Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

bu arada Adnan Sezgine ne olur ?

Melih abinin blogundan alıntı.

Rijkaard’ın alacağı ücret Houllier’den pahalı değil. Ancak onu bugüne kadar gündeme gelen üç teknik direktörden (Bernd Schuster, Gérard Houllier, Juande Ramos) ayıran temel bir farkı var. O da şu: Galatasaray’ın inanılmaz cüzi transfer bütçesini tamamen kabul etti.

Demekki 25 milyon Euroluk bir transfer bütçemiz yok..

Bence yüksek bi bütçemiz var eminim buna ;) kesin tersi çıkacak ;):)

Gudjonsen gerçekten çok abartı bir oyuncudur. Gerçekten.

Meriç renktaşın söylediklerinden Marquez'in bize geleceğini çıkarıyorum. -ki, içimden geçiyordu, daha konunun ilk sayfasına yazmıştım "rijkaard marquez'i getir" diye.-

daumun kariyerinde en az 5 şampiyonluk var yanılmıyosam.riijkard sampiyonlar ligi aldı diye büyütmeye gerek yok.o kadro fenerbahçede dauma ver oda yapardı bunları .ben riijkard kötü demiyorum.ama galatasarayın başarılı olması için riijkardla saretmesi ve elini cebine atması gerek.Ve şöyle bir iddam var.barcelonanın başında aragones olsa guardioladan daha iyi top oynatır.çünkü barcelonanın bu paslı oyununu ilk o ispanya ile oynamıştı

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hayırlı olsun...

10 M. Euro ... Transfer bütçemiz.

O havalimanını yıkmadan dönmeyin ulan !!

Nerde Özhan, nerede Adnan Polat..

Bu adamı başkanlıktan indirecekler diye çok korkuyorum..

Frank Rijkaard. Eleyebilseydi Galatasaray 1989’da Hagili Steaua Bükreş’i yarı finalde, final maçında karşılaşacaktı sarı kırmızı formayla ilk kez.

Kısmet bugüneymiş. Birkaç saat sonra havalimanına inecek Rijkaard Galatasaray yöneticileriyle.

Meraklısına birkaç not. Rijkaard Galatasaray’ı uzun süreden beri izliyordu. Takım hakkında inanılmaz bilgiye sahip. İlk görüşmede takımın futbolcularını bir çırpıda saydı yöneticilere. Lincoln’ü de biliyor ve tanıyor. Onun hakkındaki kararı kendisi verecek.

Rijkaard’ın alacağı ücret Houllier’den pahalı değil. Ancak onu bugüne kadar gündeme gelen üç teknik direktörden (Bernd Schuster, Gérard Houllier, Juande Ramos) ayıran temel bir farkı var. O da şu: Galatasaray’ın inanılmaz cüzi transfer bütçesini tamamen kabul etti.

Neyi gösterir bu? Her şeyden önce Galatasaray’ı çok istediğini. Başarılı olmak için başka generallere ihtiyacı olmadığını, gerek duymadığını. (Bir kerteriz noktası olması için Juande Ramos’un transfer bütçeniz ne kadar diye sorduğunda Adnan Polat’tan duyduğu “5-10 milyon dolar” lafından sonra masadan kalktığını aklımızda tutalım.) Elbette Galatasaray’a generaller de gelecek bu sezon. Ama bu ayrı konu.

Franklin Edmundo Rijkaard tartışmasız Galatasaray tarihinin en büyük transferidir. Bugüne kadar gerek futbolculuğu, gerek çalıştırıcılığı döneminde onun kadar kupa kaldırmış kimse bırakalım Florya’ya, Türkiye’ye adımını atmadı.

O Galatasaray tarihinin ilk Hollandalısı. O Galatasaray tarihinin ilk La Liga patentli hocası. O Galatasaray tarihinin CL kupasını kazanmış ilk teknik direktörü. O Galatasaray tarihinin en lekesiz melezi.

Kaldığımız yerden devam edelim. “Hazır mısınız çocuklar futbol oynamaya. Ben hazırım. Dünya hazır.”

şu yazıyı okuduktan sonra başka bişey diyemiyorum çok sevindim gerçekten.karşı tarafın Daum'u tekrar getirdiği senede Rijkaard'ı getirmek büyük vizyondur...

daumun kariyerinde en az 5 şampiyonluk var yanılmıyosam.riijkard sampiyonlar ligi aldı diye büyütmeye gerek yok.o kadro fenerbahçede dauma ver oda yapardı bunları .ben riijkard kötü demiyorum.ama galatasarayın başarılı olması için riijkardla saretmesi ve elini cebine atması gerek.Ve şöyle bir iddam var.barcelonanın başında aragones olsa guardioladan daha iyi top oynatır.çünkü barcelonanın bu paslı oyununu ilk o ispanya ile oynamıştı

bunlar ciddi şakaa yaaa D:D:D: kuyruk acısından ne yazıp söyliyeceklerini unuttular artık :) birnateside etrafı kırıyordu :D:D:D:D

Meriç renktaşın söylediklerinden Marquez'in bize geleceğini çıkarıyorum. -ki, içimden geçiyordu, daha konunun ilk sayfasına yazmıştım "rijkaard marquez'i getir" diye.-

Onu ironiyle bi arkadaşa gönderme olarak yaptım İbrahim. Benim bişey bildiğim yok..

Bütçe 3,5 veya 10,15 falan değil..

Tarihimizin en sağlam bütçesi belkide..

Bu arada Melih Abi'ye pek fazla itibar etmeyin ona kalsa Schuster ile Kalli takımı kurmaya başlamıştı bile..

Hatta Schuster öyle yada böyle imzalamış, takımla idmanlara geliyordu Haziran ayının başında..

Birşeyler öğrenmek isteyen varsa Erdal Abiye (Aslan), Yeşim Ablaya (Toruslu) veya Cenk Abiye (Ergün) ulaşsın.. (Özelliklede Meriç sen)

Ufak bir ayrıntı.Barcelona Xavi ve Cruffy olduğundan bu yana pasa dayalı oynuyor.

Meraklısına birkaç not. Rijkaard Galatasaray’ı uzun süreden beri izliyordu. Takım hakkında inanılmaz bilgiye sahip. İlk görüşmede takımın futbolcularını bir çırpıda saydı yöneticilere. Lincoln’ü de biliyor ve tanıyor. Onun hakkındaki kararı kendisi verecek.

Dadından yenmez söylediğin gibiyse:D

marquez galatasaray'a gelmez. bu sezon ilk 11 de yer buldu barca'da kendine. öyle bir adamı başarılı bir sezon geçirmişken kimse galatasaray'ın eline bırakmaz. muhtemelen en az 3 sezon daha takımında oynamaya devam eder.

Hesselink dedim ama Celtic'in onu, onunsa Celtic'i bırakacağını pek sanmam.

Revizyon haline girmiş bir Real Madrid takımı ise artık kadroda bolluk yaratan Hollandalı oyuncularından bir veya ikisini bu sezon yollayacaktır. Rafael Van Der Vaart bu anlamda en mantıklı isimlerden birisi ve güzel durur.

Ei?ur Gu?johnsen'in ise bu gelişmeden sonra (yani Rijkaard faktörü) Galatasaray'a sıcak bakacağını umuyorum.
Jan Vennegoor of Hesselink ve Van der vaart süper olurdu.

Hayırlı olsun yeni uyandım ve yeni görüyorum çok şaşırdım Rijkaard'a!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt