Yener İnce: "Barış Alper Yılmaz'ın ayağında kırık şüphesi yok, asıl problem dizde"

Allah'tan guclu bir çocuk, başkası olsa futbol hayatı biterdi,yıllar önce Okan burugun trabzon maçında ayagi kırılmış,şimdi laf salatası yapan toroglu da sarı kart göstermişti o zamanları hatırlattı.2 kırmızı kart gerekli olan pozisyonlar bunlar..

Abi ablam bileğini burktu diz yan bağlarında esneme ve kanama oldu. Herifin bacağına gaddarca girdi şeref yoksunu. 9-10 maç ceza alacak olan adam sarı kart alarak geçiştirdi.

adamı ırgat gibi kullandık oynamadığı mevki kalmadı umarım ciddi bişeyi yoktur 2 3 hafta dinlenip kendine gelir

Kırık olmaması sevindirici olsa da sezonu kapatmış olma ihtimali maalesef yüksek umarım 1-2 ay sakatlık ile kurtulabilir.

Geçmiş olsun Aslanım. Umarım kötü birşey yoktur. O katıksızada umarım daha beteri yapılır.

Abi ablam bileğini burktu yan bağlarında esneme ve kanama oldu. Herifin bacağına gaddarca girdi şeref yoksunu. 9-10 maç ceza alacak olan adam sarı kart alarak geçiştirdi.

Yaw Varda ne konuştular ben kısmı çok merak ediyorum.. VAR'in çağırıp da ters sonuç çıkan 2 pozisyon hatirliyorum biri fenerin elle attığı gol 2.si de bu .. Yani surada bir insan evladı neye istinaden sarı kart der

Geri
Üst Alt