Yeni Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Akbaba yerine Kerem olaydı yav

As kadro hayırlısı... maçı 30 dk da koparıp 5 değişikliğe gideriz

s-d68611e3799380805608ab473cbffdaeeb9b71d3.gif

Kupa önemli.Üst üste kaybedip ligde ilk 5’in dışında kalacak bir potansiyelimiz var.En azından kupa ile avrupa garanti olur.

takimini satan emre hemen 11de yine
süper valla
gecen de demistim bunu
türkiyede ftden daha beter birisi yoktur genc oyuncularin hevesini kirma konusunda

Akbabaya gol yada asist yaptirtip zorla uzattiracak sözlesmesini. Her mac oynatiyor 90 dk su futbol özürlüsü adami.

11 artık sakatlık ceza dışında 3 aşağı 5 yukarı böyle olur zaten

Linnes/ Şener olur
Arda / Babel olur
Donk / Luyindama olur
Sarachi / E.Taşdemir olur

Ama anlaşılan Akbaba hep olacak

Bu kadar as kadroya gerek var mıydı yav derbi öncesi. Kerem'i de 11'de görmek isterdim. Taylan'ı da dinlendirsek iyi olurdu.

Kazasız, sakatlıksız çıkalım şu maçtan.

Son olaylardan sonra özellikle Oğulcan'ı ilk 11 de görmek isterdim...
"O bizi seçti, biz de onu" mesajı.

Babelin oynaması normal form tutması lazım.. keremin hiçbir izahı olamaz kıçı kırık kupa maçı elensen ne olacak.. illa bu çocuğu cer çöple mi oynatacagiz anlamadım ki as kadroda adam gibi görelim bir maç dedik hevesimiz kursağımızda kaldı..
Artık son 5 dk Malatya'yi çözmek için girer oyuna

Arkadas hala mi emre akbabayi onyatiyor? bu neyin inadi adam ruh gibi oynuyor kereme neden sans vermiyor bu hoca ya? görende yasi 17 veya 18 sanacak simdi oynatmasan ne zaman oyniyacak da kendini bulacak? hoca yillar gectikce inanilmaz degisti, yazik bu genclere oynatmiyor kiralik göndermiyor bildigin tursusunu kuruyor , sonra ansizin sacma bir macta sacma bir durumda maca aliyor bu gencler birsey yapamayinca alin size istediniz gencler demeye getirip oyuncuyu taraftara yem ediyor.

Kerem ve Ozornwafor'u hepimiz merak ediyoruz ama Fatih hoca etmiyor belli ki. Akbaba'ya yine yer acmis kadroda.

Taylan ve Marcao'nun dinlenmesi lazimdi.

Geri
Üst Alt