Yeni Başkanın Seçim Vaadleri Sizce Ne Olmalı?

Baba Buraktan kurtulmak için her hafta postlar uplandı

yeni başkan vaadi için alayına goy goy gitmişiniz :D

Avrupa Kupalarına gitme (ve ligde şampiyonluk ve kupa - başka bir şey yok zaten seneye)
Projelerde somut adım
Alt yapıya somut yatırım
Borçlanmama

1 senelik kısa vadede başka misyon olamaz zaten.

tekrar fatih terim'i getiren seçilir :D :D

Bana göre öyle olmaz . başarılı olsa bile dahil olduğu sürecin kriz ile sonuçlanması garanti oluyor. Ya sözleşme , ya başkan ya milli takım ya bir şey.

Tüm üyeler ve taraftarın fanatizm içermeyen kısmı bunun kısır döngü senaryosu olduğunu biliyor.

Öyle olacağını düşünmüyorum.

Bana göre öyle olmaz . başarılı olsa bile dahil olduğu sürecin kriz ile sonuçlanması garanti oluyor. Ya sözleşme , ya başkan ya milli takım ya bir şey.

Tüm üyeler ve taraftarın fanatizm içermeyen kısmı bunun kısır döngü senaryosu olduğunu biliyor.

Öyle olacağını düşünmüyorum.
liselilerle yemek yemişti hazırlığı var faith hocanın dönmek için bence bende böyle düşünüyorum

liselilerle yemek yemişti hazırlığı var faith hocanın dönmek için bence bende böyle düşünüyorum
Yani sportif haricinde konuşuyorum tabii - sonuçta deneyimli T.D. en azından türkiyede başarılı olma potansiyeli tabii ki var fakat T.D olarak değil atıyorum ben olsam başkan, direk derim ki "hocam gel stressiz bütün altyapıyı emanet edelim sana - keyfinlen futbolcu yetiştir bize."

Bu olur misal. zor işte değil - gençlerle çalışıyorsun devamlı. Orada maksimum verim verebilir hem de camiadan uzaklaşmaz. En azından ben o fikirdeyim. Medyada zaman içinde GS efsanesi'nin elinden çıkan topçular diye servis eder ballandıra ballandıra.

Daha fazla buz kovası totemi ya da benzeri şeyler izlemek istemez kimse - o işin sonu hep FT - Başkan arasından kriz ve sıkıntı doğuruyor.

He kendisi yönetimde yer almak - başkan olmak (ki bu bence çok uzak bir ihtimal) o başka. Benim tanıdığım FT kimsenin altında (yönetimsel olarak) çalışamaz. Sportif direktör yapsan T.D orada barınamaz.

terimi kapidan iceri sokmayacagim derse tamam

Ek olarak:

gelecek yönetim B.Elmas'ın yönetiminin hazırlığını yaptığı seçimin 2 senede bir olma olayını kesin hayata geçirmesi lazım. En sağlıklı kısa vadede sürekli güvenoyu tazelemek / işler yolunda değilse ibra kafalarına girmeden seçim olmasıdır. Adaylığını açıklayan Metin Öztürk söyledi bunu zaten galiba.

He kasım ayına almak bu işleri o kısmı tartışmaya açık tabi - yönetim dğeişirse yeni sezona daha erkenden hazırlansın mantığı ama artısıda var eksiside var.

fb'ye sövmek

Kemerburgaz projesinde Elmas'ın onaylanmış ön imar raporuna göre gerekli işlemleri devam ettirip bir an önce inşaatına başlamasını. Elmas Florya'nın tamamını almak için anlaştık demişti Emlak Konut ve bankalar ile eğer bu anlaşma iyi bir anlaşma ise bunu devam ettirip Florya'nın tamamını almalı ki böylelikle orayı daha rahat değerlendirebiliriz Galatasaraylı inşaat şirketlerinin (Nef, ESTA inşaat vb.) yardımıyla Galatasaray'ın oradan kazanacağı geliri maksimize edip oradan gelecek parayla banka borçlarının tamamını yada en kötü 3/2'sini falan ödeyebiliriz.

Geri
Üst Alt