Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı yorumlara bakıyorum da belkide hayatında hiç zorluk görmemiş daha çalışarak birşeyi başarmamış adamlar gelip burada Mancini' ye laf ediyorlar, herşeyin kolay olduğunu düşünüp sanal hayatta yaşayanlar tüketmeye çok alışmışsınız, Lucescu seneye 3. olursa onuda gönderirsiniz, Mourinho'yu alırız ilk 5 haftada 4 beraberlik alır başlarsınız gönderin demeye, sonrada oturur Dortmund-Bayern finalini izlersiniz, Real-Atletico finalini izlersiniz, kendinize bir taraf seçip biraz olsun sevinmeye çalışırsınız, bu laflarımdan Mancini'yi savunduğumu anlayabilecekler var şimdiden söyleyeyim Mancini giderse gitsin onun iyi veya kötü olduğunu söylemiyorum sorun kafa yapımızda.

Kimse sezon başı Fatih Terim gitsin diye bir şey söylemedi demek ki doğru işler başaranı gönder demiyorlar. Rijkaard tutmazsa gidecek , Mancini tutmazsa gidecek biz başarısızlığı kaldıracak bir kulüp değiliz. Beşiktaş , Trabzonspor veya Bursaspor gibi olsak bir adam getirirsin uzun vadede başarılı olacağız Dortmund gibi olacağız dersin ama Real Madrid Mourinho'yu gönderiyor , Bayern Van Gaal'i gönderiyor biz Mancini'yi niye göndermeyelim? Bizde kendi ligimizin Madrid'iyiz Bayern'iyiz öyle olmalıyız.

[attachment=9894:IMG-20140502-WA0000.jpg]

Ekli dosyalar

• IMG-20140502-WA0000.webp
    IMG-20140502-WA0000.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 155
Almanyada yasayan bir arkadasım gecen gün gönderdi bana bunu bu köln derneginin uönetimle iyi okdugunu ft ayrılmadan 1 hfta önce hoca gidebilir dedigini söuledi umarım burdada haklı cıkar luce ve tayfası gelir

Dedikleriniz çıkarsa tüm forum tükürdüğünü yalar. Hadi inş

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Saka mi? Ben bu adami unutmadim gecen sene Nani,Arda,Farfan bize transfer edmisti,simdi herkes Lucescu Lucescu diyor ve bu herif yine cikiyor,inanmayin buna

Gidecek adam basket maçına falan gelir mi ? Oturur evinde kupa finalini ve sezon sonunun düşünür.

Roberto Mancini ile devam yani.

Saka mi? Ben bu adami unutmadim gecen sene Nani,Arda,Farfan bize transfer edmisti,simdi herkes Lucescu Lucescu diyor ve bu herif yine cikiyor,inanmayin buna

Ben Nani ve Farfan ile ilgili bir şey demedim. Arda ile ilgili de bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Eğer Arda ile ilgili bir şey dediysem gelme durumu sözleşme uzatmamasına bağlıdır demişimdir.

İddaa sahibi, iddaasını ispatlamakla mükelleftir. Sizi ispata davet ediyorum. Eğer böyle bir iddaanız varsa benim geçmiş postlarımı çıkarıp belge diye sunarsınız. Sunamıyorsanız takdir forum ahalisinin kendisidir.

Ben Nani ve Farfan ile ilgili bir şey demedim. Arda ile ilgili de bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Eğer Arda ile ilgili bir şey dediysem gelme durumu sözleşme uzatmamasına bağlıdır demişimdir.

İddaa sahibi, iddaasını ispatlamakla mükelleftir. Sizi ispata davet ediyorum. Eğer böyle bir iddaanız varsa benim geçmiş postlarımı çıkarıp belge diye sunarsınız. Sunamıyorsanız takdir forum ahalisinin kendisidir.

Başkan sende iddianı kesin delillerle ispatlasan da herkesin içi rahat etse iyi olmaz mı?

Başkan sende iddianı kesin delillerle ispatlasan da herkesin içi rahat etse iyi olmaz mı?

Güzel kardeşim ben nasıl bir ispat yapayım? Adı üzerinde duyum, duyumun nasıl ispatı olur? Kaynak soruyorsan forum yönetimi biliyor. Forum ortamında kaynağımı açıklamam söz konusu değil maalesef.

