- 18 Mayıs 2011
- 49.978
- 52.972
- 4.398
orkun kokcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inaki penaaaaaİyi bari yabancı genç bir kaleci alsınlar Okanla falan bu iş olmaz
3-5 senedir savunduğum stil bu yav benim. Hatta genç yabancıyı tamemen serbest bırakma gibi uçuk fikirdi benimki. Muhtemelen forumlardan aralayıp karar verdiler.bu oyuncular mac kadrosundaki yabanci sayisina dahil ediliyor normal sekilde
14 yabanci + bunlardan 3 tane etti 17 yabanci, bu kadar yabanciyi ne yapacagiz? @Tuna Köse
100-200 binlik scout transferlerini kaydetme imkanina sahibiz ama onlara bizim kulüpte hangi hoca gelirse gelsin pek forma vermez
1. geleceğin haalad kategorisinde 10 numarası.2.topçunun adı 6 gol 7 asist yaptı yada solo 10 gol attı.
Onun 24 yaşında falan olması lazım rtaş yoksa çok iyi olurduinaki penaaaaa
he dogru diyon. ben yazdıgım konunun başlıgına bakmadan yazmışım.Onun 24 yaşında falan olması lazım rtaş yoksa çok iyi olurdu
zonwafor gibi 1-2 eleman alinabilir ama onlar kiraya gidip daha fazla oynasa tabi daha verimli olur. bizim antrenmanlarla mac oynamadan ne kadar gelisebilirler ki? ben böyle düsünüyorum.Murhan sorunca uyandim mevzuya. Kontenjan 17ye cikiyor ama hala ilk11de 8 kisi oynatabiliyorsun. Su haliyle bir ise yaramiyor kadroyu sisirmekten baska
Yatirim icin 1 2 tane alinabilir belki ama ana plan icin zorzonwafor gibi 1-2 eleman alinabilir ama onlar kiraya gidip daha fazla oynasa tabi daha verimli olur. bizim antrenmanlarla mac oynamadan ne kadar gelisebilirler ki? ben böyle düsünüyorum.