GSCimbom
Üye Görüşü Yeni Nesil Galatasaray Taraftarının Şımarıklığı ve Doyumsuzluğu Üzerine
Berkan Yavuz

Üye GörüşüYeni Nesil Galatasaray Taraftarının Şımarıklığı ve Doyumsuzluğu Üzerine Sayfa 4

Berkan Yavuz ·

Cevap
148
Okunma
2,9K
Sayfa
4/8
İyi TD + iyi oyuncular = Başarı

Formül böyle gözüküyor ama deel. Oyunlarda işleyen bir formül sadece. Çünkü hayat bu kadar basit değil, hele 40 tane insanın olduğu bir ekip ise mevzu. Tıp kı çok iyi bir yönetmen, iyi bir senarist ve iyi oyuncuların bir araya gelmesine rağmen çekilen "meh" filmler gibi.

Her kulübün bulunduğu dönem itibariyle ihtiyaçları farklı. Mesela araştırınca görüyoruz ki 80'li yıllarda devrim yapacak kurucu bir hoca gerekiyormuş, Derwall cuk oturmuş. 90'lı yıllarda zaten ülkece kendimizi Avrupa'ya "bizi görmezden gelemezsiniz" dediğimiz zamanlarda, bu ülkenin futbolcusunun "baba" figürü olarak görebileceği, hem çok sevip hem çok korkup dinleyebileceği, ondan cesaret alabileceği vs bir hoca gerekliydi, İmparator da tam bu dönemde cuk oturuyor. Derwall ve Fatih hocanın dönemlerini yer değiştirin, muhtemelen ikisi de iyi sonuç alamazdı.

Başlı başına iyi TD olması değil mesele, kimya meselesi. Yoksa Fatih hoca finalde Arsenal'e Wenger'i yenmedi mi? Ama sorsak herhalde hepimiz Wenger daha iyi bir hoca deriz, kabul ederiz yani bunu. Fakat o sezon hocaları değiştir, FT Arsenal'in başında olsun, Wenger GS'nin başında, iki takım da finale çıkamazdı buna da eminim. Bir kulübün kültürü, içinde bulunduğu durum, oyuncular ve hocanın bununla ne kadar uyuştuğu vs çok önemli.

Okan hocayla 4 senedir (inş) şampiyon oluyorsak demek ki tam da bu dönemde olması gereken tarz bir hoca olduğu içinmiş demek ki. Bugünden geriye dönerek bakınca bunu söyleyebilirim sadece. Eleştirilen "arkadaş, cana yakın" tavrı olmasaydı belki de ne bu oyuncular bu kadar burayı sahiplenirdi, ne de bu kadar takımdaşlık duygusu olurdu. Belki de bugün ben dahil hepimizin banko isteyeceği başka bir hoca gelseydi 3 sene önce bugün çok daha kötü bir haldeydik. Ve enteresandır ki karakter ve tutum olarak yine milli takım başında çok başarılı olan Montella ile Okan hocanın karakteristik olarak benzer noktaları çok fazla. Demek belki de artık oyuncular bu tarz hocalarla daha mutlu oluyor.

Velhasıl OB'nin eksikleri ortada, çok belli yani. Bunları aşıp üst seviyeye çıkar mı göreceğiz, çıkamazsa da canı sağolsun.

Ayrıca ben tarih tekerrür eder'e %100 inanan bir insanım. O dönem garip bir tavırla sırf Fatih hoca geri dönsün diye Lucescu'yu gönderdik sırf o hamle bizim 5-6 senemize mal oldu. Sene sonunda 4 sene üst üste şampiyon olan + ŞL'de son 16 yapmayı başarmış hocayı göndermenin bir bedeli olacaktır.
Biz dört senedir neden sürekli ders alacak mı kendini geliştirecek mi diye tartışıyoruz? Burası Galatasaray kulübü mü yoksa amacı Okan hocayı mutlu etmek, kendisini geliştirmesi için kurulan bir dernek mi? 4 senedir yenik duruma düşünce orta saha çıkarıp forvet alan ve her seferinde aynı şeyi deneyip başarısız olan hocadan neyin gelişimini bekliyoruz? Lig artık çok kolay. Eski sezonlardaki puan ortalamalarına bakın, bi de şimdiki ortalamalara bakın. Rakibinin forvetleri Onuachu dışında bizim takımda ilk 18’e giremez. Bjk fb ve ts den hepsini toplasan 3-4 oyuncu belki dahil edersin kadroya. Arada böyle bir uçurum varken antalya maçını kazanır mıyız diye konuşulacak hale geldi.

