ebru köksal twitter'da taraftarın sorularını yanıtladı. kendimce derleyip buraya koyuyorum:
-ebru hanım.dogu trıbunu kombine sahibiyim pazar gunku macta stad otoparkından yararlanabilirmiyim ?
-evet cok az sayida otopark yeri mac gunu 30 tl ucretle satiiacak.
-iyi gunler ebru hanım .. kulubumuzun tribun aydinlatmasiyla ilgili dusuncesi var midir ?guzelim stadi karanliga hapsediyoruz
-yaz doneminde ek aydinlatmalar konuldu, samsun macinda farkedilir umarim.
- iyi aksamlar.suana kadar samsun maci icin satilan bilet sayısı hususunda bilginiz varmi acaba.full olack insallah umidimz.
-12.000 bilet satildi.
-kombinelerle 32bin falan.hayal kırikligi oldu bu rakam.tsk iyi aksamlar.
-hayir 27.000 kombine ile beraber 39.000, daha maca 3 gun var, duyarli taraftarimiz stadi dolduracaktir merak etmeyin.
-yaya yolu ve ust gecit talebimiz aylardir karayollarinda onayda, uefa, tff, emniyet tum ilgili birimler bastiriyor
-bir şey sormak istiyorum :kadınlara ücretsiz bilet uygulaması bu hafta başlıyor mu? veya ne zaman başlıyor?
- hayir baslamiyor, tff henuz kuluplere uygulama detaylarini bildirmedi.
-GS store&nike açılınca çadır kapanacak mı acaba?
-cadiri cevahir civarina tasimayi dusunuyoruz.
-ebru hanım merhaba. stadın üstünü kapanmayacakmı ? senelerce bunun hayalini kurduk ? cevaplarsanız sevinirim. iyi akşamlar..
-2013 yazina kadar vaktimiz var.
-daha önceden soruldu mu bilmiyorum ama stadın dış cephesi varoş mahallelerindeki boyasız evlere benzio bi bi çalışma var mı
-begenmeyen var ama dis cephe orijinal projeye uygun mimar mete arat'in modern mimari tarzi brut beton..
bende bu soruyu sordum kendisine:
ebru hanım taraftarın stat konusundaki öncelikle beklentisi metro dışında alternatif üstgeçitler. her maç sonu izdiham oluyor
- karayollarina ust gecit ve yaya yolu icin aylarca once basvurduk, tff ve uefa raporlarini iletti, henuz bir sonuc yok.
-peki, bizlerin bu konuda başvurabileceği, talebimizi iletebileceğimiz makam var mı?
- karayollari genel mudurlugune basvurup talebinizi iletebilirsiniz.
son cümlesinden sonra şöyle birşey çıktı ortaya:
https://www.kgm.gov.tr/...isiSikayetFormu.aspx
ben aşağıdaki şikayet dilekçesini gönderdim. üstgeçit istiyorsak birileri taşın altına elini koymalı artık.
--- alıntı ---
merhaba,
biz Galatasaray taraftarı olarak seyrantepe'deki türk telekom arena stadımızın yanına üst geçit istiyoruz. stada giriş-çıkışlarda arabası olmayanlar için sadece metro yolu gösteriliyor. ancak bu durum her maç sonrası metro girişinde izdihama neden oluyor. metro sırasında 1 saatten fazla kuyrukta beklemek istemeyenler otoyolun kenarına atlıyorlar ve çok tehlikeli görüntüler ortaya çıkıyor.
insanlar orada her an ölebilirler ve devletin bu konuya bir önlem alması gerekiyor.
biz Galatasaray taraftarı olarak stadın önünden seyrantepe tarafına doğru sadece yayaların kullanabileceği bir üst geçit istiyoruz.
bu konuda hiç kimsenin burnu kanamadan yetkililerin harekete geçmesini talep ediyoruz.
ebru köksal - galatasaray sözlük