Yeni Malatyaspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

cücü varken beşiktaşa 3 attık. malatyaya da atmamız lazım. ama boşa hayal kuruyoruz.

beşiktaş bırakmaz diyorum

Avarajı kapatamayız kesinlikle bu atamadan sonra.

2-1 veya 3-1 biter maç

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

cücü varken beşiktaşa 3 attık. malatyaya da atmamız lazım. ama boşa hayal kuruyoruz.

beşiktaş bırakmaz diyorum
Çünkü o maçı kuşlar potaya girsin diye kazanmamız lazımdı.
Yoksa cücü hayatta izin vermezdi.

Cücü artık bu konuda çok profesyonel bir noktaya geldi
Sonuca direk etki etmeyecek hatalar yapmadan maçı bir yerden diğerine çok rahat verebiliyor.

En başı şeylere faul çalarak,
Avantaj oynatmayarak,
Kadrolu yan hakemleri pozisyonu beklemeden ofsayt çalarak,
Defans ve orta saha oyuncularına etken kart gösterip oyundan düşürerek.

Bu konularda ekibiyle birlikte çok uzmanlaşti

Türkiye'nin en iyi hakemi. Gördüğünü çalıyor. 2 penaltı 1 kırmızı kart çalar biz 7-0 kazanır şampiyon oluruz. Kuşlar kudurur

Aleni hata yapmasina gerek yok. Oyunu yavaslatacak ve sogutacak, ki boyle bir macta fark atmak isteyen bir takımın isteyecegi en son sey bu olur.

Bu eyyamcı sadece o saçma süper finalinde bizim maçımızı kötü yönetmedi çünkü şike sezonundan sonra şikeciler yine Şampiyon olsaydı yer yerinden oynayacağını çok iyi biliyordu. Şimdi de biz Şampiyon olduğumuzda kuşlarla arayı epey açacağımızı bildiğinden oyunu soğutup çok farklı bir skor çıkmaması için elinden geleni yapacaktır. VAR’daki ama daha önemli. Şikecibıyık olsaydı mesela Denizli maçında ikinci penaltıda ve üçüncünün tekrarında çağırmazdı. Bundan eminim. Yarın bunu açıklarsalar şaşırmam. Nasıl olsa kulübün hakkını savunan yönetim yok bizde.

Firat bize cücü onlara olsa iyi olacakti..Firat veda turlari atiyo gecen macta 9 dakika uzatip feneri yarista tuttu helallik aldi simdi bejekeye 3 puan aldirip her kuluple arasini iyi edip emekli olacak..

Sonucs katiliyorum, ama sebebe degil. Bizim eyyama ihtiyacimiz da yok, istegimiz de.

Firat son donemde gordugum gayet iyi mac yonetiyor, alayina gider ulan modunda. Bizim maci duzgun yonetirdi.

Bu sebepten isterdim bizim maca. Cuneyt son yonettigi macimizi feba yonetmedi ama eyyamcinin onde gideni, cok dikkatli olmamiz lazim.

Göztepe bjk ye çelme takacağı için Cüneytin çok durdurması işimize bile gelebilir. Şampiyon olalım da isterse yarım - 0 bitsin.

Omcelikle Yenelim de gerisi sonra dimyata pirince giderken eldeki 2. likden de olmayalim

Son maçta göstere göstere hata yapamaz adamın anasını sorarlar.

Cok faul cok duran top demek Allah yardimcimiz olsun duran toplar gol olsun demekten baska care yok gedson haric kimse duran top atmaya yanasmamamli heleki sahada olursa omer bayram

Normalde süper ligde ceza sahası etrafında bir serbest vuruş olduğunda kullanılması 1 dakika 20 saniye sürüyor. Cüneyt çakır maçın hakemiyse 2 dakika 20 saniyeye çıkıyor bu durum. Topun en az oyunda kaldığı maçlar bu adamın yönettikleri. Avrupadaki maçlarda da bu şekilde yönetiyor bu herif. Oyunun ağır tempoda devam etmesi için elinden geleni yapıyor.

Ben de hiç hakem konuşma yanlısı değilim ama herkesin dediği gibi adam fena baltalıyor oyunu. O kadar büyük maç yönetti Dünya'da, hepsini de iyi idare etti bence ama orada ne kadar oynamaya müsade ediyorsa burada o kadar garantici davranıyor. Her müdahaleye düdük çalıyor ki kimse çıkıp art niyet aramasın, bunu niye çalmadın demesin.

İnşallah maça dair bundan öte Cüneyt Çakır konuşulmaz forumda. Hakem konuşulmasından nefret ediyorum.

Ben de hiç hakem konuşma yanlısı değilim ama herkesin dediği gibi adam fena baltalıyor oyunu. O kadar büyük maç yönetti Dünya'da, hepsini de iyi idare etti bence ama orada ne kadar oynamaya müsade ediyorsa burada o kadar garantici davranıyor. Her müdahaleye düdük çalıyor ki kimse çıkıp art niyet aramasın, bunu niye çalmadın demesin.

İnşallah maça dair bundan öte Cüneyt Çakır konuşulmaz forumda. Hakem konuşulmasından nefret ediyorum.
Çok iyi 'idare' ediyor..

Geri
Üst Alt