Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Mustafa abi Aydın kanat oyuncusu. Onda da gelecek hücum futboluyla beraber gelişmeler olacaktır ama Arda komple futbolcu. Bu sezon defansiz olarakda büyük işler yapacağını gösterdi.

Aydın kanat olması önemli değil Burak bu sezon ondan ne kadar yararlanabildik sorusuna cevabende bu sezon ne kadar yararlanabiliriz anlamında;)

Burda Rijkaard hocanın faktörü olucağına adım gibi eminim.Sadece Arda değil bu nimetten yararlanacak demek istedim:)

Örnekler verelim isim isim.

1.sırada Aydın geliyor kendini bulacağından hiç şüphem yok.

2.sırada Semih varki değişilmez olucak Uğur'la birlikte.

3.sırada bi Alpaslan varki offf ki offf bu oyuncuların kendini bulup 1-2 sezon sonra bizleri sırtlayıp başarılar sağlıyacak kadronun mimarları olucak. :);)

Marca gazetesinde bir okuyucunun yorumu: A partir de hoy, mi primer equipo es el Barça, y mi segundo equipo es el Galatasaray. Espero que algún día vuelvas a ese lugar del que nunca te debiste ir. Mucha suerte Frank.

Yani diyor ki bugünden itibaren birinci takimim Barcelona ikinci takimim Galatasaray, bizi su an biz yapan kendisidir.

Not: Alıntıdır.

Bu da bütün kuşlara kapak olsun!!!!

Kimler alınabilir sence? Hakikaten merak ettim çünkü elimizdeki futbolcular iyi gibi geldi bana. Anlattığın tarife uygun Tr den mehmet topuz vardı beşiktaş aldı. O tarz adamları bulmak çok zor. Özer hurmacı da oyunun hücum yönünü oynamayı seven adam. Hamit altıntop olabilir belki ama o da büyük külfet zor transfer tabii

İşte o konuda cidden bilmiyorum. Bir şey diyemem. Çünkü orta sahada oyunu gerçek anlamda adam gibi çift yönlü oynayacak oyuncuların maliyetini biliyorsun. Bir de Baros'un iki yanında yırtıcı adamlar şart ise işimiz zor. Kewell oyunun akıl ve pas yönünü karşılayacaktır ama yırtıcılık anlamında desteklenmeye ihtiyacı olacaktır misal. Lincoln'e ise bu kadroda kolay kolay yer veremiyorum. Ama Rijkaard Lincoln kalsın derse, Lincoln'ün arkasını çok koşan ve iyi paslaşan oyunculardan oluşturup ileri üçlüye monte edebilir. Eşşek gibi de koşmak zorunda kalır Lincoln :D

ntvspor 4milyon € olarak geçti yıllık ücretini bu arada Neeskens haberide ntv spor da doğrulandı ama bilemeyecem hani bunun üstüne bir deco Gu?johnsen felan olsa ne bomba olurdu ya :D

Osman Şenher'in söylediğine göre

Rijkaard ; Orta sahaya avrupa'dan yıldız bir oyuncu istiyormuş, forvet için ise Galatasaray Baros'un yanına çok iyi bi golcü almak üzere dedi. Bir de sağ bek ve sol bek için oyuncu aranıyormuş.solbek için adaysa G.Antep'ten İsmail Köybaş'ymış.

-------------------Franco----------------

uğur----------Servet------Transfer---Hakan

-------Transfer-----Topal-----Ayhan-------

---------Arda------------------Kewell-------

-----------------Baros----------------------

Stopere ve orta sahaya iki tane kaliteli yabancı ile lig de çok rahat kafaya oynarız kanımca

Marca gazetesinde bir okuyucunun yorumu: A partir de hoy, mi primer equipo es el Barça, y mi segundo equipo es el Galatasaray. Espero que algún día vuelvas a ese lugar del que nunca te debiste ir. Mucha suerte Frank.

Yani diyor ki bugünden itibaren birinci takimim Barcelona ikinci takimim Galatasaray, bizi su an biz yapan kendisidir.

Not: Alıntıdır.

Ne güzel işte ya bunu istiyorduk bizde tekrardan şahlanmaya başladık sonunda direk uçaçagız bunu istiyorum umuyorum hatta emin gibiyim .Bu sefer bence yönetimde rijkaard'ın arkasında fazlasıyla duracaktır normal olarak :f50:

Hayırlı olur umarımm UEFA bizim ama keşke şampiyonlar liginde olsaydık :S

5.bir takıma gelebiliyorsa bunun bir nedeni vardır oda GALATASARAY marka kalitesidir!

Eyvah yanlış anlaşıldım:):):)

Demek istediğim olay bi İnesta yaratmak dğil Aydın'dan.Genç oyunculara bulunmaz bi hint kumaşı tarzında hoca geldi,kendilerini bulmaları için hiçbir maretleri olmuyacak anlamında Aydın'ı örnek vermek istemiştim:o

Van Der Vaart veya Gudjohnsen düşünüyorum.

Barca Bojan Krkic'i kiralık vermeyi düşünüyordu diye biliyorum. Zlatan İbrahmoviç'i alacak bir Barca Krkic'i yine değerlendirmeyebilir. Eğer kiralık kullanacaklarsa Galatasaray sevaplanabilir miydi merak ettim..

hamit çok büyük transfer olur.

ama galatasaray'ın en büyük avantajı yabancı kontenjanının açık olması. dünyanın her yerinden her futbolcuyu alabilirsiniz. evet mehmet topuz süper olurdu ama galatasaray onu transfer planlarının içine almadıysa bundan en çok kaybedicek olan mehmet topuz'dur.

dikkat edilmesi gereken nokta hollanda gibi durmadan yetenek fışkırtan bir ülkenin en önemli ve bir sezonunu boş geçirmiş teknik direktörünü getirdik. eminim rijkaard bu bir sezonda ucuz maliyetli ve ileride barca'nın yada herangibir büyük takımın formasını giyebilecek adamların bir kaçını tespit etmiştir. o nedenle adını hiç duymadığımız ama önümüzdeki 10 sene çok duyacağımız isimlere de hazırlıklı olalım.

gelecek sezon takımda 18-19 yaşında bir davids yada seedorf görmemiz ihtimal dahilinde...

imza törenini izleyemiyecegiz ona yanıyorum :):)

Aydın kanat olması önemli değil Burak bu sezon ondan ne kadar yararlanabildik sorusuna cevabende bu sezon ne kadar yararlanabiliriz anlamında;)

Burda Rijkaard hocanın faktörü olucağına adım gibi eminim.Sadece Arda değil bu nimetten yararlanacak demek istedim:)

Örnekler verelim isim isim.

1.sırada Aydın geliyor kendini bulacağından hiç şüphem yok.

2.sırada Semih varki değişilmez olucak Uğur'la birlikte.

3.sırada bi Alpaslan varki offf ki offf bu oyuncuların kendini bulup 1-2 sezon sonra bizleri sırtlayıp başarılar sağlıyacak kadronun mimarları olucak. :);)
Tabiki genç futbolcu olayına yaklaşmışsın sonuna kadar haklısın :) Bu arada PClion da okudum İsmail Köybaşı Galatasaray'a yakın diyor. Volkan Yaman ve Necati ile takas edilecek sanırım.

Arkadaslar konuyla alakası olmasada Gs Tv güncel uydu Frekansını verebilcek renkdas var mi ?

hayırlısı olsun. kariyerli teknik direktör, umarım başarılı olur. artık bize düşen arkasında durmaktır.

önümüzdeki sezon nasıl bir futbol izleyeceğimiz üzerine tartışma zamanı artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt