- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Babel miYaprak döker bir yanımız (babel kadroda), bir yanımız bahar bahçe (ömer yok)
Emre akbaba olsa daha iyi sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel miYaprak döker bir yanımız (babel kadroda), bir yanımız bahar bahçe (ömer yok)
Arkadas hala mi emre akbabayi onyatiyor? bu neyin inadi adam ruh gibi oynuyor kereme neden sans vermiyor bu hoca ya? görende yasi 17 veya 18 sanacak simdi oynatmasan ne zaman oyniyacak da kendini bulacak? hoca yillar gectikce inanilmaz degisti, yazik bu genclere oynatmiyor kiralik göndermiyor bildigin tursusunu kuruyor , sonra ansizin sacma bir macta sacma bir durumda maca aliyor bu gencleri onlarda birsey yapamayinca alin size istediniz gencler demeye getirip oyuncuyu taraftara yem ediyor.
YeapDikkatini babel mi cekti eurovisyoncu
Babel düşmanıdır CihanBabel mi
Ben de sevmezdim eskiden de Covid olmadan önce yükselen bir performansı vardıBabel düşmanıdır Cihan![]()
Valla bu kafa ile fatih terimde böyle bir yönetimi de hakediyor , tenceren yuvarlanmis kapagini bulmus misaliAdam sözleşme uzatma lutfunda bulundu bir mükâfatı olmasın mı ?
Beşiktaş'ta oynarken hep bizim takıma transfer olmasını isterdim.Şu an hızı yok ama gerek forvette gerekse forvet arkasında oynar.Maaşı az olsaydı keşke yoksa tam rotasyon oyuncusu..Ben de sevmezdim eskiden de Covid olmadan önce yükselen bir performansı vardı
Taylanda zorunlu olmasa oynatmayacakti keremi oynatirsa parlama ihtimali var
Babeli görünce hayat enerjim düşüyor canım sıkılıyor bu formayı giydiği için isyan ediyorum abi yoldan geçen Abdürrezzak abi giyse yine okeyimBabel mi