Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bir müjdeli haber de ben vereyim..Seneye orta sahamız büyük ihtimal Hürriyet olacak ilk benden duyun istedim..

arkadaslar luce muce degilde saglam sneijder ayarinda en az onun kadar yildiz 3 tane

oyuncu alindimi mancinide oynatir.

bu takimda lider bi stoper, saglam defansif orta saha birde iyi bi forvet alindimi hersey olur.

birde bruma geri döndümü tam olur.

paraya kiymali baskan gelecek sezon icin cünkü eksiklerimiz var.

bu ceyhun yektayla olacak is degil, yekta iyi bir yedek olur ama ilk 11 oyuncusu degil.

hakan balta desen hala oynuyor hemde stoper gelde kafayi yeme.

e elbette zorlanirsin hangi takim olursa olsun.

dedigim gibi bi lider stoper lider orta saha birde cok saglam bir forvet veya kanat alinmali.

Mancini o adamların yerlerini değiştirir !! adamlarda futboldan soğur. Sneijder'i çok taktir ediyorum adam sol açıkta kitlendi ama yinede elinden geldiğince katkı veriyor

Bayern'i hatırlamıyor musun? Sezon başı Klinsmann vardı başarısız sonuçlardan sonra kovdular aynı sezon Jupp Heynckes'i getirdiler başarılı olmasına rağmen o sezon onu 6 ay bile olmamasına rağmen kovdular.

Sonra Van Gaal'i getirdiler o bir sezon başarılı bir sezon da idarelik bir sezon geçirdi. Ona rağmen kovup Jupp Heynckes'i tekrar getirdiler. Adam en kötü bir sene daha kalabilirdi ama sezon ortası Guardiola'yla anlaşıp Heynckes'i taça attılar.

Real Madrid ise Capello takımı şampiyon yapmasına rağmen kötü oynatıyor diye kovdu. Schuster'i getirdi başarılarından sonra adam sırf Barcelona favori dedi diye kovdular sezon ortasında Juande Ramos'u getirdiler. Ramos çokta başarısız olmamasına rağmen onu kovup Pellegrini'yi getirdiler.

Geçen seneki Chelsea örneği bize daha yakın. Bakarsak , adamlar tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi'ni kazandıran Di Matteo'yu sezon ortası kovdular. Benitez'i getirdiler adam başarısız değildi. Hem Şampiyonlar Ligi vizesi hem de Avrupa Ligi'ni almasına rağmen kovup eski teknik direktörünü getirdi.

Bize bakarsak Mancini , Benitez kadar bile başarılı olamadı ama başarısızda sayılmaz eğer 2. olup bugün kupayı alırsak. Ancak baktığın zaman Chelsea eski teknik direktörü Mourinho için Benitez'i gönderiyorsa. Bizde Lucescu için Mancini'yi hayli hayli gönderebiliriz.

Öncelikle yazın için tebrik ederim. Olayı net bir şekilde anlamayanların anlayacağı bir dilde anlatmışsın.

Hala ahde vefa diye diye senelerce Sabriler, Aydınlar, Baltaları takımda muhafaza ettirdiler.. Şimdi de başarısız olduğu denenerek görülen teknik direktörde ısrar etme niyetinde olan bir grup var. Kötü oynayanı yada yetersizi göndereceksin abicim. Selçuk denen zevat ligin sonuna geldik takıma bırak en ufak bir yararı hepten zararlı ve bu adamı oynatmakta ısrar da ediliyor. Hatta 3 sene önce takımın şampiyon olmasında payı varmışta vefa gösterilmeliymiş. Sanki 3 sene önce diğer futbolcular yoktu. Eğer öyle olacaksa Necati'yi de geri çağıralım. Adam sadece ligin ikinci yarısında oynamasına rağmen en büyük pay ona aitti.

Öncelikle yazın için tebrik ederim. Olayı net bir şekilde anlamayanların anlayacağı bir dilde anlatmışsın.

Hala ahde vefa diye diye senelerce Sabriler, Aydınlar, Baltaları takımda muhafaza ettirdiler.. Şimdi de başarısız olduğu denenerek görülen teknik direktörde ısrar etme niyetinde olan bir grup var. Kötü oynayanı yada yetersizi göndereceksin abicim. Selçuk denen zevat ligin sonuna geldik takıma bırak en ufak bir yararı hepten zararlı ve bu adamı oynatmakta ısrar da ediliyor. Hatta 3 sene önce takımın şampiyon olmasında payı varmışta vefa gösterilmeliymiş. Sanki 3 sene önce diğer futbolcular yoktu. Eğer öyle olacaksa Necati'yi de geri çağıralım. Adam sadece ligin ikinci yarısında oynamasına rağmen en büyük pay ona aitti.

Beleşe oynasa vefa dersin.Adam deste deste para aldı,karşılığını verdik çokça.

Beleşe oynasa vefa dersin.Adam deste deste para aldı,karşılığını verdik çokça.

