Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Beyler;Barcelona Henry,Etoo ve Messi nin açığını kapatmak için,Xavi,Yaya,Iniesta ile oynuyor!

Siz ise Kewell,Keita,Arda,Baros u beraber oynatıyorsunuz:DSavunma 4 kişiden oluşacağına göre,Orta sahayı Ayhan,Mehmet Topal,Barış Özbek,Linderoth tan 2 sini kullanarak,Kewell,Arda,Baros,Keita nın açığını kapatabileceğine inanıyorsunuz!

Siz Harlem takımı kuruyorsunuz ben ise Lig te başarılı olma ihtimali daha yüksek bir kadroyu öneriyorum;)2 orta saha ile mücadele edemeyiz!!!3 tane press yapan,ısıran,rakibi rahatsız eden ve topu iyi kullanabilen adam lazım orta sahaya!!!Bu noktada Kewell,Arda,Baros,Keita dan 1 i yedekte beklemek zorunda!!!Burda seçim yapılacaksa bence Kewell yedek kalmalı!!!Geçen sene sizin Harlem takımını Skibbe kurdu,Lincoln,Kewell,Baros,Arda yı beraber oynatarak ve sanırım hepiniz deplasmanda ve içerdeki 3 gol üstü mağlubiyetleri unuttunuz sanırım!!!

Futbol mücadele oyunudur,siz show amaçlı Harlem kurma cabasındasınız!!!

Kewell hariç geri kalan Arda, Baroş ve Keita bence kendi defanslarını zaten yapacaklardır. Arda zaten ortada oynasa bile extra defans yapar. Kondisyonunu arttırdı mı birde süper. Bakalım elbet bir iki maç bu formasyon da oynanacaktır. Sahada daha net gözükür.

Kewell hariç geri kalan Arda, Baroş ve Keita bence kendi defanslarını zaten yapacaklardır. Arda zaten ortada oynasa bile extra defans yapar. Kondisyonunu arttırdı mı birde süper. Bakalım elbet bir iki maç bu formasyon da oynanacaktır. Sahada daha net gözükür.

Allah aşkına Baros ne zaman defansa geldi?Keita da birazcık şahsi oynamayı seven bir futbolcu izlenimi verdi ama tartışılmaz kalitede bir sağ açık o ayrı;)Arda konusunda haklısın ama Arda defansif gedikleri kapatmaya çalışırsa hücumda kaybolur.Bu sene bir çok kez bu yaşandı;)Burda en zayıf halka Kewell dır;)Ama şuda var Kewell her türlü bu takımda 45 dk oynar her maçta;)

Allah aşkına Baros ne zaman defansa geldi?Keita da birazcık şahsi oynamayı seven bir futbolcu izlenimi verdi ama tartışılmaz kalitede bir sağ açık o ayrı;)Arda konusunda haklısın ama Arda defansif gedikleri kapatmaya çalışırsa hücumda kaybolur.Bu sene bir çok kez bu yaşandı;)Burda en zayıf halka Kewell dır;)Ama şuda var Kewell her türlü bu takımda 45 dk oynar her maçta;)

Şöyle benim Baroş'un defans yapar dediğim hücumda ileride defans yapar. En azından defansları tutar ki bunu ligde ve bir kaç Avrupa maçlarında gördük. Arda hani kendi boşluğunun extrası olarak yapar bence. Ki zaten o yerden kayıp top kepçelemesine hastayım buram buram defansı biliyorum kokuyor:D Kewell konusunda haklısın katılıyorum. Ama oda direk Lincoln kadar boşluk bırakmıyor. Bakalım bir kaç maç görsek iki türlü belli olur. Tabi orta sahadaki isimlere ve rakiplere göre de değişir. :D

Şöyle benim Baroş'un defans yapar dediğim hücumda ileride defans yapar. En azından defansları tutar ki bunu ligde ve bir kaç Avrupa maçlarında gördük. Arda hani kendi boşluğunun extrası olarak yapar bence. Ki zaten o yerden kayıp top kepçelemesine hastayım buram buram defansı biliyorum kokuyor:D Kewell konusunda haklısın katılıyorum. Ama oda direk Lincoln kadar boşluk bırakmıyor. Bakalım bir kaç maç görsek iki türlü belli olur. Tabi orta sahadaki isimlere ve rakiplere göre de değişir. :D

Baros topsuz alanda kocaman bir sıfır ama varlığı yeter;)Arda konusunda bende katılıyorum ama Arda da kaç yıldır 60 dk lık futbolcu gibi,umarım bu sene Pujol sayesınde herkes adam akıllı kondisyon depolamış olacak.

