Yeni Transferimiz İstanbul’a Ayak Bastı

40-50 kişinin karşılamasından bir şey olmaz, bence rezillik değil. Giovani'ninki rezillikti, Jo'nunki de öyleydi, Sneijder'ınki son noktaydı (arabanın üstüne çıkmalar falan...). Yoksa bence böyle ufak karşılamalar hiç de kötü değil, aksine adam düşünür, "Ulan bu takımda Sneijder var Drogba var, buna rağmen adamlar üzerime titriyor, ben de onların gözüne girmeye çalışırım" der diye düşünüyorum.

Adamın arkasından "Wellcome Brother" diye pankart açmışlar ya :)

Umarım faydalı olur, tipi de güzel yüzü temiz iyi çocuk. Bonservis için 4-5 değil 3 milyon euro vereceğimiz söyleniyor ama KAP'tan açıklama yapılmadan kesin olarak bir şey söyleyemeyiz tabii. Sanmıyorum ama yerli statüsünde oynatamasak bile yönetime karşı tavır almamamız gerektiğini düşünüyorum çünkü genç ve potansiyelli bir oyuncu, birkaç sezon içerisinde çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli de var, ödediğimiz bonservis bedeli de eğer 3 milyon euro ise o da çok sayılmaz. Yıllık ücreti de 1 milyon euro olur muhtemelen. İyi transfer bence hayırlı olsun :)

Hoşgeldin İzet!

Aynı fikirdeyim hele elden çıkarılabilecek çok yabancı topçumuz olduğunu da düşünürsek bence transfer sezonu bitmeden hemen yönetimi eleştirmeye bahane aramayalım . Bizim düşündüğümüzü onlar da düşünüyordur haa düşünemiyorlarsa zaten hep beraber eleştirilir . Yerli oynayacaksa Messi , yabancı kategorisinde oynayacaksa Sarp muamelesi yapılması da sadece bizim foruma has bir durum olsa gerek . Biraz sabır .

Ünal Aysal ın açıklamasında bence gizli birkaç detay yatıyor. nasıl mı?

Başkan Telles ve Hayrovic i birmiş olarak görüyor. Dany karabük e gidecek bunu biliyoruz, Onun yerine kontenjana Alex telles girecek. Başkan "Dışarıda pahalı oyuncularla ilgili değiliz. Neden değiliz, yabancı sınırımız var. " şeklinde bir lafı var. Yani Telles hariç yabancı kontenjanı harcayacak oyuncu alamayız kontenjandan dolayı demek istiyor bence..

Buda demek oluyor ki Hayrovic yerli statüsünde oynayacak.

Benim anladığım bu

Önce imza bir atılsın sonra yerli için başvurusu yapılır hemen zaten.

Messi gelse böyle karşılanırdı.

Hayırlı olsun.Uzun yıllar başarı ile takıma katkı verecektir...

hayirli olsun. iyi transfer. forumdan cogu kisi senden özür dileyecek:coffee:

yabancı statüsünde olsa bile amrabattan iyidir en azından tabi gördüğümüz kadarıyla hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt