Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.941
- 1.286
- 2.223
Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!
yav 2 tane bjk li zibidi lig tv de oturur canayı över,siz de gelir burda caka satarsınız.3 büyüklerin bir orta sahalarını kıyasla.senin emren mi var?ernst mi var?necibin mi var?ben xavi alınsın demiyorum.siz biraz mantıklı düşünün.bu adam ne verdi takıma?ne yaptı?hanginiz cana olmasaydı küme düşeriz der?saçmalamayın ya!
Ne peki kistasimiz? Sneijder, Xavi, Essien mi oynuyor bu takimda? Biraz daha mantikli konusun Allah askina, son 10 yilda Galatasaray'a Cana'dan daha iyi hangi orta saha oyunusu geldi? Simdilerde badem gözlü olan Mehmet Topal gecen sene BAM'in ikinci M'si olacak düzeydeydi, edilmedik küfür kalmiyordu. Cana iyi bir takim oyuncusu, bunu gösterebilmesi icin de ortada bir takimin olmasi gerekiyor fakat ne yazik ki yok, buna ragmen takim ruhu gösteren 2-3 adamdan biri. Su rezil oyuncu toplulugunda Cana'yi begenmek, savunmak da suc olmus. Cana ile mutluluklar tarzi alayci, seviyesiz yorumlara gerek yok. Cidden hos olmuyor.
yav 2 tane bjk li zibidi lig tv de oturur canayı över,siz de gelir burda caka satarsınız.3 büyüklerin bir orta sahalarını kıyasla.senin emren mi var?ernst mi var?necibin mi var?ben xavi alınsın demiyorum.siz biraz mantıklı düşünün.bu adam ne verdi takıma?ne yaptı?hanginiz cana olmasaydı küme düşeriz der?saçmalamayın ya!