Cevap: Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!
Bülent hoca Gerets döneminde yardımcı hocalık görevini yapıyordu.Rekor puanla şampiyon olduğumuz sene rakipleri analiz etmede müthiş başarısı vardı.Keşke diyorum Rijkaard'ın ekibinde olsaydı,iddia ediyorum Rijkaard bu kadar başarısız olmazdı.
Hiç bir şeyi zamanında ve yerinde yapamayan yönetim mi bunu akıl edecekti allah aşkına.Ben forumda bunu 2 yıl önce söylediğimde vizyonsuz demişlerdi bir kaç kişi.Ama yine söylüyorum BÜLENT ÜNDER HARİKA BİR 2.ADAM AMA 1.ADAMLIĞI NASIL O KONUDA BİR FİKRİM YOK.UMARIM ADNAN POLAT TARAFINDAN HARCANANLAR LİSTESİNE DAHİL OLMAZ.
ÇÜNKÜ ADAM HER DURUMDA ACİL EYLEM PLANLARI TÜKETE TÜKETE CAMİA BUNDAN SONRA KRİZE GİRDİĞİNDE TOPARLAYACABİLECEK İSİM BIRAKMIYOR GİT GİDE,HEPSİNİN ARKASINA CIK İYEREK TENEKE BAĞLATIP GÖNDERİYOR.NASIL BİR YÖNETİM TARZI ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM.
HARCADIKLARI
Feldkamp(gerçi o da kendini harcadı ya)
Cevat Güler(Sessiz sakin gönderildi,başarısızlığın faturasını kondisyoner ve analist ödedi)
Skibbe(Çağdaş futbol'a benzer oyun oynattı.Taraftar gazına 1 maçta ipini çekti)
Bülent Korkmaz(Adam TD'liği bıraktı)
Frank Rijkaard(bir daha gelmez hayatta)
Gheorghe Hagi(olmayacağı tescilli idi.5 yıldır TD2lik yapmamış adamı getirdi.Sene sonuna kadar bile duramadı arkasında)
Bülent Ünder(????)
Cüneyt Tanman(2011-201?)
Tugay Kerimoğlu(2010-201?)
Bundan gayrı kim kaldı geriye HARCANMADIK.BENZER BİR TABLODA KİME İNANIP GETİRECEK ADAM KALDI CAMİAYA.