Ünal Aysal'ın en sevdiğim yanı bu zaten, işin parayla döndüğünün gayet farkında. Kurumsal bir şirkette duygusallık olmaz, olmamalı. Hee son yıllara bakarsak da vefa gösterebileceğim tek adam var, o da Hakan Şükür. Siyasi görüşü terstir, pasiftir vs. tartışılır. Hatta ondan daha Galatasaray'lı oyuncular vardır, o da tartışılır ama o dönemleri yaşayan adam bilir..

SD yöneticisi açıklama yapmış. Yok öyle bir şey, boşuna ümitlenmeyin diye..

Bana Mancini kalacakmış gibi geliyor. Kendisi istifa etmedikçe kalması da mantıklı. Minimum 9 milyon euro tazminatı var. O parayla öküz gibi forvet alınır.

Bu sene kim gelirse gelseydi yine de sampiyon olamazdik. Bu seneki hakem hatalarini unutmayin. Fenerin sampiyon olmasi icin ellerinden geleni yaptilar. Kesinlikle ve kesinlikle bu senenin sampiyonu fenerin olacagini soylemistim. Bunu ligin ilk maclarini tekrar izleyerek anlayabilirsiniz. Bir donem fenerbahce hakem hatalariyla 9 puan farki acti ve de oyle devam etti.. Yine soyluyorum; 2011 sampiyonlugunu trabzona vericekler bu seneyi de fenere verdiler zaten. Daha da ceza filan beklemeyin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini kalacak gibi dünkü görüntülerden sonra.

Omuzlarda alınıp oyuncular tarafından yönetimi etkiler

Hayırlısı olsun kalacaksa ama 4cü yıldız zor olur bence seneye mancini ile 180 perfomans gösteremezse

Mancini kalırsa 5.haftadan sonra hep beraber bağırırız istifa diye bu manciniden bir şey olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mancini kalırsa seneye Sneijder'i sağ bekte izleriz. İçimden geçen tek isim Lucescu idi ama keşke Micheal Laudrup gelse..

Bugün radyosporda özgür sancar lucescu hakkında ilginç bilgiler paylaştı.

Arabada trafikte ilerlerken zoraki dinledim.

Ben etkileyen lucescu'nun kurduğu 60 kişilik teknik ve scout ekibi.

Bu ekibin en temel üyelerini Porto'dan transfer etmişler.

Portekizde birçok yıldızı keşfeden isimlerden oluşuyor diyebliriz.

Galatasaray'a gelirse bu ekibi yada en azından ekipten yanına alabildiklerini getirmek istiyormuş Luce.

Bence bu bize muazzam güç katabilir ama sağlam finansman da lazım.

Bir de mancini hakkında özel haberim var diye tutturdu özgür sancar ama haberin içeriğinden bahsetmedi.

Mancini menejeri ile geleceği hakkında konuşmuş ve telefonumda mesajı mevcut ama paylaşamıyorum etik sebeblerden ötürü diyor.

Bugün radyosporda özgür sancar lucescu hakkında ilginç bilgiler paylaştı.

Arabada trafikte ilerlerken zoraki dinledim.

Ben etkileyen lucescu'nun kurduğu 60 kişilik teknik ve scout ekibi.

Bu ekibin en temel üyelerini Porto'dan transfer etmişler.

Portekizde birçok yıldızı keşfeden isimlerden oluşuyor diyebliriz.

Galatasaray'a gelirse bu ekibi yada en azından ekipten yanına alabildiklerini getirmek istiyormuş Luce.

Bence bu bize muazzam güç katabilir ama sağlam finansman da lazım.

Bir de mancini hakkında özel haberim var diye tutturdu özgür sancar ama haberin içeriğinden bahsetmedi.

Mancini menejeri ile geleceği hakkında konuşmuş ve telefonumda mesajı mevcut ama paylaşamıyorum etik sebeblerden ötürü diyor.

Aslında Ünal Aysal'ın aklındaki sistemi sağlayacak kişi tam olarak Lucescu.

Öncelikle ''Başarı, başarı , başarı'' söylemine uygun sonra başkan genç bir takım istiyor hatta ağırlıklı altyapıdan gelen oyuncular istiyor ama iki sene sonra bırakacaksa bu zor.

Sonra Sneijder , Drogba gibi fırsat transferlerini geri çevirmeyecek ve verim alabilecek bir teknik direktör ile çalışmak istiyor.

Mancini de böyle bir düşünceyle geldi bence ama tutmadı. Sonuca bakarsak Mancini'yle gelecek seneye başlamak büyük risk. Hele ki Ünal Aysal iki sene sonra bırakmayı düşünüyorsa bu iki seneyi mutlaka başarıyla bitirmek isteyecektir ki bunlardan en önemlisi dördüncü yıldız olacak. Bu sebeple minimum iki senelik en iyi tercih Lucescu gibi görünüyor.

Korkutuğum başımıza gelecek maalesef.3 hafta önce demiştim kupayı alırsak vede 2. olursak ligde yönetim bunları başarı olarak görüp manciniyle devam edecek diye.Kıytırık kupa yüzün den önümüzdeki senede çöp olacak gibi bu mancini yüzünden.Lucenin gelecegıne ihtimal vermiyorum keske öyle bırsey olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt