Yeni Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Taylanda zorunlu olmasa oynatmayacakti keremi oynatirsa parlama ihtimali var

Arkadas hala mi emre akbabayi onyatiyor? bu neyin inadi adam ruh gibi oynuyor kereme neden sans vermiyor bu hoca ya? görende yasi 17 veya 18 sanacak simdi oynatmasan ne zaman oyniyacak da kendini bulacak? hoca yillar gectikce inanilmaz degisti, yazik bu genclere oynatmiyor kiralik göndermiyor bildigin tursusunu kuruyor , sonra ansizin sacma bir macta sacma bir durumda maca aliyor bu gencleri onlarda birsey yapamayinca alin size istediniz gencler demeye getirip oyuncuyu taraftara yem ediyor.

Adam sözleşme uzatma lutfunda bulundu bir mükâfatı olmasın mı ?

Bjk maçı daha önemli

neden buraya ilk 11 ile çıkıyoruz ki

Allah muhafaza bir sakatlık yaşanmasın

Taylan,Marcao ve Cagne baya kilit oyuncularımız umarım bir şey olmaz.

Babeli kanata koymus komedi yeni gordum bu herif akillanmaz. Nede olsa ders almaz ders verir

Bence Hoca transfer yapılacağı yok kupaya asılayım bari demiş

Ben de sevmezdim eskiden de Covid olmadan önce yükselen bir performansı vardı
Beşiktaş'ta oynarken hep bizim takıma transfer olmasını isterdim.Şu an hızı yok ama gerek forvette gerekse forvet arkasında oynar.Maaşı az olsaydı keşke yoksa tam rotasyon oyuncusu..

Sonuc umrumda degil inşallah sakatlık çıkmaz

bjk maçının puan garantisi mi var da kupa da yedeklerle çıkıp elenecekmişiz hiç katılmıyorum bu tip görüşlere. İki maçta da yenilsek taraftar yönetimden girer hocadan çıkar bilmiyoruz sanki.

1610470748297.webp

belhandamız oynamakta izleyelim

Luyindamanin oynamasına sevindim formda olursa hafta sonu da 11 başlar hoca da biliyor donkun aboubakar azmanini tutamayacagini

Geri
Üst Alt