4 sezon boyunca en iyi kadrolar sana verilmiş, en fazla parayı sen harcamışsın ve şampiyonluk gelmiş kabul. Eğer bir şeyler kötüye gidiyorsa bunu değiştirmek istemenin neresi şımarıklık anlamıyorum. Sen bilmezsin yeğenim kafasındaki yorumlardan hiçbir farkı yok gözümde. İşini iyi yapamayan gider, daha iyi yapabileceğine inanılan kişi gelir. Dünyanın her yerinde iş hayatından sosyal hayata bu böyledir.
En iyi kadrolar sana verilse de başarılı olamayabiliyorsun. Bunu da örneklerle belirtmiş arkadaş. Ve Galatasaray başarılı. Neticede şampiyonuz. Başarısız mıyız anlamadım

4 sene üst üste şampiyon olmak kolay değil. Hele ki 4. şampiyonluk

Takımdaki motivasyon eksikliği ortada. Hoca da bunu görüyor ama bunu başarmak zor. Buna rağmen limana yanaştırıyor. Avrupa’da Liverpool’u aynı sezonda iki defa yeneceksin deseler imzalardık hepimiz. Diğerlerini saymıyorum

Biraz sakin olmakta fayda var. 4 sene şampiyon olan hocayı gönderemezsin. He dayanamıyorsan Okan hocamın dediği gibi city var orda, bayern var, real var. Beğen beğen al 😁

Maçın başında en önemli oyuncunun kolunu kırdılar, yaptığın taktik planını uygulayamadın. 4. hakem inanılmaz yanlı bir maç yönetti, sahada tekme tokat daldılar faul bile çalmadı. Sene başında alındı diye ortalığı yangın yerine çeviren taraftar (kişisel olarak söylemiyorum bunu, genel kanı) şimdi de "Uğurcan olmasaydı..." minvalinde konuşuyor.

Juve maçı 10 kişi de olsa momentumu aldı, biz de skoru koruma psikolojisine geçtik. Burada sorulması gereken soru daha önce kaç kere Juve deplasmanına 3 gol avantajıyla gittik? 10 kişiden neredeyse 6-7 gol yiyorduk dediğin turu 7 gol atarak tamamladık. Gerçekleri söylemek yerine hayali senaryolardan ajitasyon yapmak bizim taraftara hiç yakışmıyor.

Young Boys, Prag, AZ, Kiev, RFS maçlarından rezalet olan tek maç Young Boys eşleşmesiydi. Turu geçmemiz gerekiyordu, geçemedik. Bitti gitti. Diğerleri FB taraftarı gazıyla sürekli ısıtılıp sunulan "rezalet" kod adı altında her takımın yaşayabileceği sonuçlar. Kuş taşa çarptı, kırmızı kart yedik ve bazılarında berabere kaldık, bazılarında da yenildik. Bunlar her takımda var.

Yapılan yatırımlar 4 yıllık bir süreçte gerçekleşti ve küçümsenilen ligde batık JK bile 100 miilyon euro harcıyor artık. Okan hocaya saygım azalıyor yazan biri açıp da bir 2018-2022 arası maçlarını bir izlesin de görelim bakalım içerde Kasımpaşadan 4 yedikten sonra da benzer düşüncelerde olacak mı.

Bu kulübün en büyük şansı sizin gibi düşünen insanlar tarafından yönetilmiyor oluşu. Elindeki değeri bilmeyerek ilerlemeye çalışan camialara benzemek istiyorsanız Anadolu yakasında iki tane var.
Bahane ********************* gibidir herkeste bulunur cümlesinin ortaya çıkma sebebi gibi bir yazı yazmışsın. Adamın sana yazdığı yaşanmış her şeyi bir bahaneye sığdırmışsın. Bu şekilde iş hayatında ve sosyal hayatında ayakta kalmayı başarabiliyorsan bilet kes ya da bir YouTube hesabı aç hepimiz izleyelim

Açıkçası Okan hoca bu sezon bütün eleştirileri sonuna kadar hak ediyor; hem saha içi hem saha dışı.
Bence de hakettiği zamanlar oldu. Ama hakarete varan eleştiriler hoş değil. Defolsun gitsin falan çok yersiz zamansız.

