Yeni Transferimiz Berkin Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun !

Cevap: Yeni transferimiz Berkin Galatasaray camiasına hayırlı olsun!

Berkini Arda ile kıyaslayan yok. En azından ben kıyas tutmuyorum. Ileri ki yıllarda Arda geri geldiginde Berkin'in yedegi olması diye bir temmenide bulundum. Yani Arda'nın yaptıklarınında ötesi demek.

Ben ve benim gibiler Arda'yı bitirmedi, fakat o Galatasarayı yüz üstü bırakıp gitti. 10 numara'yı istedi aldı. Kaptanlık icin 2008/2009 sezonun her lig macından sonra kaptanlık'ta kaptanlık diye tutturdu onuda aldı. Peki Arda bunları aldıktan sonra Galatasaray'a ne verdi? 12 milyon Euro'cuk mu? Ben sana söyliyim. Galatasaray'ın o 12 milyona ihtiyacı olsaydı Arda'ya "gitme oglum" demezdi.

Ben ve benim gibilerin cok sevdigi, ama sen ve senin gibilerin "büyük kaptan" ilan ettigi adam kabul etsenizde etmesenizde batan gemiyi terk etti. Galatasaray eski gücünde degil artık ve bu durumda gitmeyi en son kafasına koyan Arda olmalıydı.

Kaptanlık sonuna kadar Sabri'nin, Avrupa'ya gitmeyen bir takıma sırf gönül meselesi yapıp gelen Selcuk ve gibilerinindir. Bunlara bir Galatasaraylı olarak tesekkür ediyorum.

Halk arasında "Arda Kompleksi" denilen hastalığa yakalanmışsın kardeş. Acil şifalar dilerim.

Cevap: Yeni Transferimiz Berkin Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun !

başlık biraz gay olmamış mı sizce de

Berkin top tekniği, Cristiano'yu andıran frikik stili ile artık A Takımda yer etmeye başlar..

Berkine guvenim tam!GS yeni yildiz adayi:)

Riera transferinden sonra destek mestek falan unuttunuz. Taraftarın bu isim düskünlügüne anormal derecede ayar oluyorum :ka10:

Rieradan daha iyi performans gösterirdi.

Riera'dan sonra Robben etkisi yaratır.

bu konuya daha fazla ilgi olmalı. berkin sakat sanırım şuan yoksa oynardı...a 2 de .

Bekliyoruz kendisini.

twitterdan hatrını sorsanız bi berkinin ?nerelerdesin diyen biri olsun la !

Şunu görmelerini bekliyorum; nasıl ki Gökhan'ın sakatlığında, Servet'in cezasında Semih'e güvenip oynatınca ellerinde nasıl bir cevher olduğunu anladılar.Aynı şeyi Berkin'de de görmek istiyorum.Hazır Riera formsuzken, alternatifi de yokken Berkin'e verelim şansı.Eminim ki o da en az Semih'in yarattığı izlenimi ortaya koyacaktır.

Fiziği de uygun oynamak için. Öyle omuz darbeleriyle falan düşüremezsiniz Berkin'i.

bu maçta şans verilmeliydi

Rijkaard'ın Berkine 15 dakika sans verdigi mac Trabzon macı mıydı?

nefes alıyormu ?

Geri
Üst Alt