Habil Dikmetas
Parçalı Üye
En kötüsü 4 sene oldu, oturmus sistem diye bisey yok. Taktik desen hic yok. Misal bir adam aliyoruz, cok ihtiyacimiz olan bir oyuncu da degil ve o oyuncuya göre sistem kuruyoruz, cok garip.
@Ege Can Erbay yorum alalim
Liverpool Bournemouth'u 9-0 yendiği maçta 12 isabetli şut çekmişti. Bizi 4-0 yendikleri maçta 16 isabetli şut çektiler. O gün kalede Uğurcan insan üstü performans göstermese belki bugün 10saray'a çıkmıştı adımız. Bunun öncesinde Juventus maçı. Yaş olarak yolun yarısına geldim hayatımda bir takımın 10 kişi kalmış bir takıma bu kadar ezildiğini ben daha görmedim. Varsa gösterin deyin şu maç. 10 kişiden neredeyse 6-7 gol yiyorduk. Bu Liverpool premier ligde bu sezon yürüyerek oynuyor, Juventus'un da kendi liginde madara olduğu bir sürü maç var ikisi de şampiyonluğa oynayan uçan kaçan takımlar değiller.
Avrupa'da o kadar kötü sonuçlar aldık ki şunları yaşadığımız sezon "başarılı" olarak adlandırılıyor. Young Boyslara Sparta Praglara Az Alkmaar'lara eleniyoruz. Konferans liginde bile başarılı olamayan RFS'lerden Dinamo Kievlerden 2'şer 3'er yiyoruz.
Şunları yaşadıkça ben Okan hocaya olan saygımı kaybetmeye başladım. Bu kadar yatırımı yapıyoruz ligi bir şekilde alıyoruz onda da gerçi anamız ağlıyor. Sonra gidiyoruz köy takımları bizimle dalga geçiyor.
Üçlü savunmaya geçeceğiz diye Frankowski falan alıyoz, iki hafta sonra "yok üçlü işi olmuyomuş" diyip üçlüden vazgeçiyoz ve geri dörtlüye dönüyoz.En kötüsü 4 sene oldu, oturmus sistem diye bisey yok. Taktik desen hic yok. Misal bir adam aliyoruz, cok ihtiyacimiz olan bir oyuncu da degil ve o oyuncuya göre sistem kuruyoruz, cok garip.
Yeni Nesil Galatasaray Taraftarının Şımarıklığı ve Doyumsuzluğu Üzerin
#dusuncen nedir #takim nasil buldun nbu sene
bu sene biz maalesefTaraftar hususunu bilmem
Takımı ise yer yer iyi
yer yer BERBAT buldum heis
Ha iste örneklerden bir tanesi ve üzücü olan 4 senemiz böyle gecti. Hep böyle biseyler yapma pesindeyiz bir öte bir beri gidiyoruz. Bir düzen kurabilseydik bu 4 sene icersinde, misal yeni oyuncu aldin adami şak diye oturtursun sisteme siritmaz. Biz de tutmayinca her yerde deniyoruz hemen hemen. Adama göre top oynuyoruz sonra digerlerinden verim almamaya basliyoruz. Isin sonu hep günü kurtarma. Şu 4 sene ciktigimiz atiyorum 250 küsür mactan, söyle takir takir kusursuz oynadigimiz mac cok cok nadir.Üçlü savunmaya geçeceğiz diye Frankowski falan alıyoz, iki hafta sonra "yok üçlü işi olmuyomuş" diyip üçlüden vazgeçiyoz ve geri dörtlüye dönüyoz.
Maçın başında en önemli oyuncunun kolunu kırdılar, yaptığın taktik planını uygulayamadın. 4. hakem inanılmaz yanlı bir maç yönetti, sahada tekme tokat daldılar faul bile çalmadı. Sene başında alındı diye ortalığı yangın yerine çeviren taraftar (kişisel olarak söylemiyorum bunu, genel kanı) şimdi de "Uğurcan olmasaydı..." minvalinde konuşuyor.Liverpool Bournemouth'u 9-0 yendiği maçta 12 isabetli şut çekmişti. Bizi 4-0 yendikleri maçta 16 isabetli şut çektiler. O gün kalede Uğurcan insan üstü performans göstermese belki bugün 10saray'a çıkmıştı adımız. Bunun öncesinde Juventus maçı. Yaş olarak yolun yarısına geldim hayatımda bir takımın 10 kişi kalmış bir takıma bu kadar ezildiğini ben daha görmedim. Varsa gösterin deyin şu maç. 10 kişiden neredeyse 6-7 gol yiyorduk. Bu Liverpool premier ligde bu sezon yürüyerek oynuyor, Juventus'un da kendi liginde madara olduğu bir sürü maç var ikisi de şampiyonluğa oynayan uçan kaçan takımlar değiller.
Avrupa'da o kadar kötü sonuçlar aldık ki şunları yaşadığımız sezon "başarılı" olarak adlandırılıyor. Young Boyslara Sparta Praglara Az Alkmaar'lara eleniyoruz. Konferans liginde bile başarılı olamayan RFS'lerden Dinamo Kievlerden 2'şer 3'er yiyoruz.
Şunları yaşadıkça ben Okan hocaya olan saygımı kaybetmeye başladım. Bu kadar yatırımı yapıyoruz ligi bir şekilde alıyoruz onda da gerçi anamız ağlıyor. Sonra gidiyoruz köy takımları bizimle dalga geçiyor.
Isimler degil bakis acisi na bakarım.
Şimdi tamamını okudum. Bir kere çok anlaşılır bir dille yazılmış. Bunun yanında düşüncelerini çok net şekilde ifade edebilmiş ve okuyucuya aktarabilmiş. Tebrik ediyorumHepsini okumadım ama konuyu açan arkadaşa katılıyorum