GSC Scout Yeni Kurala Uyan 21 Yaş Altı Topçu Önerileri

Gundem o kadar yogundu ki herkes kurali eksik yanlis anlamis 🤣
knk dün yazdık ya işte, ilk 11 için değişen bir şey olmuyor bu adamlar ekstra hak diye. Mesala geçen sene orta saha diye kıvrandık alırsın böyle kumar bir adam, istediğin verimi alamadığın adamın yerine denersin. Elinde bir şansın olur.

3 hak bence 1 orta sahaya 1 sol beke 1 kanat olarak kullanılmalı. Bu mevkilerde dönüşü zor alıyoruz kaç yıldır. Potansiyelli bir bebe olursa şapkadan tavşanı çıkarırırz belki.

knk dün yazdık ya işte, ilk 11 için değişen bir şey olmuyor bu adamlar ekstra hak diye. Mesala geçen sene orta saha diye kıvrandık alırsın böyle kumar bir adam, istediğin verimi alamadığın adamın yerine denersin. Elinde bir şansın olur.

3 hak bence 1 orta sahaya 1 sol beke 1 kanat olarak kullanılmalı. Bu mevkilerde dönüşü zor alıyoruz kaç yıldır. Potansiyelli bir bebe olursa şapkadan tavşanı çıkarırırz belki.
knk dün gece benim algı seviyesi şuralardaydı.yanlıs anlamısım kuralı
1655623881264.png

Kritere uyan 4 futbolcudan 2'si Beşiktaş'ta
Süper Lig'de bu kriterlere uyan 4 futbolcu bulunuyor.
Bu isimler şöyle:

* Ajdin Hasic (Beşiktaş)
Milli Takım: Bosna Hersek
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 29
U17: 4 maç
U18: 9 maç
U19: 12 maç
U21: 4 maç

* Besar Gudjufi (Beşiktaş)
Milli Takım: Kuzey Makedonya
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 21
U15: 5 maç
U17: 3 maç
U18: 5 maç
U19: 8 maç

* Luka Stankovsi (Gaziantep FK)
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 16
U18: 4 maç
U19: 2 maç
U21: 6 maç

* Jin-Ho Jo (Fenerbahçe)
Milli Takım: Güney Kore
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 11
U14: 2 maç
U16: 6 maç

Kritere uyan 4 futbolcudan 2'si Beşiktaş'ta
Süper Lig'de bu kriterlere uyan 4 futbolcu bulunuyor.
Bu isimler şöyle:

* Ajdin Hasic (Beşiktaş)
Milli Takım: Bosna Hersek
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 29
U18: 9 maç
U19: 12 maç
U21: 4 maç

* Besar Gudjufi (Beşiktaş)
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 21
U15: 5 maç
U18: 5 maç
U19: 8 maç

* Luka Stankovsi (Gaziantep FK)
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 16
U18: 4 maç
U19: 2 maç
U21: 6 maç

* Jin-Ho Jo (Fenerbahçe)
Milli Takım: Güney Kore
Milli takımda oynadığı maç sayısı: 11
U14: 2 maç
U16: 6 maç
ben yerli statüsünde sayılacak sanmıştım başta o açıdan kötü oldu ama yatırımlık genco toplayabiliriz.

ben yerli statüsünde sayılacak sanmıştım başta o açıdan kötü oldu ama yatırımlık genco toplayabiliriz.

Aynen. Altyapıya aldığın yabancı futbolcuya üst takımda oynatma fırsatı veriyor. Enes Sali’yi bence kaçırmamalıyız. Türk pasaportu olduğu için 18 yaşından önce gelebilir belki.

Sirbistan'da Lazic ve Aydar mi ne vardi. Ikisi de efektifti ve sorumluluk aliyorlardi.

Sergey Pinyaev. Rus ama Samara diye bir takım topçusu. Top kulüpte oynamadığı için alınabilir.

10 a milli maça çıkmış u21 yaş altı adamı nerden bulacağız? bulsan bile piyasa yapmış 20m euro ederi vardır alamazsın, bu ne biçim saçma bir kuraldır!!! bir sene kaydettin 22 yaşına geldi ne olacak! adamı seneye kaydemeyeceksin.

10 a milli maça çıkmış u21 yaş altı adamı nerden bulacağız? bulsan bile piyasa yapmış 20m euro ederi vardır alamazsın, bu ne biçim saçma bir kuraldır!!! bir sene kaydettin 22 yaşına geldi ne olacak! adamı seneye kaydemeyeceksin.
A milli olmasına gerek yok alt yaş kategoriler dahil 10 milli olması lazım. Ross'un falanda a milli takımda 10 maçı yok yoksa.

Geri
Üst Alt