GSC Haber Yener İnce, Futbol A Takımı Oyuncularımızın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirmede Bulundu

Yener hoca en iyisini bilir kaan gibi idareli oynayabilirse derbiye kadar beklemeli derbiden sonra ameliyat olursa zaten devre arası geliyor ,bizim icin daha iyi olur

Evet yunuscum o zaman sıra kulüpte hemen çağır menajerini maaşını indir çünkü kötü oynuyon ve bi süre de sakatsın,her sene ciddi süre ortada yoksun 2 gol atınca 2.5 m euro istemeyi biliyodun

Kaan ,ameliyat olmadan atlatmisti sanirim kaşık fitigini bakalım yunus nekadar dayanıklı
Performansına ve son durumuna bakınca hiç de atlatmış durmuyor. Eğer bu sağlam haliyse zaten daha vahim. Şu haliyle Anadolu takımlarında bile oynayamaz. Oyuna sonradan girdiği 3 maçın ikisinde gol yedik 10 dk içinde.

Performansına ve son durumuna bakınca hiç de atlatmış durmuyor. Eğer bu sağlam haliyse zaten daha vahim. Şu haliyle Anadolu takımlarında bile oynayamaz. Oyuna sonradan girdiği 3 maçın ikisinde gol yedik 10 dk içinde.
Yalan bilgi. Kaan in sonradan oyuna girdiği son 3 maç.

Bodo-goztepe-trabzon

Bodo hariç oyuna girdikten sonra gol yemedik. Kaani ben de beğenmiyorum ama yalan bilgiyle ortalığı karıştırmaya gerek yok

Yunus'un durumunda sanki idare etmek yerine milli arada varken direk ameliyat olması daha iyi olabilir gibi. Zira ağrısı performansını net bir şekilde etkiliyor sahada görünen o.
Kesinlikle katılıyorum..
Barışın performansı falan bana süpriz gelmiyor ama yunusun bu düşüşünde kesinlikle sakatlık durumu etken olabilir.Adam neler yapıyordu yahu.Çok ciddi fark yaratıyordu.Zaten doğal bir fiziksel sıkıntısı var.Birde üzerine sakatlık çok geriye götürüyor.

Yalan bilgi. Kaan in sonradan oyuna girdiği son 3 maç.

Bodo-goztepe-trabzon

Bodo hariç oyuna girdikten sonra gol yemedik. Kaani ben de beğenmiyorum ama yalan bilgiyle ortalığı karıştırmaya gerek yok
Yalan bilgi yazarak yalancı iması yapmak yerine düzgünce düzeltebilirdin diye düşünüyorum, ama açıklayayım.
Başak maçında oyuna sonradan girdi olarak aklımda kalmış. Oysa 90 dk oynamış o maçta ki yediğimiz golde yerde sürünüyordu. Neyse.
Ortalığı karıştırmayayım.

Ben de diyorum zimba gibi vuran herif niye kiz gibi vurmaya basladi toplara. Gecmis olsun cimbomun cocugu

Geçmiş olsun, ne diyelim.

Bu da cam adam gibi mütemadiyen sakatlanıyor. Çok iyi oyuncu ama performansı da inişli çıkışlı. Barış'ın yediği naneyi ve o günden beri verdiği performansı hep beraber görüyoruz. Özellikle yerli oyunculara güven olmuyor maalesef. Barış ve Yunus'a güvenerek kanat almadan sezona girmek iyi olmadı. Ha hoca rotasyon da yapmıyor veya yapamıyor tabi. Barış'ı ne zaman yedeğe çekecek derken Yunus gitti.

Kontenjan varken bu kadroya bir kanat çözmeyenler hesap vermeli

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolere edebilirse ameliyatsiz devam etsin kaan gibi 90dk oynatmaz hoca ,cunku ameliyat olursa hızlı donermi meçhul zaten gecen yaz da kasiktan ameliyst olmadimi
Kaan ile kıyaslarken şöyle bir nokta var yunus bir kanat ve atak oyuncusu göğsünde yapacağı dripling atacağı çalım ani dönüşler kaşık fıtığı yüzünden çok etkilenir top kontrolünü bile olumsuz sonuçlandırabilir defansiff bir oyuncu isedaha statik defansları bu tür sağlık sorunlarına daha uzun süre tolere edebiliyorlar pozisyon alıp defansdaki açıklarını kapatabilirler

Siri’yle bu kadar

Kaan ile kıyaslarken şöyle bir nokta var yunus bir kanat ve atak oyuncusu göğsünde yapacağı dripling atacağı çalım ani dönüşler kaşık fıtığı yüzünden çok etkilenir top kontrolünü bile olumsuz sonuçlandırabilir defansiff bir oyuncu isedaha statik defansları bu tür sağlık sorunlarına daha uzun süre tolere edebiliyorlar pozisyon alıp defansdaki açıklarını kapatabilirler

Siri’yle bu kadar
derbiye kadar idare edemez mi sence diyecem ama kontrol sonuclarını görmeden birşey denemez sanırım
eger derbiye kadar idare edip ameliyat olursa zaten sonrası uzun tatil
yener hoca en dogrusunu bulacaktır muhtemelen ama yunusun zayıf fizigide hiç güven vermıyor

derbiye kadar idare edemez mi sence diyecem ama kontrol sonuclarını görmeden birşey denemez sanırım
eger derbiye kadar idare edip ameliyat olursa zaten sonrası uzun tatil
yener hoca en dogrusunu bulacaktır muhtemelen ama yunusun zayıf fizigide hiç güven vermıyor
Hem oyuncunun psikolojisi hem de antrenmanlardaki reaksiyonlarılarına göre hareket ederler
Sonuçta diz ya da kas sakatlığı gibi riskli bir sakatlık değil en fazla kasık fıtığı ilerleyip acil ameliyat gerektirebilir

Geri
Üst Alt