Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 70.660
- 36.647
- 3.843
Yener hoca en iyisini bilir kaan gibi idareli oynayabilirse derbiye kadar beklemeli derbiden sonra ameliyat olursa zaten devre arası geliyor ,bizim icin daha iyi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Performansına ve son durumuna bakınca hiç de atlatmış durmuyor. Eğer bu sağlam haliyse zaten daha vahim. Şu haliyle Anadolu takımlarında bile oynayamaz. Oyuna sonradan girdiği 3 maçın ikisinde gol yedik 10 dk içinde.Kaan ,ameliyat olmadan atlatmisti sanirim kaşık fitigini bakalım yunus nekadar dayanıklı
Yalan bilgi. Kaan in sonradan oyuna girdiği son 3 maç.Performansına ve son durumuna bakınca hiç de atlatmış durmuyor. Eğer bu sağlam haliyse zaten daha vahim. Şu haliyle Anadolu takımlarında bile oynayamaz. Oyuna sonradan girdiği 3 maçın ikisinde gol yedik 10 dk içinde.
Kesinlikle katılıyorum..Yunus'un durumunda sanki idare etmek yerine milli arada varken direk ameliyat olması daha iyi olabilir gibi. Zira ağrısı performansını net bir şekilde etkiliyor sahada görünen o.
Yalan bilgi yazarak yalancı iması yapmak yerine düzgünce düzeltebilirdin diye düşünüyorum, ama açıklayayım.Yalan bilgi. Kaan in sonradan oyuna girdiği son 3 maç.
Bodo-goztepe-trabzon
Bodo hariç oyuna girdikten sonra gol yemedik. Kaani ben de beğenmiyorum ama yalan bilgiyle ortalığı karıştırmaya gerek yok
Kaan ile kıyaslarken şöyle bir nokta var yunus bir kanat ve atak oyuncusu göğsünde yapacağı dripling atacağı çalım ani dönüşler kaşık fıtığı yüzünden çok etkilenir top kontrolünü bile olumsuz sonuçlandırabilir defansiff bir oyuncu isedaha statik defansları bu tür sağlık sorunlarına daha uzun süre tolere edebiliyorlar pozisyon alıp defansdaki açıklarını kapatabilirlerTolere edebilirse ameliyatsiz devam etsin kaan gibi 90dk oynatmaz hoca ,cunku ameliyat olursa hızlı donermi meçhul zaten gecen yaz da kasiktan ameliyst olmadimi
derbiye kadar idare edemez mi sence diyecem ama kontrol sonuclarını görmeden birşey denemez sanırımKaan ile kıyaslarken şöyle bir nokta var yunus bir kanat ve atak oyuncusu göğsünde yapacağı dripling atacağı çalım ani dönüşler kaşık fıtığı yüzünden çok etkilenir top kontrolünü bile olumsuz sonuçlandırabilir defansiff bir oyuncu isedaha statik defansları bu tür sağlık sorunlarına daha uzun süre tolere edebiliyorlar pozisyon alıp defansdaki açıklarını kapatabilirler
Siri’yle bu kadar
Hem oyuncunun psikolojisi hem de antrenmanlardaki reaksiyonlarılarına göre hareket ederlerderbiye kadar idare edemez mi sence diyecem ama kontrol sonuclarını görmeden birşey denemez sanırım
eger derbiye kadar idare edip ameliyat olursa zaten sonrası uzun tatil
yener hoca en dogrusunu bulacaktır muhtemelen ama yunusun zayıf fizigide hiç güven vermıyor