Bazı yorumlara bakıyorum da belkide hayatında hiç zorluk görmemiş daha çalışarak birşeyi başarmamış adamlar gelip burada Mancini' ye laf ediyorlar, herşeyin kolay olduğunu düşünüp sanal hayatta yaşayanlar tüketmeye çok alışmışsınız, Lucescu seneye 3. olursa onuda gönderirsiniz, Mourinho'yu alırız ilk 5 haftada 4 beraberlik alır başlarsınız gönderin demeye, sonrada oturur Dortmund-Bayern finalini izlersiniz, Real-Atletico finalini izlersiniz, kendinize bir taraf seçip biraz olsun sevinmeye çalışırsınız, bu laflarımdan Mancini'yi savunduğumu anlayabilecekler var şimdiden söyleyeyim Mancini giderse gitsin onun iyi veya kötü olduğunu söylemiyorum sorun kafa yapımızda.

Mancini sorunu 2. veya 3. olmakla alakalı değil. Kişiliksiz futbol oynatmasıdır. Ayrıca şampiyon bile yapsa çok kötü bir hocadır. En azından bizim hocamız olamaz.

★SⅢ Tapatalk★

Kalın ile işaretlediğim nokta çok önemli kardeşim. Bizim kafa yapımız daha 90'lı yıllarda. Yerli oyuncuların başına ver bir tane abi ya da eli sopalı hoca, gerisini boşver.. Bu mantık ile 3-4 adım ileri gideriz, 3-4 adım geri gideriz.

Sene başında saçma sapan şekilde terimi yollamasaydık şimdi 4.yıldızın keyfini sürecektik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şükrü Ergün de en sonunda daha önümüzde maçlar var. Bitince bakarız dediğine göre Lucescu sorulduğunda bu iş olur.

Adamın ağzından hayra bir şey çıkmadığı için bunu bile hara yordum artık yokluktan.

Yerlilerin canı istemezse seneye açılacak Lucescu başlıklarını tahmin edebiliyorum :(

Mancini yi göndermek için en kötü 9 10 m euro tazminat vereceğimize İyi bir transfer yapmalıyız. Kendi ayrılmak isterse orası ayrı tabi.

Kimse sezon başı Fatih Terim gitsin diye bir şey söylemedi demek ki doğru işler başaranı gönder demiyorlar. Rijkaard tutmazsa gidecek , Mancini tutmazsa gidecek biz başarısızlığı kaldıracak bir kulüp değiliz. Beşiktaş , Trabzonspor veya Bursaspor gibi olsak bir adam getirirsin uzun vadede başarılı olacağız Dortmund gibi olacağız dersin ama Real Madrid Mourinho'yu gönderiyor , Bayern Van Gaal'i gönderiyor biz Mancini'yi niye göndermeyelim? Bizde kendi ligimizin Madrid'iyiz Bayern'iyiz öyle olmalıyız.

onlar kim biz kim...

Adamlar bile iki sene ayni TD üstünde duruyorlar, biz onlardan üstünüz hemen 6 ay sonra yolluyoruz

Arkadaşlar Mancini neye kime göre başarısız, Türkiye'deki ortamı bilmiyormuş gibi konuşmayın, TFF, medya, hükümet hepsi bizimle uğraşmadı mı, fbyi şampiyon yaptılar göz göre göre, buna birde takımdaki bazı futbolcuların sabotajı eklenince geldiğimiz durum bu, şampiyon olamadık.

Ama CL de tur atladık, kupada finaldeyiz, ligde ikinciyiz, peki rakiplerimiz? sadece ligde devam eden fb ve bjk.

Şuan kim başarılı Avrupa liglerinde başarıyı şampiyonluk ile ölçüyorsunuz madem, Guardiola, De Boer, Conte, Blanc bunlar başarılıdır, bunlara Ancelotti, Martino, Simeone, Pellegrini, Rodgers'i de ekleyebiliriz.

Peki Keller, Klopp, Ranieri, Mourinho, Wenger, Moyes, Benitez, Mazzari, Seedorf say say bitmez, (bu takımlardaki 2 oyuncunun fiyatıyla bizim takım kurulur)

bu teknik direktörlerle kıyasladığında Mancini' ye halen başarısız diyormusunuz,

Ben Mancini'ye güveniyorum, şuan medyada inanılmaz bir Mancini düşmanlığı var, göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar, maalesef bazı Galatasaraylılar buna çanak tutuyor, yarın öbür gün başka takıma gidip başarılı olursa tek diyeceğiniz bizim takımla uyuşmadı, oraya uyum sağladı olacak, ama sadece 8 ay çalıştığını dikkate almayacaksınız bile.

Beşiktaş'ın döküldüğü Fener'in ikinci yarıdan itibaren habire puan kaybettiği Trabzonun ve diğer Anadolu takımlarının esamesinin dahi okunmadığı bir yılda hala ikinciliği dahi garantileyememişsek bu neyin başarısı ya.

