GSC Scout Yeni Kurala Uyan 21 Yaş Altı Topçu Önerileri

bu oyuncular mac kadrosundaki yabanci sayisina dahil ediliyor normal sekilde
14 yabanci + bunlardan 3 tane etti 17 yabanci, bu kadar yabanciyi ne yapacagiz? @Tuna Köse
100-200 binlik scout transferlerini kaydetme imkanina sahibiz ama onlara bizim kulüpte hangi hoca gelirse gelsin pek forma vermez
3-5 senedir savunduğum stil bu yav benim. Hatta genç yabancıyı tamemen serbest bırakma gibi uçuk fikirdi benimki. Muhtemelen forumlardan aralayıp karar verdiler.
+3 genç dehşet derecede gelecekte sınırsız yabancının önünü açacak bir sistem. Lan biz aslında türklerle boşuna zaman kaybediyoruz deme ihtimalleri var. Bu +3 hamlesi scout ekiplerine gösterin hünerinizi demek ama bunu kusursuz doğrulukta kullanacak takımlar net anadolu takımaları.
Bunlardan birisi kesinlikle konya olacaktır. Sonu ov ile biten bütün gençleri bulurlar.

Beklenen bizimkilerin bulması ama o iş yaş. Max ozornwafor çıkar onu da elden kaçırırız.

Kullanaabilene muhteşem bir fırsat büyük kulüplerin 18-20 yaş aralığına çöken net karlı çıkar. Psg'de dehşet veletler çıkıyor.

Murhan sorunca uyandim mevzuya. Kontenjan 17ye cikiyor ama hala ilk11de 8 kisi oynatabiliyorsun. Su haliyle bir ise yaramiyor kadroyu sisirmekten baska

Murhan sorunca uyandim mevzuya. Kontenjan 17ye cikiyor ama hala ilk11de 8 kisi oynatabiliyorsun. Su haliyle bir ise yaramiyor kadroyu sisirmekten baska
zonwafor gibi 1-2 eleman alinabilir ama onlar kiraya gidip daha fazla oynasa tabi daha verimli olur. bizim antrenmanlarla mac oynamadan ne kadar gelisebilirler ki? ben böyle düsünüyorum.

Bunun da 1 maçı kalmış kotayı doldurmaya. Babasının oğlu değil ama Barcayı istemediydi

Geri
Üst Alt