- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Tjk puan bırakacakNeye ümitlendiniz bu kadar yav
Tjk de farklı kazanacak şampiyon olacaklar. Bizim ihtimalimiz %20 max
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tjk puan bırakacakNeye ümitlendiniz bu kadar yav
Tjk de farklı kazanacak şampiyon olacaklar. Bizim ihtimalimiz %20 max
Çünkü o maçı kuşlar potaya girsin diye kazanmamız lazımdı.cücü varken beşiktaşa 3 attık. malatyaya da atmamız lazım. ama boşa hayal kuruyoruz.
beşiktaş bırakmaz diyorum
Firat bize cücü onlara olsa iyi olacakti..Firat veda turlari atiyo gecen macta 9 dakika uzatip feneri yarista tuttu helallik aldi simdi bejekeye 3 puan aldirip her kuluple arasini iyi edip emekli olacak..
CL'de tam tersi sürekli avantaj oynatıyorLan top oynattırmıyor ki yavşak. düt düt düt düt düt düt düt düt maçın özeti
Çok iyi 'idare' ediyor..Ben de hiç hakem konuşma yanlısı değilim ama herkesin dediği gibi adam fena baltalıyor oyunu. O kadar büyük maç yönetti Dünya'da, hepsini de iyi idare etti bence ama orada ne kadar oynamaya müsade ediyorsa burada o kadar garantici davranıyor. Her müdahaleye düdük çalıyor ki kimse çıkıp art niyet aramasın, bunu niye çalmadın demesin.
İnşallah maça dair bundan öte Cüneyt Çakır konuşulmaz forumda. Hakem konuşulmasından nefret ediyorum.