Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Sezon sonuna kadar olduğu besbelli.Dert değil.

Mustafa Sarp 'ı falan banko elemanı yaparsa bu yazdıklarınızı editlersiniz.

4E173123E26BC64FB63FF2C1r.jpg

Ben yapar yapamaz demiyorum.Sadece bu hamle yuzunden Terim bekleyenlere heveslenmeyin diyorum.Ayrica luzumsuz bir is.Ilk kotu sonucta tepki iki katina cikcak.Esasinda Polatin devrilmesi icin iyide olabilir.

Hagi'ye çok üzülüyorum..

Bülent Ünder sadece sezon sonuna kadardır.Dert etmeyin.

..

Bülent ünder sezon sonuna kadar..Şu dönemde yabancı veya kaliteli yerli hoca gelmesi imkansızdı.Muhtemelen hoca ile anlaşılacak takımı dışardan takip edecek..Ünder ve Tugay ilede sık sık görüşecektir.

Te allahım adamı tipini bile bilmiyordum şu resim olmasa.Sezon sonuna kadar devam etseydi bari lan adam.

O öve öve bi yalamadığımız kalan Luciyi Samsundaken baya üzmüştü Bülent hoca yaptığı hamlelerle 8 hafta için bundan iyisi olamazdı.

Tanımıyosak alay edeceksek önce araştıralım tanıyalım öyle espri yapalım.

Harcamadığımız saygısızlık etmediğimiz futbol adamı kalmadı artık ya.

O maçı hayal meyal hatırlıyorum. O sezonki ilk mağlubiyetimizdi ve hatta ilk golümüzü yemiştik sanırım. Bülent hoca büyük ihtimalle Fatih Terim'in ön hazırlığı için getirildi.

Sezon sonuna kadar arkadaşlar,aksini düşünenler var diye söylüyorum.

Osman Uzdu Helal !!

Çok övünülen Uefa kupasında kimlerin payı olduğunu iyi araştırsınlar..Terimden ziyade en büyük paylardan biri Ünderindir..Neyse Ümit milli maçı başlıyor..Siz devam edin..Ben biraz kafamı dinleyecem..

Pazar günü mali kongreden sonra Polatın geleceği belli olsun..Ona göre Gelecek sezo hocası çalışmaları başlayacaktır.Dışardan çalışmalara başlar..Ünder ve Tugay ile sık sık görüşür.Şu dönemde takımın başına kimse gelmez...Avcı,Sağlam,Kafkas takımı bırakmaz..Yabancı hocaların bir çoğu klübü ile sezon sonunda ayrılacak..

Başka bir yerde Tdlık yapmışmı hiç , yada bi başarısı var mı Bülent Ünderin...

Bülent Ünder'in Fatih Terim'le ne alakası var. Eğer Ünder'in gelişi Terim'in geleceğine işaretse neden Terim yıllardır Ünder'i yanında taşımıyor Müfit Erkasap'ı taşıdığı gibi. Bence alakası yok. Adnan Polat artık Terim'e teklif götürmez. Götürse de Terim kabul etmez. Sezon sonunda başka hoca gelecek. Terim'in gelmesi çok zor. Boşuna beklemeyin.

Gstv'De Cana'ya falan sallıyordu.Bam gibileri kolluyordu.Enterasan tercihlere hazır olun kalan maçlarda.

Başka bir yerde Tdlık yapmışmı hiç , yada bi başarısı var mı Bülent Ünderin...

Samsunspor´da calismisti ve 4. yapmisti Samsunspor´u hatirladigim kadariyla. Ama bunun bir önemi yok. 8 hafta icin iyi bir secim. Sadece o kadar. Tugay teklifi kabul etmedigi icin Ünder getirildi.

umarim anlamsiz bir sekilde BAM a destek olmaz, cunku icimden bir ses yine son 8 hafta anlamsizca BAM i izliyecez diyor :(

Açıklama

Galatasaray Profesyonel A Takımı Sportif Direktörlüğü’ne vekaleten Cüneyt Tanman atanmıştır.

Tanman’a yeni görevinde başarılar dileriz.

Gstv'De Cana'ya falan sallıyordu.Bam gibileri kolluyordu.Enterasan tercihlere hazır olun kalan maçlarda.

aynen bende dinledim birkac konusmasini, orta sahada yine BAM a kaldik :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt