Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.536
- 106.164
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunu henuz 18 yasinda olgunlasmamis. Olmuyo mu böyle olunca knk23 yaşında
sol ayağıyla bize çakan kimdi geçen maç?Kvistgaarden
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
sol ayağıyla bize çakan kimdi geçen maç?
sen öyle sanIsaksen
Gecti o artik
sen öyle san
![]()
ben dan ve polish gencoların bizi tercih edeceğini düşünmüyordum farklı sebeplerden ötürü ama geçen sene akın akın rusya benzer liglere gittiler.Hahah yok ya
Sehirin takiminda oynuyor ilk gordugumde belliydi iyi topcu olucagani. Zamaninda cokmek lazimdi ama trde tutmazdi o ayri (hala tutmaz bence)
ben dan ve polish gencoların bizi tercih edeceğini düşünmüyordum farklı sebeplerden ötürü ama geçen sene akın akın rusya benzer liglere gittiler.
istesek bizde getirebiliriz aslında. söylediğin topcuyu tanımıyorum ama danimarkadan topcu transfer etmek cok zor değil bence aaa potansiyeller haric tabi
2.topçunun adı 6 gol 7 asist yaptı yada solo 10 gol attı.![]()
Andreas Schjelderup - Müsabakalara göre performansı
Bu sayfa, bir oyuncunun performans verilerini her müsabaka bazında gruplanmış olarak sunmaktadır.www.transfermarkt.com.tr
![]()
Akinkunmi Amoo - Oyuncu profili 2025
Akinkunmi Amoo, 23, Nijerya ➤ Shanghai Jiading Huilong, 2024'den beri ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 250 bin € ➤ * 7 Haz 2002, Abuja, Nijeryawww.transfermarkt.com.tr
Al sana iki tane topçu mis gibi transfer olur.
Yokdüşer mi buraya? en azından kiralık?
![]()
Mohamed Daramy - Oyuncu profili 23/24
Mohamed Daramy, 21, Danimarka ➤ Stade Reims, 2023'den beri ➤ Forvet ➤ Piyasa Değeri: 6.00 mil. € ➤ * 7 Oca 2002, Hvidovre, Danimarkawww.transfermarkt.com.tr
nediranlasilan kimse mevzuyu anlamamis
milli maci sayisi 10un altinda olan oyuncular goruyorumda onlara diyom