Takımı değiştirip yola dewam etme hakkı sonuna kadar var ve verilecektir bu hak

Sonra başarısız olursa evet zaten yollar ayrılır

En iyi kadrolar sana verilse de başarılı olamayabiliyorsun. Bunu da örneklerle belirtmiş arkadaş. Ve Galatasaray başarılı. Neticede şampiyonuz. Başarısız mıyız anlamadım

4 sene üst üste şampiyon olmak kolay değil. Hele ki 4. şampiyonluk

Takımdaki motivasyon eksikliği ortada. Hoca da bunu görüyor ama bunu başarmak zor. Buna rağmen limana yanaştırıyor. Avrupa’da Liverpool’u aynı sezonda iki defa yeneceksin deseler imzalardık hepimiz. Diğerlerini saymıyorum

Biraz sakin olmakta fayda var. 4 sene şampiyon olan hocayı gönderemezsin. He dayanamıyorsan Okan hocamın dediği gibi city var orda, bayern var, real var. Beğen beğen al 😁
Samsundan dört yemek, kocaeline 4 puan vermek vs sizleri mutlu ediyorsa kümeye oynayan bir takım tutun beğenip beğenip alın rtaş.

Rakiplerin harcadığı paralar emin olun bizden fazla

Para harcanırken alınan kararların, tespitlerin ne tamamını hocaya ne de tamamını yönetime kesemezsin. Dolayısıyla Z raporunda pozitif durum varsa bunda hocanın da payı vardır elbette.

Bu bir bütün. Ayrı ayrı değerlendirilemez

4 yıl üst üste şampiyonluk, aradaki kırılan lig rekorları, Avrupa'da alınan büyük takım galibiyetlerine rağmen Okan'dan rahatsız olan taraftar kitlesi varsa, önce dönüp hocaya bir bakmak lazım.

Juveye 5 atıp tarih yazdık ama turu geçerken hepimiz mide bulantısıyla yatağa girdik. Okan'ın 4 yılı tam olarak böyle bir şey. Kimisine öncesinde yaşadığı zevk baskın gelir kimisine de sonrasında yaşadığı rahatsızlık.

4 sene kendisini gördük.ve yasadik, görmek isteyen görür okan buruk dan daha fazlasi olmaz, istese zaten en gec ikinci sezonda ekibini degistirmeye baslar ve bu sekilde takimi ve kendini daha gelistiridi, o yerinde saymayi secti, terimin de en büyük hatasi buydu, bir türlü kendini gelistirmek istemedi ve bundan dolayi öncü oldu o oyun tarzina bir upgrade getiremedi.

Okan Buruk daha fazlasini istiyorsa acilen yurt disinda görev almali, cünkü Galatasaray da kaldi süre hep yerinde sayacaktir, cünkü bu ligde kadrosuna göre rakip yok. Buda onu net bir sekilde calismayaya tesvik ediyor nasil olsa bir sekilde yeneriz diye, onun icin genelde rakip kim olursa olsun ayni taktik ile cikiyor.

Bence de hakettiği zamanlar oldu. Ama hakarete varan eleştiriler hoş değil. Defolsun gitsin falan çok yersiz zamansız.

Takımı değiştirip yola dewam etme hakkı sonuna kadar var ve verilecektir bu hak

Sonra başarısız olursa evet zaten yollar ayrılır
Üstat benim eleştirim de zaten defolsun gitsin, hoca değil tarzı yaklaşım. Maç maç bakıldığında eleştirilecek şeyler bulunur elbet.
Ama insanların 4 sene üst üste şampiyonluğu çok kolay sanması falan aşırı garip geliyor, Liverpool'u 2 kere yenmek, Juve'yi elemek vs. Juve2. maç rezildi doğru ama ilk maç da ultra süperdi; onu da kimse beklemiyordu. 2 maçı totalde düşünsek maçlar başlamadan önce herkes gt zoruyla geçmeye razı olurdu; sonuçta ********************* zoruyla da olsa geçtik mi geçtik.

İnsanlar rakip yokmuş gibi davranıyor, Kocaeli ile aranda 10 kat bütçe farkı 10 atacaksın, Başakşehir ile 5 kat bütçe farkı varsa 5 atacaksın. CL'de bütçesi senden düşük herkesi rahat rahat yeneceksin, senden güçlülere de diş geçireceksin. Fire verme şansın yok, robotsun çünkü.

