GSC Scout Yeni Kurala Uyan 21 Yaş Altı Topçu Önerileri

Isaksen

Gecti o artik

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
sen öyle san
qi5ymtz.gif

Hahah yok ya
Sehirin takiminda oynuyor ilk gordugumde belliydi iyi topcu olucagani. Zamaninda cokmek lazimdi ama trde tutmazdi o ayri (hala tutmaz bence)

ben dan ve polish gencoların bizi tercih edeceğini düşünmüyordum farklı sebeplerden ötürü ama geçen sene akın akın rusya benzer liglere gittiler.
istesek bizde getirebiliriz aslında. söylediğin topcuyu tanımıyorum ama danimarkadan topcu transfer etmek cok zor değil bence aaa potansiyeller haric tabi

ben dan ve polish gencoların bizi tercih edeceğini düşünmüyordum farklı sebeplerden ötürü ama geçen sene akın akın rusya benzer liglere gittiler.
istesek bizde getirebiliriz aslında. söylediğin topcuyu tanımıyorum ama danimarkadan topcu transfer etmek cok zor değil bence aaa potansiyeller haric tabi

Yeye gelirler de Isakseni buyuk lige yollamaya dusunuyorlar bir sene sonra diye duydum

Kvistgaardene sans vereceklerse hemen alsinlar iyi kumas.

Sadece bizim gibi kulublerde genclere bidaha sans verirler mi diye dusunuyorum. Supheliyim o konuda. Morutan geldide 5 mac sonra yediler. Ne bileyim.

bu oyuncular mac kadrosundaki yabanci sayisina dahil ediliyor normal sekilde
14 yabanci + bunlardan 3 tane etti 17 yabanci, bu kadar yabanciyi ne yapacagiz? @Tuna Köse
100-200 binlik scout transferlerini kaydetme imkanina sahibiz ama onlara bizim kulüpte hangi hoca gelirse gelsin pek forma vermez

Al sana iki tane topçu mis gibi transfer olur.
2.topçunun adı 6 gol 7 asist yaptı yada solo 10 gol attı.

Geri
Üst Alt