O zaman Mancini'ye dünyanın parasını vermeye ne gerek var getirelim herhangi bir T.D. törü her sene oynatsın bizi ikinciliğe ya da üçüncülüğe. Eğer bunu başarı sayıyorsanız demekki Mancini'yle hedefler epey küçülmüş.

Bir de işin komik tarafı futbolcuların kalitesinden dem vuruluyor.

Görende sanır ki şimdi Mancini geldi ya takıma Rooney, Puyol, Messi falan gelecek. Ne olacak sanki yerli futbolcu mu var alabileceğin al gitti eleman 10 tane adam aldı bir tanesini bile oynatmıyor. Hayrovic'i aldı görüyoruz. Kalite bağlamında ne yapacak bu adam sen önce kulübünün yapabileceklerine bir bak.

Bu adam bu kadroyla bunu becerebildi ve bu kadronun ötesi yok, kimse hayallere dalmasın her şey transferle çözülmez.

Bunun en basit örneği Atletico Madrid adamlar Falcao'nun yerine forvet almadılar. Daha iki sezon önce Beşiktaş'ın ilgilendiği Diego Costa şimdi dünya yıldızı. Oyuncularının yarısı altyapıdan çıkma bizim paragöz direktör naptı gelir gelmez 11 tane adam transfer ettirdi. Ettirmeseydi 10'unculuğa mı geriliyecektik biz yine 2. veya 3. olmaz mıydık? Çok mu şey fark ederdi kaldı ki oynatmıyor bile aldırdığı adamları. En azından bütçenden o kadar para çıkmazdı.

Artık açın gözlerinizi biraz bu nasıl olanlara gözyummaktır yahu ben anlamadım gitti.

Beşiktaş'ın döküldüğü Fener'in ikinci yarıdan itibaren habire puan kaybettiği Trabzonun ve diğer Anadolu takımlarının esamesinin dahi okunmadığı bir yılda hala ikinciliği dahi garantileyememişsek bu neyin başarısı ya.

O zaman Mancini'ye dünyanın parasını vermeye ne gerek var getirelim herhangi bir T.D. törü her sene oynatsın bizi ikinciliğe ya da üçüncülüğe. Eğer bunu başarı sayıyorsanız demekki Mancini'yle hedefler epey küçülmüş.

Bir de işin komik tarafı futbolcuların kalitesinden dem vuruluyor.

Görende sanır ki şimdi Mancini geldi ya takıma Rooney, Puyol, Messi falan gelecek. Ne olacak sanki yerli futbolcu mu var alabileceğin al gitti eleman 10 tane adam aldı bir tanesini bile oynatmıyor. Hayrovic'i aldı görüyoruz. Kalite bağlamında ne yapacak bu adam sen önce kulübünün yapabileceklerine bir bak.

Bu adam bu kadroyla bunu becerebildi ve bu kadronun ötesi yok, kimse hayallere dalmasın her şey transferle çözülmez.

Bunun en basit örneği Atletico Madrid adamlar Falcao'nun yerine forvet almadılar. Daha iki sezon önce Beşiktaş'ın ilgilendiği Diego Costa şimdi dünya yıldızı. Oyuncularının yarısı altyapıdan çıkma bizim paragöz direktör naptı gelir gelmez 11 tane adam transfer ettirdi. Ettirmeseydi 10'unculuğa mı geriliyecektik biz yine 2. veya 3. olmaz mıydık? Çok mu şey fark ederdi kaldı ki oynatmıyor bile aldırdığı adamları. En azından bütçenden o kadar para çıkmazdı.

Artık açın gözlerinizi biraz bu nasıl olanlara gözyummaktır yahu ben anlamadım gitti.

Bjk ve fb mi dökülüyor, son iki yılda fb 68 ve 61 puan aldı, bjk 55 ve 58 puan aldı biz ise 77 ve 71 puan aldık,

Şuan 2 maç kaldı ligin bitmesine ve fb 68 biz 59 bjk de 58 puanda, bu şikeciler dökülmüş haldeyse geçtiğimiz iki yıl süründüler o zaman, yada başka değişle fb geçen yıl sürünseydi şampiyon olacaktı.

Şunu anlamıyorsunuz fb dende bjk dende daha az mağlubiyetimiz var beraberliklerimiz çok ama bu adam geldiğinde takımın zaten 4 beraberliği vardı, bu takımın bu yıl maç takviminde 53 maçı var, fb nin 39, bjknin 37 biz 3 kulvarda uğraşırken adamlar sadece lige konsantreler, istersen Avrupa'daki dev takımların CL maçlarından sonraki lig performanslarını incele ne dediğimi anlayacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt