Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

8 hafta var daha, bu da tamamlayamaz.

Hayırlı olsun, inşaallah güzel şeyler yapar, başarılar.

bence BAM oynamaz , cünkü taraftarin tepkisi oldugunu biliyor.ama yok yinede oynatirsa ozaman oda nasibini alir.

----------------------aykut(ufuk)----------------------

---sabri---------neill----------servet---------insua----

------pino---cumhur(cana)------yekta-----culio-------arda---

--------------------------baros(stancu)----------------

beyler bu arada insua'nın ne dediğini sormuş biri, orada break derken, milli maç arasını kast ediyor. hagi'nin ayrılığını değil.

Yalnız hoca göndermekle bu iş düzelmez.Hagi gitmeliydi belki ama önce Floryada futbolcuya dayalı düzeni oluşturan bütün çeteler temzilenmeli. Şimdi HakanBalata-Msarp-Barış-Ayhan-Gökhan gibi adamlar yeniden kıymete binerler söyleyim. Adnan Polat adam olsa önce bu saydığım çöp kutularının hepsini kadro dışı bırakırdı.

bence BAM oynamaz , cünkü taraftarin tepkisi oldugunu biliyor.ama yok yinede oynatirsa ozaman oda nasibini alir.

duyduğum kadarıyla HakanBalata, Ayhan gibi futbolcular çok önemli oyuncular demiş kendileri. Bu iş hocaya bırakılmamamlı. Bu adamlar derhal kadro dışı kalmalılar. HakanBalata gibi çapsız, hoca gönderici adamın bir hocayı daha poşetlemesine artık yüreğim dayanmaz...

asil bulent under vekaleten

ozaman biz taraftar göndeririz bu oyunculari,hermac tepki olur biter.

hak edeni oynatır inşallah. bir de artık çift forvet oynayalım ne olur.

199161_10150127493301843_340109246842_6996793_8035915_n.jpg

;)

Bülent Ünder takımı Hagi'den kötü yönetemez. En azından hepimizin beklentisi bu.

Bülent hoca Gerets döneminde yardımcı hocalık görevini yapıyordu.Rekor puanla şampiyon olduğumuz sene rakipleri analiz etmede müthiş başarısı vardı.Keşke diyorum Rijkaard'ın ekibinde olsaydı,iddia ediyorum Rijkaard bu kadar başarısız olmazdı.

Bülent hoca Gerets döneminde yardımcı hocalık görevini yapıyordu.Rekor puanla şampiyon olduğumuz sene rakipleri analiz etmede müthiş başarısı vardı.Keşke diyorum Rijkaard'ın ekibinde olsaydı,iddia ediyorum Rijkaard bu kadar başarısız olmazdı.

.

Hiç bir şeyi zamanında ve yerinde yapamayan yönetim mi bunu akıl edecekti allah aşkına.Ben forumda bunu 2 yıl önce söylediğimde vizyonsuz demişlerdi bir kaç kişi.Ama yine söylüyorum BÜLENT ÜNDER HARİKA BİR 2.ADAM AMA 1.ADAMLIĞI NASIL O KONUDA BİR FİKRİM YOK.UMARIM ADNAN POLAT TARAFINDAN HARCANANLAR LİSTESİNE DAHİL OLMAZ.

ÇÜNKÜ ADAM HER DURUMDA ACİL EYLEM PLANLARI TÜKETE TÜKETE CAMİA BUNDAN SONRA KRİZE GİRDİĞİNDE TOPARLAYACABİLECEK İSİM BIRAKMIYOR GİT GİDE,HEPSİNİN ARKASINA CIK İYEREK TENEKE BAĞLATIP GÖNDERİYOR.NASIL BİR YÖNETİM TARZI ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM.

HARCADIKLARI

Feldkamp(gerçi o da kendini harcadı ya)

Cevat Güler(Sessiz sakin gönderildi,başarısızlığın faturasını kondisyoner ve analist ödedi)

Skibbe(Çağdaş futbol'a benzer oyun oynattı.Taraftar gazına 1 maçta ipini çekti)

Bülent Korkmaz(Adam TD'liği bıraktı)

Frank Rijkaard(bir daha gelmez hayatta)

Gheorghe Hagi(olmayacağı tescilli idi.5 yıldır TD2lik yapmamış adamı getirdi.Sene sonuna kadar bile duramadı arkasında)

Bülent Ünder(????)

Cüneyt Tanman(2011-201?)

Tugay Kerimoğlu(2010-201?)

Bundan gayrı kim kaldı geriye HARCANMADIK.BENZER BİR TABLODA KİME İNANIP GETİRECEK ADAM KALDI CAMİAYA.

bülent hocanın iyi yada kötü olacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz ama hocanın şu özelliğini kimse inkar edemez;adam müthiş bir analizci

Herkes salliyor birseyler

Ekşiden,;)

türkiye'de herkes futboldan anlar; ama bülent hoca gerçekten anlar. maç analizleri ve oyuncu değerlendirmeleri dört dörtlüktür. zannedersem bu futbol piyasasının içinde dik durmayı seven , her davulun önünde oynamayan,karakter sahibi insan olmasının ceremesini çekmekte.. avrupada böyle değerli adamları boşta bırakmazlar, umarım bir gün kıymeti bilinir.

1.70'li yıllarda milli takım formasını da giymiş eski galatasaraylı futbolcu. galatasaray'ın 2000 yılında uefa kupası'nı kazanmasını sağlayan çoğu futbolcunun keşfedilmesinde emeği geçmiştir.

eric gerets'in yardımcılarından, 2005/2006 sezonunda galatasaray futbol takımında teknik danışmanlık görevini üstlenen futbol adamı.

4 sene üstüste şampiyonluğun elde edildiği ve gerets'le 83 puan rekorunun kırıldığı dönemlerin gizli kahramanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt