Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 43.979
- 33.900
- 2.478
Bir an evvel devre arasina atmaliyiz kendimizi. Artik yönetim elini cebine atip 3-4 transfer yapacak
Takim dagildi resmen
Takim dagildi resmen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bişey yok falan demediMauro'da birsey yok dedi ertesi gun sezonu kapattiya dondu.
Devre arasida yok diyorlar nasılsın takvim yapmış embesiller anlamadım bütün ligler tatil yaparken bizim hemen başlayacak diyorlarBir an evvel devre arasina atmaliyiz kendimizi. Artik yönetim elini cebine atip 3-4 transfer yapacak
Takim dagildi resmen
Dizde bağlarda kopma vs yoktur inş. Barış adele yapısı olarak güçlü biri, esneme falan olmuştur belkiYaw felaket tellaligi yapmak istemiyorum ama çok ağır bir pozisyon İnşallah dedikleri gibi birşey yoktur 2-3 haftaya aslanlar gibi oynar
Abi ablam bileğini burktu yan bağlarında esneme ve kanama oldu. Herifin bacağına gaddarca girdi şeref yoksunu. 9-10 maç ceza alacak olan adam sarı kart alarak geçiştirdi.
Mauro'da tedaviden sonra ağrı azaldığı için Mauro'da kopma yok galiba demiş o yüzden öyle konuştu. MR olmadan ne derse boş zaten. Barış'ta kırık yok ama bağlarda ciddi sıkıntı olabilir mesela.Mauro'da birsey yok dedi ertesi gun sezonu kapattiya dondu.