GSCimbom
Yener İnce: "Barış Alper Yılmaz'ın ayağında kırık şüphesi yok, asıl problem dizde"
Recep Buruk

Yener İnce: "Barış Alper Yılmaz'ın ayağında kırık şüphesi yok, asıl problem dizde" Sayfa 2

Recep Buruk ·

Cevap
88
Okunma
3K
Sayfa
2/5
Allah'tan guclu bir çocuk, başkası olsa futbol hayatı biterdi,yıllar önce Okan burugun trabzon maçında ayagi kırılmış,şimdi laf salatası yapan toroglu da sarı kart göstermişti o zamanları hatırlattı.2 kırmızı kart gerekli olan pozisyonlar bunlar..

Abi ablam bileğini burktu diz yan bağlarında esneme ve kanama oldu. Herifin bacağına gaddarca girdi şeref yoksunu. 9-10 maç ceza alacak olan adam sarı kart alarak geçiştirdi.

Kırık olmaması sevindirici olsa da sezonu kapatmış olma ihtimali maalesef yüksek umarım 1-2 ay sakatlık ile kurtulabilir.

Abi ablam bileğini burktu yan bağlarında esneme ve kanama oldu. Herifin bacağına gaddarca girdi şeref yoksunu. 9-10 maç ceza alacak olan adam sarı kart alarak geçiştirdi.

Yaw Varda ne konuştular ben kısmı çok merak ediyorum.. VAR'in çağırıp da ters sonuç çıkan 2 pozisyon hatirliyorum biri fenerin elle attığı gol 2.si de bu .. Yani surada bir insan evladı neye istinaden sarı kart der

Geri
Üst Alt