Baros topsuz alanda kocaman bir sıfır ama varlığı yeter;)Arda konusunda bende katılıyorum ama Arda da kaç yıldır 60 dk lık futbolcu gibi,umarım bu sene Pujol sayesınde herkes adam akıllı kondisyon depolamış olacak.

Baroş hani gelip defansa kapanmaz veya öyle çok yardıma gelmez belki ama dediğim gibi tek başına bile koskoca defansları çıkartmıyordu bazı maçlarda. İnşallah Pujol sayesinde 80 dakikaya çıkarsa Arda çok iyi olacak. GS TV'ye konuşmuştu yanılmıyorsam Arda: "Sadece Beşiktaş maçında 5 tane kademeye girdim. Yapmasam kimse neden yapmadın demez ama bence bu gerekli" tarzında konuşması vardı ki Delgado'nun attığı golde ne kadar tartışılsa da orada Arda vardı kademeye girmek istedi. Bakalım sonuçta inşallah Pujol sayesinde sağlam bir takım olacak.:D

Bu gece 2. bomba yolda hislerime güveniyorum dün akşam yazdım sabah patladı bomba.. 'kader de varsa d...... neye yarar üzülmek...(eziklere)

Pujol a da teknik kadroyada güven tam zaten;)

Bir sag bek stoper gelirse bu takima mayis ayinda 3.avrupa kupamizi kaldirmis oluruz.Orta saha, hucum hattimiz cok kuvvetli ama geride hala kotuyuz onuda halleddersek dehset bir sezon bizi bekliyor bence.

Baros topsuz alanda sıfırmı?..gülüyorum ve futbol bilginede hayran kaldığımı belirtiyorum.

bnce keita açık oynuyup yeni bir forvet alıcagımız gibi düşünülüyo bu isim owen yada babel defansada volkan şen orhan şam gelebilir öncelik yabancıda gözüküyo.

007 haldun daha türkiyeye ayak basmadı :D

Baros, topsuz alanda sifir? Ilginc. Bence yeni transferimiz stoper ya da sag bek olacak.

Baros a alternatif almadan transfer defterini kapatmak iyi olmaz, tamam öncelik Servet in durumuna göre defans bölgesi ama forvette alternatifimiz yok. Nonda nın yürümeye takati yok, Özgürcan, Yaser ve Erhan ise tam bir soru işareti.

Açıkcası ben bir sonraki transferin hangi bölgeye olucağını kestiremiyorum

Marsilya, Diawara'yla anlaştığına göre Servet kalacaktır. 1 forvet alıp transferi kapatabiliriz.

Orta sahanin ortasina iyi pas trafigi yapacak 1 adam bekliyorum.

Orta sahanin üçlüsünde mehmet topal-ayhan ve baris var.Barisin yerine kaliteli bi adam almaliyiz.

Orta sahanin ortasina iyi pas trafigi yapacak 1 adam bekliyorum.

Orta sahanin üçlüsünde mehmet topal-ayhan ve baris var.Barisin yerine kaliteli bi adam almaliyiz.
Rijkaard Arda'yıda ortasahada oynatacak kanımca.

Bknz:Linderoth---Topal---Arda

Açıkcası bence ilk 11 de oynayacan 1 stoper ve 1 tane 2 yönlü ortasaha alınmalı...Stoper servet gitsede gitmesede alınmalı...Gökanın oraya çare olacağına inanmıyorum...

Neil iyi bir altarnatif gibi duruyor:hem sağ bek hemde stoper oynayabildiği için...

Lincoln giderse ortasahayı yönetecek bir maestro gerekli...

Emana yada Hamit çok iyi olurdu açıkcası ama zor tabiki...

Bakalım bekleyip göreceğiz...

Ya herkez Arda nın İniesta olmasını bekliyor ama bu o kadar da kolay deil...

Ardanın o boşluğu doldurması için alanı nasıl daraltacağını iyi bilmesi lazım...Ben açıkcası bu görevi yapacağına inanmıyorum...Hepsini geçtim Ardanın İniesta temposuna ulaşacağını tahmin etmiyorum...

Birde dielimki orada oynatıyor...Şu da bir gerçekki bizim bie Xavi miz yok...Ardanın yapmak istediklerine Ayhan - Barış - Topal ne kadar yanıt verebilir...:rolleyes:

Katılıyorum, Arda üçlü ortasahanın solunda oynayabilir.

Ayrıca orta saha için bir çok alternatifimiz var, Ayhan, Barış, Linderoth, Mustafa Sarp, Sabri, Serkan Kurtuluş..

Arda orta-solda oynar, ön libero olarak Topal ve Linderoth var, Ortasahanın sağı için çok kaliteli bir ismimiz olmasa bile kullanabileceğimiz birçok oyuncu var

Geri
Üst Alt