar.

Melo > Yekta > Selçuk > Ceyhun

Tapatalk

Yazmasam olmayacaktı. Bugün top klas bir orta saha oyuncusundan hiç bir eksiği yoktu. Fazlası bile vardı. İnanılmazdı. İzlerken hayretler içinde kaldım. Umarım devamlılığı ve devamı olur.

Top rakibe geçtiğinde takımın durağanlığı beni çıldırtıyordu agresif oynaması bile yeter.

O toplari bir an önce kazanabilmek için yerden yere atlamasi inanilmazdi. Mukemmel bir enerjiyle takima guc katti, dün belki en iyi oyuncu degildi ama macin yönünü tamamen degistiren oyuncu oldu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt