Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu hepsi diyor be Ali. Yapanı görmedimTransfer yerine alt yapı tesisleri yapıcaz desin
tekrar fatih terim'i getiren seçilir![]()
![]()
liselilerle yemek yemişti hazırlığı var faith hocanın dönmek için bence bende böyle düşünüyorumBana göre öyle olmaz . başarılı olsa bile dahil olduğu sürecin kriz ile sonuçlanması garanti oluyor. Ya sözleşme , ya başkan ya milli takım ya bir şey.
Tüm üyeler ve taraftarın fanatizm içermeyen kısmı bunun kısır döngü senaryosu olduğunu biliyor.
Öyle olacağını düşünmüyorum.
Yani sportif haricinde konuşuyorum tabii - sonuçta deneyimli T.D. en azından türkiyede başarılı olma potansiyeli tabii ki var fakat T.D olarak değil atıyorum ben olsam başkan, direk derim ki "hocam gel stressiz bütün altyapıyı emanet edelim sana - keyfinlen futbolcu yetiştir bize."liselilerle yemek yemişti hazırlığı var faith hocanın dönmek için bence bende böyle düşünüyorum
yapan lazım transfer yapmasın en kötü nolur 15. oluruzOnu hepsi diyor be Ali. Yapanı görmedim