İşte bu da riyakarlık oluyor. Hemen hemen bütün büyük maçlarda oyun tatmin etmiş (Liverpool, Juve deplasmanları ve çok sakatın olduğu USG hariç) ama dediğin gibi gemi limana yanaşmış mı yanaşmış. Sonuçta şampiyonluk ve son 16 gelmiş mi gelmiş.

Evlilik gibi bir şey aslında. İşin sonuna bakman lazım, major şeyler sağlanıyor mu sağlanıyor. Diğerleri günlük yol kazası. Arada kavgalar gürültüler olabilir. :D

Ben size olacakları söyleyeyim naçizane

Yeni sezonda
İlk 11'den en az 5 oyuncu değişir ki baba oyuncular gelecektir.
Bununla birlikte oyun gücü yükselir.
Bu seneden daha az puan kaybının yaşandığı bir sezon olur.
Ve Okan Hoca saltanatını sürdürmeye devam eder renkidaşlarım

Yalnız Okan hocanın teknik kadronun eksilen elemanlarının yerini doldurması gerekiyor bak o konu önemli

Tüm yorumları okuyorum;
Birçok kişi o kadar işkembeden atıyor ki, takım içinde yaşananları bilmediğimiz , hiçbir zaman bilemediğimiz için o kadar kolay yargı dağıtıyoruz ki,
Sormak istediğim soru şu: Okan hoca yenilmeyi yada daha açık tabiriyle bizim beğenmediğimiz oyunu oynatmaktan hazmı alıyordur.
Demek ki bu sezon yanlış giden bir durum var.Yapılan transferler bazen iyilikten çok kötülük getirmiş olabilir de. Bunları herkes göz ardı ediyor.
3 senedir tüm uç nokta oyuncuları yönetirken hoca iyidi bu sene günah keçisi ilan edildi.Ama herşeye rağmen gemiyi yanaştırdığı sürece Türkiye Ligi adına bence hiçbir problem yok.TFF 'si MHK 'sı rakibin tüm kollarıyla ahtapot gibi saldırması , birde TJK,Trabzon ve diğerlerinin bile cephe alıyor olması çok kolay işler gibimi gözüküyor.
Yeni getireceğiniz hoca , Gençlerbirliğ'ne Kocaeli'ne 8 gol attıran bir takım yapıp ,şampiyon yapamasa ve rakibe elleriyle kupayı teslim etse neler düşüneceğiz çok merak ediyorum.O günleri de yaşayacağız merak etmeyin.

Demem o ki bu sene üzüldüğümüz maçlar oldu,Allahın izniyle haftasonu bu üzüntü bitecekte , açık ve net yenilenmiş " her türlü " bir Okan hoca önümüzdeki sezonu hakediyor.
Başarısız olur ise zaten kendisi gider.

Şuan başımızda Kloop yada Guardiola olmuş olsa ve Rakibe şampiyonluğu kaptırsak ne düşünürsünüz.?? Mükemmel bir sezon geçirdik ama 2.olduk.
Okan Hoca en azından artık ligte nasıl şampiyon olunacağını biliyor.Birşeyleri biliyor yani.Hiç bilmeyenle bu taraftar grubu ne yapacak çok merak ediyorum.
Evde 2 tane çocuğu idare edemeyecek hale gelen bizler 40 kişinin idaresini hafife alıyoruz gibime geliyor.

Zevk vermeyen oyun konusunda kesinlikle hemfikirim .Sebebide bir oyun aklımız yok.Orkestra ayrı çalıyor .Farkındayız ama bunları düzeltecekte başka birisi değil yine Okan Hoca olacaktır. Nokta.

Üstat benim eleştirim de zaten defolsun gitsin, hoca değil tarzı yaklaşım. Maç maç bakıldığında eleştirilecek şeyler bulunur elbet.
Ama insanların 4 sene üst üste şampiyonluğu çok kolay sanması falan aşırı garip geliyor, Liverpool'u 2 kere yenmek, Juve'yi elemek vs. Juve2. maç rezildi doğru ama ilk maç da ultra süperdi; onu da kimse beklemiyordu. 2 maçı totalde düşünsek maçlar başlamadan önce herkes gt zoruyla geçmeye razı olurdu; sonuçta ********************* zoruyla da olsa geçtik mi geçtik.

İnsanlar rakip yokmuş gibi davranıyor, Kocaeli ile aranda 10 kat bütçe farkı 10 atacaksın, Başakşehir ile 5 kat bütçe farkı varsa 5 atacaksın. CL'de bütçesi senden düşük herkesi rahat rahat yeneceksin, senden güçlülere de diş geçireceksin. Fire verme şansın yok, robotsun çünkü.

