Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mirza Osmanoğlu

Sarı Üye
Mancini ile yollar ayrılacak. Kendisinin tazminatı var ve bildiğim kadarı ile 3 milyon Euro gibi bir rakam. Bu rakamı biraz daha aşağı çekerek kendisini gönderecekler. Mancini istifa etmiyor, etmez. Bu adam zaten tazminat delisidir.

Lucescu ile büyük ölçüde anlaşıldı, İstanbul'a gelmesi tesadüf değildir. Ukrayna'daki iç savaş kendisini ve eşini tedirgin ediyor.

Dipnot: Başlığı açmadan izin alınıp alınmayacağı hakkında bilgim yok.

yarım sezon için adama dünya para verdik. ünal aysal kendi cebinden versin elamanının parasını

Mancini ile yollar ayrılacak. Kendisinin tazminatı var ve bildiğim kadarı ile 3 milyon Euro gibi bir rakam. Bu rakamı biraz daha aşağı çekerek kendisini gönderecekler. Mancini istifa etmiyor, etmez. Bu adam zaten tazminat delisidir.

Lucescu ile büyük ölçüde anlaşıldı, İstanbul'a gelmesi tesadüf değildir. Ukrayna'daki iç savaş kendisini ve eşini tedirgin ediyor.

Dipnot: Başlığı açmadan izin alınıp alınmayacağı hakkında bilgim yok.

3 milyon mu? Sözleşmede garanti para maddesi var, tazminat yok diye biliyorum ama?

Yönetim akıllıysa yapar

Sent from my iPhone using Tapatalk

yarım sezon için adama dünya para verdik. ünal aysal kendi cebinden versin elamanının parasını

Mirza Beye guveniyorum zaten ruzgarda o tarafa dogru esiyor az cok medya altmetini okuyabilen anlar Luce'nin gelecegini,Donets bitti zaten hangi ulkede oldugu belli degil icsavasinda bitecegi yok kisa zamanda.

Ayni seyi niye 1362 kere yaziyon sayin kebaploversporlu ?

Kebapla kebapçıyı ayır genç! :D

Kebap candır.

images

Mirzacım forum yönetimine haber vermissin ama konseyin haberi yok pm atarsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt