Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olsun?

G.Saray’da futbolun patronu olacak Dürüst’ün görüşüp ikna ettiği deneyimli teknik adam; Arda, Kazım, Servet, Hakan ve Sabri’nin takımda tutulmasını, Trabzonlu Selçuk İnan ve Wolfsburg’lu Tuncay’ın da alınmasını istedi.

korktugumuz basimiza gelecek...

sabri hadi neyse de....kazim. servet, balta ve terim'in prensi, pili bitmis, küme mücadelesi veren wolfsburg'da ilk 18e bile giremeyen tuncay :SS:

G.Saray’da futbolun patronu olacak Dürüst’ün görüşüp ikna ettiği deneyimli teknik adam; Arda, Kazım, Servet, Hakan ve Sabri’nin takımda tutulmasını, Trabzonlu Selçuk İnan ve Wolfsburg’lu Tuncay’ın da alınmasını istedi.

korktugumuz basimiza gelecek...

sabri hadi neyse de....kazim. servet, balta ve terim'in prensi, pili bitmis, küme mücadelesi veren wolfsburg'da ilk 18e bile giremeyen tuncay :SS:

Terim mustaa sarpı bile oynatır.Eğer Fatih Terim gelirse yerli oyuncularda sıkıntı yaşamayız 2-3 tane de usta yabancıyla bu işi götürürüz

Abdullah Avcı , Tolunay Kafkas

Bence lucescu'nun gelme ihtimali yok gelmez! Ya gerets yada terim gelicek.Ben gerets'i isterim.

Terim mustaa sarpı bile oynatır.Eğer Fatih Terim gelirse yerli oyuncularda sıkıntı yaşamayız 2-3 tane de usta yabancıyla bu işi götürürüz

terim milli takimi 2. döneminde ne hallere düsürdü. istedigi her futbolcuyu alabilmesine ragmen ne futbolcular sistemine, ne de sistemi futbolculara uygundu. sacma sapan kadrolar, hep torpillileri oynatti. güzel oynadigimiz tek mac hatirlamiyorum (euro 2008'deki almanya maci haric)

hiddink daha yeni toparlamaya basliyor milli takimi.

terim'e karsi abartili bir beklenti var. bence pek umutlanymayin hayal kirikligina ugrarsiniz. ben suan icin pek umutlu degilim.

hoca dedigin bir tercih yapmali:

1. ya sistemine göre futbolcu alacaksin (ki terim milli takimda bile yapamadi bunu)

2. futbolcularina göre sistem kuracaksin (terim'in bu esnekligi saglayacagini düsünmüyorum cünkü dedigim dedik bir insan ve herseyi ben bilirim semalarinda)

tercihim yerli (terim haric)

yabanci adaylar arasinda gerets. luce basarili olabilir ama o sac bas yolduran futbolunu izlemek istemiyorum :o

kalli feldkamp:D

walla terimdense Hagi gelsin daha iyidir .. :D

Arda,Kazım,Servet,Hakan,Sabri,Yekta,Selçuk ve Tuncay harika bir yerli kadrosu olur bence. Tuncay her türlü iş yapar burada.

valla arkadaşlar son durumu değerlendirecekse.

ünal aysal ve yönetim kurulu çok güclü geliyor. transfer ve diğer konularda yöneticlerin tecrübesi isimleriyle ortada. ünal aysal plan ve programında futbolla ilgili tüm sorumluluğu 2 isme bırakmış durumda gözüküyor.

1- ali dürüst ( inan kıraç ve faruk süren büyük gayretleri ve istekleri)

2- a. albayrak ne kadar yönetimde yedek olarak gözüksede tam bir motive uzmanı olarak.

şimdi gelelim teknik adam mevzusuna 3 isimde hayır diyemeyiz ama önümüzde ki plan veya gelecek açısından bir teraziye koyarsak faith terim veya lucescu derim. eric gerets geleceği düşenerek değil seneyi kurtarmak adına çok iyi işler yapabilir. ama kariyer ve mantile açısından bana heycan yaratacak biri değil.

lucescu : oynattığı futbol kimilerine göre sıkıcı gelsede tam bir maça göre taktik dehası. ama ortada şu sorun var. adam mükemmel oluşturduğu bir kadroyu bırakıp niye elinin tersiyle tazminatı kendi ödeyip gelsin. şan şöhret ğeşinde koşan bir adam değil zaten takımıyla gerekli yerlerde adından bahsettiyor. para için gelecekse o ayrı bir mevzu. teknik adamlığına tek lafım yok ama oynattığı futbol benim için geleceğin takımını oluşturmasında bana heycan vermiyor. gelecek yönetimde ısarcı bir şekilde isteyecek 2 isim var bi adnan öztürk ve a.albayrak ( ama fatih terim tercihleri)