İşte bu da riyakarlık oluyor. Hemen hemen bütün büyük maçlarda oyun tatmin etmiş (Liverpool, Juve deplasmanları ve çok sakatın olduğu USG hariç) ama dediğin gibi gemi limana yanaşmış mı yanaşmış. Sonuçta şampiyonluk ve son 16 gelmiş mi gelmiş.

Evlilik gibi bir şey aslında. İşin sonuna bakman lazım, major şeyler sağlanıyor mu sağlanıyor. Diğerleri günlük yol kazası. Arada kavgalar gürültüler olabilir. :D
Abi yeni nesil işte son derece sabırsız. Hep uçlarda yaşıyorlar. Evet ara ara biz de kızıyoruz biz de eleştiriyoruz, biz de önümüzdeki sezon sanırım Okan Hoca'dan olmayacak dediğimiz anlar oluyor ama neticeye bakmak lazım. Futbol sonuç oyunu, sonuç fakat oyunundan ziyade finalde elinde ne var ne yok ona bakılması gereken bir spor dalı.

Evlilik bire bir örtüşen bir örnek doğru. Mutsuzsan biter abi. Ama o mutsuzluğun içinde hiç mi mutlu olduğun anlar yok. Elbette var ama totalde mutsuzsan bitmeli
Ya da tam tersi, her kavga ettiğinde boşanır mısın. Bakarsın duruma totalde mutluysan devam. Bu kadar

Ajax dışında ders aldı denilecek bir maç yok bence, Liv maçları ortadaydı iyi savunmayla mı aldık Uğurcan’ın ekstralarıyla mı tartışılır, iyi mücadele ettik daha çok. Ajax ise çok kötü dönemdeydi aksi olsa başka maçlara da yayardık bunu.

Süper kupa zaten gitti orada da bir reaksiyon olmadı, derbiler desen kötüydün, Feneri yenmesen şampiyonluk da gidecekti.

Genel olarak çok sıkıntılı bir sezondu, elindekiler geriye gitti, Singo’dan katkı alamadın, İlkay iyi başladı geriye gitti.

Herşeyi geçtim Gençlerle Samsun maçlarında da hoca hatalı değilse kim hatalı olacakki.

Herşeyi geçtim sorunlar yıllardır devam eden sorunlar ve öyle çözüm bulabildiğimiz falan da yok. ŞL iç saha performansı ve Fener iç saha maçı elle tutulur şeyler onun dışında sıkjntılı çok fazla nokta var.

Bir de seneye ne düzelecek mesela, bununla ilgili olumlu konuşacak bir durum da göremiyorum.

Tüm başarısızlıkları oyunculara başarıları hocaya bağlıyorsun, çözüm ne o zaman? Katılmıyorum kesinlikle.
Üstat Singo da İlkay da sezonun yarsını sakat geçirdi. İlkay zaten fizik olarak baya geri gitmiş olarak geldi bize bence, bizim lig de fiziğinle oynadığın lig; İlkay'ı oynayacaksan arkasına Torreira ve Lemina atacaksın İlkay'ı da önlerine. Ondan sadece alan kapatarak savunma bekleyeceksin, ikili mücadele kazanmasını falan beklemeyeceksin. Bu sene genel toplamda Torreira da en kötü senesini geçirdi. Ayrıca Sara da bu sene çok iyiydi.
Başarıyı hocaya, başarısızlığı oyunculara yıkmıyorum. İki Kocaeli maçı, Juve deplasmanı, Gençler maçında oynanan oyundan alınan skordan ben de memnun değilim, bunda elbette ilk sorumlu hoca ama bunları uzun periyotta yol kazası olarak görüyorum. Her maçı aynı iyi oyunla, aynı tempo ile kazanamayacağımızı biliyorum, daha önemlisi bunu çok normal karşılıyorum. Al dün City de öne geçtiği maçı verdi, şampiyonluk gitti. Twitter tayfaya göre konuşayım "Hain Pep sen hoca mısın; şampiyonluk maçında bu nasıl oyun bu nasıl skor, rakibin Haalanda parasına takım kuruyor

Ben nasıl her ptesi aynı işe aynı motivasyonla başlamıyorsam, Osimhen'in de, Abdulkerim'in de, Okan Buruk'un da Liverpool maçı ile Gençlerbirliği maçına aynı motivasyon ile hazırlanıp aynı önemi vermemesini normal buluyorum. Ben de profesyonelim onlar da profesyonel ama sonuçta insani özelliklerimiz aynı. Yıl sonunda gereken işi gereken zamanda yapmış oluyorum ama, Okan Buruk da sene sonunda kendi görevini yapmış oluyor.

