# Yekta Kurtuluş

Galatasaray'da nasil ilk 11 oynuyor bu adam?

bugün selçuktan kat kat iyi oynadı adam geçti top sürdü araya top attı vs..Selçuk kesilse dertler bitecek..

Mustafa Sarp 2014 versiyonu bunda ne görüyorlar anlamiyorum hemde defansin önünde oynuyor. Defansif olarak son derece zayif zaten.

Ulan Galatasaraylı anadolu topçusu olmak varmış. Galatasaraya gol at sevinme ertesi sene takımdasın şöyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım de takımda kal iyi valla

bugün selçuktan kat kat iyi oynadı adam geçti top sürdü araya top attı vs..Selçuk kesilse dertler bitecek..

Bir Selçuk un veya Burak - Veysel vs kesilmesiyle düzelecek gibi değil maalesef...Tümör mü desem, virüs mü, gangren midir yayılan bilemedim; takımın elle tutulur yanı yok, kim iyi ki?!...

ilk defa bu maç sadece Selçuğu izledim..takımın sorununun yüzde 80 i Selçuk..hiç bir şey yapmıyor sahada...evet hiç bir şey...
bir iki defa top kaptı, bir defa da iyi pas verdi, bir defa şut atmaya kalktı güçsüzlükten çok cılız gitti.
yekta ise extra şeyler yapmaya çalıştı..iki defa çok iyi pozisyon hazırladı burak atsa şu an onun asistiyle kazandığımız için "iyi oynadı" denecekti ben kaybettiğimiz maç sonrası da yekta için "fena oynamadı iyiydi" dedim...özetle anlatmaya çalıştığım bu..

Saçını mı uzatacan ne yapacaksan yap. Kamera uzak çekimdeyken Sneijderle karışıyorsun. Hani ona göre heyecan yaparız en azından

Bu adam Galatasaray da oynamaya hak etmiyor.

Gerekirse Vatansever veya U. Gündogan (?) oynasin

Oyuna katkısı mükemmel, bitiriciliği kötü futbolcumuz bugün doğru tercih oldu oyuna girerek.

Kapasitesi kadar oynuyor işte 100 üzerinden 30-40 arası geziyor ne altına iniyor ne üstüne çıkıyor, zaten ilk 11 oyuncusu değil yüklenmemek lazım bu adama.

Furkan neden denenmiyor ? Yani Yekta yedekte oturdugu sürece bu cocugun önü kesilecek mi ? Yekta net olarak bizim oyuncumuz degil ve yollanmasında hicbir sakınca yok, artık birazda Furkan-Birhan gibi oyunculara şans verilmeli.

Eğer Furkan Emre çolak oynamayacaksa kesinlikle kiralık verilmeli.Yekta yedekten girecekler içinde banko.

Ligde bile forma verirken 10 kez düsünürüm ama adam CL'de oynuyor ve sahada eziliyor.

Geri
Üst Alt