Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

tribünler karanlık.hele tv den hiç gözükmüyo.satadın ahenginin belirgin olması gerek.tribünler aydınlatılmalı.

aynen bende onu demek için girdim aydınlatması berbat 2. katlar belli bile olmuyor kap kara ışıklandırma şuan kini %200 fazla olması lazım üst katta nerdeyse insanlar gözükmüyor :S nerde kaldı baskı ???

şu teklif bana gelse emin ol bir dakika düşünmeden ASY derim

eski staddaki ne sıcaklık var ne de ruh

ulaşım ise kat be kat zor

bu stada bu şartlarda taraftar da gelmeyecek zaten

Ne sabırsız insanlarsınız stad daha yeni yapılmış hemen olmayacak ki bu dedikleriniz.Zamanla olucak.Hep böyle mi kalıcak sanıyorsunuz?ASY nin tribünler bile 1997 yılında sarı-kırmızı oldu.Ondan önce griydi tribünler.Zaman,zaman,zaman.:)

Kaleler cok kucuk.

Dış görünüş.

Reklam panoları

Kamera acısı

Aydınlatma

Isıtma

Pegasus tribününde destekleyen biri olarak o tribünün ısıklandıması kötü. Resim ceken herkes zenci gibi cıkıyor:asd:

2. katlardaki IŞIKLANDIRMA...

stadın dışı güzelleştirilmeli boyanacak yer dolu , koltuklar sarı kırmızı olarak renklendırmelı , ve aydınlatmalar baya bir güçlendirilmelidir.

ses sistemi çok kötü

Kusur eksikligi gordum.. olmamis..

eksik çok bunu yapacak adam lazım eksik olan bu

Dış kaplama yapılmalı.Dışardan bakılınca boyası vurulmamış bina gibi gözüküyo

Acilen anons ve ses sisteminin yenilmesi gerekiyor hiçbir sey duyulmuyor....

-Dış görünüşe çeki düzen verilmeli,beton yapısı yeni bir stad havası vermiyor. İmaj yönünden bu çok önemli bir mevzu.Kişilik katar stada.

-Çatı daha gösterişli olabilirdi basite kaçılmış gibi.Hem dıştan hem içten iyi gözükmüyor 2010 model bir stad için.

-Herkesin dediği gibi ışıklandırma yetersiz bu da stadda ahenk yaratmıyor,açığa çıkarmıyor.

-Merdiven boşlukları fazla fakat bundan öte düzensizlik var.

-Kamera açısı

-Tribünlerde fazla demir havası var. 2 koltuğa 1 demir parmaklık gelecek şekilde bir düzenleme yapılabilirdi(Bknz : Allianz Arena)

Ayberk abi merdiven boşlukları azalsa stadın kapasitesi 53.500 gelir.Çok az boşluk bile 50-60 koltuk farkediyor.

Ayberk abi merdiven boşlukları azalsa stadın kapasitesi 53.500 gelir.Çok az boşluk bile 50-60 koltuk farkediyor.

Azaltılmasa bile(kriter deniyor), en azından belirli bir düzene sokulsa daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Kapasite olayında haklısın,bizim stadın kapasitesi daha fazlasını hakedecek büyük bir yapı, fakat Türkiye'de kombine ve maça gitme durumları düşünüldüğünde onu bile fazla büyütmüyorum :)

-Dış görünüşe çeki düzen verilmeli,beton yapısı yeni bir stad havası vermiyor. İmaj yönünden bu çok önemli bir mevzu.Kişilik katar stada.

-Çatı daha gösterişli olabilirdi basite kaçılmış gibi.Hem dıştan hem içten iyi gözükmüyor 2010 model bir stad için.

-Herkesin dediği gibi ışıklandırma yetersiz bu da stadda ahenk yaratmıyor,açığa çıkarmıyor.

-Merdiven boşlukları fazla fakat bundan öte düzensizlik var.

-Kamera açısı

-Tribünlerde fazla demir havası var. 2 koltuğa 1 demir parmaklık gelecek şekilde bir düzenleme yapılabilirdi(Bknz : Allianz Arena)

Evet hepsine katılıyorum onlar çok bahsedilen şeyler ama son dediğin fazla konuşulmuyor.Aslında o da çok önemli bi madde.Çok fazla demir var stadta.O dediğin demirler hem 2 koltukta 1 tane olmalı hem de onlara kırmızı renk sünger veya o tarz bir maddeyle kaplanmalı.Çünkü hem kışın onlar çok soğuk olur hem de uzaktan bakınca gri gözükmesindense kırmızı gözükmesi daha iyi.Ayruca şu eski deplasman tribünün olduğu yerin ordaki demirler de kalkmalı artık gerek kalmadı o demirlere ama hala duruyor orada.

Stada gitme ihtimalim çok düşük olduğu için hiç gidemedim ve televizyon başından gördüklerimle ilgili bir şeyler yazmak istiyorum.Bir kere stadın dışını kaplamasını her şeyini geçtim stadın içindeki taraftar profili çok garip.Geçen senelerde takımın başarısızlığı bunu getirmiş olabilir ki olmamalıdır 14 sene şampiyon olmadığımız senelerde dahi taraftar desteği bırakılmadığı araştırıldığında görülüyor.Bu sene yeni bir başlangıç yaptık takımın havası güzel transferlerimiz güzel yapılacak bir kaç takviye ile bu seneyi başarılı kapatmamamız için herhangi bir sebep yok.Umarım bu sene eski Galatarasay taraftarının da dönüşü olur.Stadın fiziki şartları için konuşacak olursam eğer kale arkasındaki koltukları kaldırabiliriz.Görüntü daha güzel olur.Liverpool maçında gördüğümüz gibi büyük Galatasaray bayrakları stadımızda dalgalanırken gerçekten çok güzel bir görüntü ortaya çıkıyor.Bayraklar her maçta dalgalanırsa güzel olur.

evet yazilan eksikler dogru,ama beni rahatsiz eden baska birsey var.niye stadin(tribünlerin) bir tarafina GALATASARAY yadaGS yazilmiyor?ben bunu bir türlü anlamis degilim.stad bize devredildi,eeeee?bunun baska bir aciklamasi varmi,varsa nedir,bilen yazsin.ama her stadta o kulübe ait bir simge yada isim yaziliyor,ama bizde yok.selam saygilar...............

Geri
Üst Alt