fatih terim: geçmişteki başarı veya hatalarıyla tartılışıyor hala. teknik adam konusunda ilk tercihimdir. hem camianın içinden çıkma- hem türk futbolunu ve içini bilen bir insan. unutmayalımki iyi teknik adamlık değil türkiyedeki taraftar-kulup ve medya düzenini bilecek. yerli oyuncusına sahip çıkacak biri gerekli olacaksa bu fatih terimdir. herkesin ortak görüşü yerli kalitemiz düşük. türk futbolcusu yeteneği dışında motiveyle oynayan düzeyde. real barcelona maçında herkesde yetenek vardı ama ortaya hırs ve inanç çıktı. morunhio farkı. dk 116 ronolda topu alıp 50 mt depar attı. pepe her yerdeydi. bunlar belki kaliteli futbolcu yapısı olan bir kadroda çok ön planda olmayabilir ama önemli maçlarda teknik adam farkı yansır. fatih terimle oluşturulacak bir kadro planlı ve programlı camianın birleşerek inanarak büyük başarıları yeniden bize yaşatcaktır. faith terim ismi yerli futbolcuların alınmasında büyük etken olacaktır. benim ilk hedefim fatih terim olacaktır. kulubunu para için değil başarı için seçen biri. HERKES YOUTUBE MAÇ ÖNCELERİNİ İZLESİN. BİZİÖ KAYBETTİĞİMİZ İNANC VE HEYCANDIR. belki burda toplasak 4-5 bin kişiyiz sürekli aktif olan. tüm türkiyedki GALATASARAY TARAFTARINA SORULSA İLK İSİM FATİH TERİMDİR. yaptıklarıyla - karakteriyle...

FATİH TERİM

BÜLEN ÜNDER

TRANSFERLER SADECE YERLİLERİ YAZIYORUM...

geretsin ozamanki kadroyla nasıl bir hücum futbolu oynattığını gördük.Kurulacak daha iyi bir kadroyla bu adam varken galatasaray maçı izlemek çok zevk verecektir...

sifirdan bir takim kurulmasi lazim.

benim TD adayim ralf rangnick.

hoffenheim 3. ligin dibindeyken rangnick takimin basina gecti ve 3 yilda takimi 1. lige cikardi,ligde ilk devreyi lider kapattilar ama ibisevic sakatlandiktan sonra dusus basladi.

rangnick hoffenheim takimini sifirdan kurdu ve suanda o takimdaki futbolcularin cogu transfer oldular.

ünal aysal başkan olarak görülüyorsa taraftar gözünde

1- inan kıraş- faruk süren ve yönetime aldığı ali dürüst ilk seçenekleri bildikleri camianında yeni bir heycan yaratacağı inandıkları isim fatih terimden başkası değildir. yönetim-camia ve taraftar her zaman kendi içinden birine sıcak bakar. çünkü kalitesi ve galataraylıların göremk istediği futbol yapısı taşıyan tek isimdir.

2- yerli futbolcuların kalitesini artırmak konusunda transfer ve diğer yönlerden olsun sahiplenecek isim fatih terimdir.

3- hataları olmuştur. eli daha güçlü gelen yeni bir dönem için inanılan bir yönetimle fatih terim aynı hataları yapacağını sanmıyorum. kimse her sene şampiyonluğa oynamıyor kadro kalitesiyle doğru orantılı tabi. demek istediğim şu açıkcası.

uzun vadeli düşünülürse, yeni yönetim ve iyi yapılandırılmış bir kadroyla zaten belli ismi olan teknik adamlar belli bir seviyede tutacaktır. ancak avrupada ve önemli maçlarda takım olgusunu sahaya yansıtacak tecrübesi ve kalitesi tartışmasız olan bir teknik adamın etikisini görmemezlikten gelemeyiz.

fatih terim yine istenilen isimdir. gelip gelmeyeceğini bilmem ama ısrarcı olunmalıdır. yeni bir dönem ise herşeyde yeni fatih terim dönemi ve başarı uzak değil.

fatih terimi veya diğerlerini sadece futbol içinde tartışalım.

eirc gerets-lucescu hataları yoktur deniilemez. türkiye çalışmak onlar için ilk seneler hep iyi oluyor ancak sonra tartışılıyor.

fatih terimin egosu var beni futbol içinde eleştirin yeterki diyor..

umarım gelecek teknik adam yerli futbolcu kalitemizi görür ona göre transferler yapıp, yabancı futbolcularda ona göre yanına serpiştirmeli. önce yerli oyuncular alınmalı sonra yabancılar. yeni sezon içinde en geç temmuzda tüm kadro hazırlanmış olmalı.

sifirdan bir takim kurulmasi lazim.

benim TD adayim ralf rangnick.

hoffenheim 3. ligin dibindeyken rangnick takimin basina gecti ve 3 yilda takimi 1. lige cikardi,ligde ilk devreyi lider kapattilar ama ibisevic sakatlandiktan sonra dusus basladi.

rangnick hoffenheim takimini sifirdan kurdu ve suanda o takimdaki futbolcularin cogu transfer oldular.

o takimi ragnick deha oldugu icin degil...

dietmar hopp (abramovich) para bastigi icin...

almanya nin en zengin adamlarindan...

tranferleri hep onun sayesinde yaptilar..

yoksa hoffenheim bir kasaba takimi...

hayatta bu basarilari elde edemezdi...

3.ligde debelenip dururlardi.

Eric Gerets ve saygıdeğer köpeği.

Abdullah Avcı...

abdullah avci en mantiklisi gibi duruyor bence.

van ghaali büyük bir risk olarak görüyorum, bu durumda olmasak, isterdim onu takimin basinda görmeyi, ama su durumda büyük bir risk.

üstüne zor bir adam, hemde cok, hep yönetmle falan ugrasip durur, kücük/büyük kavgalar eder.

en mantiklisi avciyi getirmek bence, adam en kötü ihtimal ilk 4 sokar bizi seneye, en kötü.

adam gibi kadro olursa, sampiyonluga da oynatir.

Adam gibi bir kadro kurun!

Rijkaard Gelsin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt