Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Cana düşmanı yeni hocamız hayırlı olsun. Bu arbedede Cana gibi kalması gereken oyuncular arada kaynayacak, Mustafa Sarp, Hakan Balta gibi oyuncular yine paçayı kurtaracak ben ona yanarım.

bana bu terim operasyonu gibi geldi...

bir senaryo yazıverelim...

sezon sonuna kadar bülent ünder... yönetimin durumuna göre fatih terim sezon bası takımın basına...

bu arada yeni takımı kurmak icin terim calısmalarda...

simdi acıklamayalım... yönetim degisse bile yeni gelecek yönetimin de ilk ismi terim olacaktır büyük ihtimal..

fena mı???

pek degil gibi geliyor...

bilemedim...

Cana'yı beğenmiyorsa futbolcudan anlıyor demek. Neill, Culio, Pino haricinden diğer yabancılar oynatılmasada olur. Daha başarılı oluruz. Hem de Emre Çolak, Anıl gibi gençler şans bulur. Asıl önemli sorun Servet mafyasını çökertebilecek kadar sağlam yıkılmaz karakteri var mı en önemlisi bu! Servet, Gökhan Zan, Cana, Aydın, Sarp bunları oynatmaya devam ederse Rijkaard ve Hagi'den bir farkı kalmaz.
Canayı bir cl çeyrek final maçında güvenip sahaya sürebilirmisin?Baros,da öyle her ne kadar yeteneği olsada kartlarla kardeş olmuş bu adamlar.

cana reiz şirinlik muskası falan mı yaptırdı acaba?ne bu cana hayranlığı?adam ne yaptı da vazgeçilmez oldu?biri bana anlatsın çabuk...

Adnan Polat, Sezgin'in futboldan anladığını sanıyor ve ona güveni sonsuz.

Gelmedi işte kabul etmedi.

Biraz sabredin hayu adam göreve geleli 45 dakika olmadı daha.3 saate Bülent hoca istifa diye başlık açılır bu gidişle.

Bazen görünen köy kilavuz istemiyor da ondan. Zaten bir kac mac kaldi, onlari idare etsin sonra sutlariz mantigi da ne kadar acinasi bir sekilde yönetildigimizi gösteriyor maalesef. Galatasaray gibi bir takim bir sezonda 3 farkli hoca tarafindan yönetiliyor ve her gelen bir öncekinden kötü, Bülent Ünder'e güvenilmemesi dogal, cünkü yönetim bile 11. siradaki bir takimi bir kac mac idare etsin diye getirdigi adama pek güvenmiyordur zaten.

Bülent Hocayı tanımayan dostlarımıza çok kısa kısacık bir özet

Fatih Terim in 4 yıl üst üste zaferler yaşattığı dönemin gizli kahramanlarından ister antrenör diyin ister analizci ister gözlemci adam futbol adamı ve burda futbolu bildiğini sanandan daha çok biliyor futbolu bu bi gerçek.Bu başarılı dönemin dışında unutulmaz bir şampiyonluk olan 2006da Geretsin yardımcılarındandı o sezon kırdığımız puan rekorunda onunda büyük emeği var.

Sadece 8 hafa ya Bülent hoca için gerçekten değer sabredin bekleyin birazcık hele bir görelim takım 2 maç sonra nasıl oynayacak bi bakalım.

Yahu hala operasyon falan diyorsunuz. Anlamıyorum sizi. Polat ın kalmasını kabullenmiş herkes. Polat gitsin, yaptıgı yapacagı operasyonu da yanında götürsün.

cana reiz şirinlik muskası falan mı yaptırdı acaba?ne bu cana hayranlığı?adam ne yaptı da vazgeçilmez oldu?biri bana anlatsın çabuk...

Cana disindaki orta saha oyuncualriniz BAM'dan olusan bir topluluksa, taraftarin gözünde vazgecilmez olmanizdan dogal birsey olamaz. Asil sorun BAM'a ragmen vazgecilmez olmadiginizi söyleyenlerdedir!

Daha çimlere ayak basmadan adam hakkında ne kadar olumsuz düşünce varsa yazmışsınız.Zaten sezon sonuna kadar görev yapacak.

2-3 Hafta oynansın maçlar, ondan sonra karar verin.Sürekli Bam'ı oynatsa ne olurki bu saatten sonra,3 ay sonra zaten görevde olmayacak.

BAM ve Hakan ı oynatıp genç oyuncuları oynatmazsa bence vizyonsuz olduğunun göstergesidir , ama gençlerle birlikte çalışıp maç bile kaybederse benden 10 numara alır

Çok güzel söylemssin braderim işte bekleyip görmek lazım bakalım çok büyük kadro hatalarımı yapacak yoksa şu 8 haftada çapsız oyuncuları kesip gençlere şans verecek mi.Bülent hoca bambaşka bir insan olmadıysa bizden ayrıldıktan sonra çapsızları bi süre sonra kesip gençlere şans verecektir.Ama işte 8 hafta olması bazı şeyleri engelleyebilir.

Cana disindaki orta saha oyuncualriniz BAM'dan olusan bir topluluksa, taraftarin gözünde vazgecilmez olmanizdan dogal birsey olamaz. Asil sorun BAM'a ragmen vazgecilmez olmadiginizi söyleyenlerdedir!

kıstasınız,kriteriniz bamsa size cana ile mutluluklar.

Milletin derdi hoca.Başkan bağımlılık yapmış. Ne verirse eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt