Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Valla ben yoruldum, Bülent Ünder'i de savunmasın kimse.Seneye kalan olmaz.Başkan olacak şahıs da dahil.

Gelecek sezon kesinlikle yeni Teknik Direktör´ün yaninda olmalidir Bülent Ünder. Takim analizleri efsanedir. Herkes yararlanmali bence.

Bülent Ünder bu sezonun geri kalanında birkaç maç kazanırsa,seneye kalır. :)

Ne diyelim hayırlı olsun.Sonrasında gelecek teknik direktöre vereceği takım raporu da çok önemli.Önceden Fatih hocamızla çalışmış olduğunu gördüm internette dolanırken.Acaba diyorum?

Şimdi takımda ki bazı sızmalar, ilk 1-2 hafta yeni hoca nedeniyle, harika oynamaya çalışırlar. 2 galibiyet üst üste alırız, Adnan Polat büyük başkan, takım seneye şampiyonluğa oynar tribine gireriz.

Umarım hayırlı olur...

Lan öğlen okula gittim,geldim neler olmuş.Hangi başlığa girip ne okuyacağımı şaşırdım.Bülent ünder istifa mı etti şimdi,cüneyt tanman başkan mı oldu?Hagi istifa mı etti,gönderildi mi?

Bi Tugay kalmış galiba, etrafındaki herkes değişmiş.

Bu bülent ünder yabancıdüşmanıgiller'den miymiş?

Ve Hagi:sad007:

Hayırlı olsun sezon sonuna kadar gelmis 8 macta iyi seylerde yapsa kötü de herhalükarda gider bence

Şimdi takımda ki bazı sızmalar, ilk 1-2 hafta yeni hoca nedeniyle, harika oynamaya çalışırlar. 2 galibiyet üst üste alırız, Adnan Polat büyük başkan, takım seneye şampiyonluğa oynar tribine gireriz.

Aynen valla bunu hep yaıyorlar bizde hep delli oluyoruz sinirden :mad:

f.terimin dortmund macindaki gollerimizden sonra sirtini tokatladigi adam olarak hatirlayacagim ünderi :D

hayirli olsun

bülent hoca hayırlı olsun,başarılı olur-olmaz kısmına girmeyeceğim ancak fatih terimin en güvendiği ve inandığı insanlardan olan bülent hoca,belkide terimin gelecek sezon gelmesi anlamında floryaya gizlice getirilen ve terimin direktifleri doğrultusunda hareket etmesi istenen "refakatçi hoca"mız olabilir.Elbetteki benim düşüncem çok uçlarda duran bir düşünce görülebilir ama zaten yönetim 1 yıldır terimin peşinde değilmi? bence hiç olmayacak bir olay değil bu durum,zaten takımın durumu ortada ha 1 eksik ha 1 fazla ,ligde kalsın kafi camia için artık dolayısı ile bülent ünderin direkt getirilmesi bence çok manidar bu noktada.Pekala tugay ilede devam edilebilirdi,sanki avrupa kupalarına katılmak içinmi mücadele edeceğiz? sezon sonunda polat kalırsa (ki kalacak gibi duruyor başkan adayları çıksada) polat hiç uğraşmadan terimi tek patron olarak getirecek gibi görünüyor zira terimin istemediği adamlarda artık yok,sezginde gitti meydan tamda terime uygun hale geldi.

8 hafta kalmış zaten.Adamı boşuna yoracağız.

Hi everyone! I hope this break helps Galatasaray to improve a bit. I still with energy until the end of the seasson. Have a good weekend to all. Thanks

insua reis ne diyor ?

Herkese selam, umarım bu ayrılık Galatasaray'ın ilerlemesine biraz yardımcı olur. Hala sezon sonuna kadar enerjım var. Herkese iyi haftasonları. Teşekkürler.

Herkese selam, umarım bu ayrılık Galatasaray'ın ilerlemesine biraz yardımcı olur. Hala sezon sonuna kadar enerjım var. Herkese iyi haftasonları. Teşekkürler.

takımda kalmasını istediğim nadir adamlardan ha gayret Insua be kurtarcaksın bizi inşallah baltadan

Cevap: İddia | T. Direktör; B.Ünder - S.Direktör; Cüneyt Tanman

Fatih Terim'i unutun. Adnan Polat seçim kararı almayacak. 2012 sezon sonuna kadar başımızda. Fatih Terim'de Adnan Polat varken gelmez. Zaten Adnan artık Onu istemez. Yeni TD sezon sonunda başka bir isim olur. Belki de şu anda bellidir ama takımını bırakamıyordur.

Ertuğrul Sağlam olabilir bu isim.Yavaş yavaş ayarı vermeye başladı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt