Video Haber Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı!

forma cok guzel ama yeni sezonda bari duzgun yildiz dizilimi olsun yav

Tek istegim gsstore sampiyonlar ligi baskısı yapıp socar ile bir üstteki font ile satışa sunması. Hem sponsoru hem de fontu beğenmedim. Ayrıca dünya üzerinde göze hoş gelen kitlerde sponsor çok harfli tercih edilmez. Istasna var tabi ki ama genelde 3 ila 5 harf yakışır formalara. Aig aon bwin t mobile gibi

Formanın küçük revizelerle nefes aldığı alternatif reklamlar ile görüntüsü böyle.

1.webp
2.webp

3.webp
4.webp

5.webp
6.webp

7.webp
8.webp

Bizde bayrak, kol-göğüs-koltukaltı reklam, üstte yıldız falan derken çok boğuluyor forma. "Yeter ki para gelsin gerisi önemli değil" kafasında yönetim.

Formanın küçük revizelerle nefes aldığı alternatif reklamlar ile görüntüsü böyle.

Ekli dosyayı görüntüle 292483Ekli dosyayı görüntüle 292484
Ekli dosyayı görüntüle 292485Ekli dosyayı görüntüle 292486
Ekli dosyayı görüntüle 292487Ekli dosyayı görüntüle 292488
Ekli dosyayı görüntüle 292489Ekli dosyayı görüntüle 292490

Bizde bayrak, kol-göğüs-koltukaltı reklam, üstte yıldız falan derken çok boğuluyor forma. "Yeter ki para gelsin gerisi önemli değil" kafasında yönetim.

carlsberg ve pegasus én çok yakışanlar gibi

şu formaya bir de cl patch tamamdır

sadece yaka ve sırtın parçalı olmaması düşündürür

Bugün her iki formayıda denedim. Sponsorsuz almak için Puma mağazasına gittim aklımda parçalı forma vardı ama deneyince beyaz formayı aldım. Yakında parçalıyı da alırım çok yüksek ihtimal.

Böyle bir şey varsa açıklamasa daha iyiymiş

pasifik holding yazısının gereksiz büyüklüğü dışında bence formalar gayet iyi.

parçalı bisiklet yaka olsaydı daha güzel dururmuş.

Sponsorlu kötü

Sponsorsuz da kötü

Socarlı versiyon anca alınır

mac formasini 150 eurodan satiyorlar burada
belki bir tane l beden alirim
reklamsiz cok daha iyi duruyor forma

IMG_2563.webp

Elit kategorideyiz filan bunlar hikaye ,her sene aşağı yukarı aynı parçalı tasarımını yapan firma elit kategori diye keriz silkeliyor

Geri
Üst Alt