yeni jenerasyonun ekseriyetle galatasaraylı olması

yav oylede
tangoya iki kisi lazim her zaman ki gibi
sivasspor macini izliyorum dun stad bombos. taraftar yoksa nasil gelissin ulkede futbol. hic mi icinizi acitmiyor yav.
bi almanya ligi ornegi var, bi ingilizlere bak.
ben kendime yakistiramiyorum bazen, o kadar, herkes kendine ne yakistiriyorsa onu yapsin elbette ama cocuklar gsli oluyor diye sevinecek degilim anlamsiz ve ucuzu buluyorum daha dogrusu.
bizde şehir takımından çok belediye takımı var futbol kültürü yok siyasi kültür var o iş yaş

mesela rizenin takımı fenere maç satıyor niye rizesporlu olsun gider fbli olur daha iyi

Asıl korkup itiraf edemedikleri şey bu. Kapalı kapılar ardında tek konuştukları bu. Öz evlatları, yeğenleri sevdikleri birer birer Galatasaraylı oluyor. Dertleri şampiyonluk filan değil. Dertleri Galatasaray'ın Türkiye olması. Medya da Siyasette, Hatta eskiden Askeriyede ve iş hayatında güçlü oldukları için istedikleri gibi at oynatıyorlardı. Şimdi o günlerin yavaş yavaş sonu geliyor. Kaypak tetikçileri birer birer emekli oldukça, yerlerini Galatasaraylı liyakat sahibi insanlar dolduruyor. Kıyametleri yaklaştı, görüyorlar, bağırıyorlar, haykırıyorlar, çırpındıkça batıyorlar ama Durduramıyorlar !!!

bizde şehir takımından çok belediye takımı var futbol kültürü yok siyasi kültür var o iş yaş
Belediye takımları olmasa bile belediye desteğini arkasına alan bir takım cidden farklı yerlere geliyor.

Zamanında Sefa Sirmen Kocaelispor, Celal Doğan Gaziantepspor örnekleri gibi.

Hatta Zeytinburnuspor bile dönemin belediye başkanı Adil Emecan başkanlığnda süper lig görmüştü.

yıllar sonra icardi yerine

cocuklar ft yüzünden gsli oldu gibi yalanlar sıkılabilir

43 yasindayim benim cocuklumda ulkenin cogu fenerliydi sinifta Galatasaray diyince dalga geciyorlardi devran tersine dondu

Simdi cocuk olmak varmis 😊

40 yaş altı kardeşlerime 40 yaş üstünü çöpe atın dedim. (Sedat Peker)

Adamın bir bildiği var diyebilir miyiz?

43 yasindayim benim cocuklumda ulkenin cogu fenerliydi sinifta Galatasaray diyince dalga geciyorlardi devran tersine dondu

Simdi cocuk olmak varmis 😊
45 olacağım. Düşün yani 14 sene şampiyon olamadık. Sınıfımın çoğu Gs'li idi. 46 kişilik sınıf
Fenerlilerin aşırı üstün olması safsata gibi. O zamanlar tv, internet yokken çocukları etkilemek kolay değildi. %90 aileden gelir.
Asıl patlama Xamax ve Monaco konvoylarına fenerliler, bjkliler de katılmıştı ve onların çocukları gsli oldu

icardi etkisi. daha doğrusu o müziğin de katkısı var. simge sağolsun.

45 olacağım. Düşün yani 14 sene şampiyon olamadık. Sınıfımın çoğu Gs'li idi. 46 kişilik sınıf
Fenerlilerin aşırı üstün olması safsata gibi. O zamanlar tv, internet yokken çocukları etkilemek kolay değildi. %90 aileden gelir.
Asıl patlama Xamax ve Monaco konvoylarına fenerliler, bjkliler de katılmıştı ve onların çocukları gsli oldu
Oyle cok ezildi bizim nesil simdi biz ezecegiz Dursun baskan durmak yok yola devam

Geri
Üst Alt