Bir de ben hatalarında ders aldığını ve gelişim gösterdiğini düşünüyorum, gerekli noktalarda ciddi irade koyduğunu da düşünüyorum. Mesela Osimhenin yokluğunda Icardi'yi oynatmamak doğru karardı ama herkesin alabileceği bir karar değildi.

Seneye ne değişecek? Takımda bir metal yorgunluğu durumu var. Sanchez yerine stoper, orta sahaya 2 adam(biri Zakaria tarzı bir oyuncu); Osi arkasına onu dinlendirebilecek 2 forvet gibi adımlar atılmalı. Icardi, Sanchez, gitmek istemesi durumunda Torreira gibi oyuncularla yollar ayrılmalı vs. Bunları yapmazsa oturur o zaman konuşuruz.

Çoook net bir gerçek var, Okan hocanın futbol anlayışı mental ve fiziken fresh oyuncu gerektiriyor. Hocanın press oyunu oyuncunun pilini tüketiyor. E zaten başarılı da bir takım. Haliyle o oyuncuda 3. senesinde falan o eski istek arzu da kalmıyor.

Ve bu değişmez bence, hoca röportajında bile şunu söylüyor "halı sahada top oynarken bile ön alan baskısına koşuyorum". Hoca hiçbir zaman topu alalım sete oturalım pas pas pas pas derinde savunma yapalım vs oynatmayacak.

En kötüsü 4 sene oldu, oturmus sistem diye bisey yok. Taktik desen hic yok. Misal bir adam aliyoruz, cok ihtiyacimiz olan bir oyuncu da degil ve o oyuncuya göre sistem kuruyoruz, cok garip.
Bu sene kime göre sistem kurduk mesela?
Bir de Arne Slot, Spaletti bile bizimle oynarken bizim önde basacağımızı vs biliyorsa bizim nasıl bir taktiğimiz falan olmuyor?

Çoook net bir gerçek var, Okan hocanın futbol anlayışı mental ve fiziken fresh oyuncu gerektiriyor. Hocanın press oyunu oyuncunun pilini tüketiyor. E zaten başarılı da bir takım. Haliyle o oyuncuda 3. senesinde falan o eski istek arzu da kalmıyor.

Ve bu değişmez bence, hoca röportajında bile şunu söylüyor "halı sahada top oynarken bile ön alan baskısına koşuyorum". Hoca hiçbir zaman topu alalım sete oturalım pas pas pas pas derinde savunma yapalım vs oynatmayacak.
Burda ama net bir sorun var artik akli basinda rakip hocalar bizi cok cabuk cözüyor ve cok sikinti yasiyoruz, sampiyonluk kacmadiysa rakiplerin hücüm gücleri cok vasat oldu icin, olmayan iste eline gelen firsati yakalayip bizden puan kapiyor, allahdan lig bir kac yil önceki gibi dengeli degil yoksa cok daha fazla puan kaybederdik yada mecburen her mac kazanmak icin 3-4 atmamiz gerekirdi.

Liverpool maçlarını kistas alacak olursam, onlar kadar her mevkide kalbur üstü oyuncu ve yedeğe sahip değiliz. Burada yenilmek, elenmek her taraftarı üzer ama sonuçta ertesi gün Liverpool'a elendik der unuturuz.
Gelelim Okan buruk meselesine, adam şampiyonluklar geldikçe ben iyi yoldayım diye kendini gram geliştirmeyip, sürekli basarız olduğu anlarda bahane üretme moduna giriyor.
Ben mevcut takımın ligimizde alt taraflarda can çekişen ekiplere ezilmesini asla kabul etmiyorum. Bunu dile getiriyoruz diye şımarık olduğumuzu da kabul etmiyorum. Mevcut takım Türkiye liginin üzerinde bir takımdır. Çok kötü zaman olur, çok kotu oyunu 1-2 maç sergiler laf edilmez. Ama son iki yıldır bir çok rezillik yasanmisken, hala Okan buruk ve ekibini savunmak asıl simariklik durumunun ta kendisidir.
Galatasaray taraftarı futboldan anlar ve ona göre aksiyon alır.

Geri