Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

nerde cikti bu serefsiz lugano konusu lugano hayranlari ali sami yende yaptiklarini emreye yaptiklarini ne cabuk unutunuz bu cirkeften nefret ediyorum gitsin ezikbahcesinde oynasin o forma ona cok yakisiyo

bende çözmeye çalışıyorum.aramızda 1kaç futbol bilgisi az arkadaş var atıyorlar ortaya.yahu adam iyi olsa bizlere mi kalır.f5 niye satar.bu adama taş gibi stoper diyen zihniyete bak ya. emre aşık çirkefmiş yok nobreye bir tarafını sokmuş. Arkadaşım daha çok örnek verebilcekmisin ? yok çünkü bu söylediklerini H.Şükür de popescuda yapmıştır. Velet gibi laf yetiştirme derdindesiniz. Lugano adi bir amatördür. Anca f5 de oynar çünkü para için. Bizimle işi olamaz.

bende çözmeye çalışıyorum.aramızda 1kaç futbol bilgisi az arkadaş var atıyorlar ortaya.yahu adam iyi olsa bizlere mi kalır.f5 niye satar.bu adama taş gibi stoper diyen zihniyete bak ya. emre aşık çirkefmiş yok nobreye bir tarafını sokmuş. Arkadaşım daha çok örnek verebilcekmisin ? yok çünkü bu söylediklerini H.Şükür de popescuda yapmıştır. Velet gibi laf yetiştirme derdindesiniz. Lugano adi bir amatördür. Anca f5 de oynar çünkü para için. Bizimle işi olamaz.

Abi fb satmıyor ki parada anlaşamadılar sadece bi de bunun yanında adam avrupa'da oynamak istiyor. Bence avrupa'da oynamayı da hakediyor. Lugano fb'de oynamamasını gerektirecek kadar iyi bi stoper.

Abi fb satmıyor ki parada anlaşamadılar sadece bi de bunun yanında adam avrupa'da oynamak istiyor. Bence avrupa'da oynamayı da hakediyor. Lugano fb'de oynamamasını gerektirecek kadar iyi bi stoper.

ha satmış ha anlaşamamış pek farkı yok demek istedim renkdaş. Yani satmak demek gözden çıkarmak anlaşamamak da bir nevi aynı durumdur. Demekki vermek istemiyor f5 adamın istediği parayı. Bir gerçek var çok büyük takımda oynayamayacak. çünkü o olgunlukta bir oyuncu değil. iyi kötü oyuncu demiyorum profesyonel olamamış diyorum o kadar.

Lugano o takımın içine girerse amma uyum sağlar ya takım bağarına basar hemen. Başarı için takım ruhu şart. taraftarın zaten %80 i istemez luganoyu. Bu şartlar altında lugano takıma yaradan çok zarar verir.

Transfer yapmayacakmışız çok büyük sürpriz olmazsa.

-hayat sürprizlerle doludur...

-her an her şey olabilir...

-hayat biter transfer bitmez...

bu sözler başkana ait, ben eminim ki bir yıldız daha gelecek....

transfer olucak bunu sokaktaki bebeler bile biliyor. neren çıkartıyorsunuz bunu. Adnan Polat net bir şekilde "bu sene transferlerimiz bu kadar artık takımın adaptasyon süreci başladı vs vs vs" dediğini duydunuz mu ? söylemek istermi şöyle herhangi bir başkan heleki işini gizli yapan bir başkan " evet transfer var tam tamına 1 tane daha onun için ingilterede bir takımla görüşüyoruz" mu diyecek ? yapmayın yahu. Takımın bal gibi eksiği var oraya aşı şart.

ben yıldız falan demiyorum tek isteğim ihtiyacımız olan yere gereken adamların alınması. Capone da yıldız değildi ama harika bir kanat adamıydı yada peres yada ne bileyim. tek söylediğim bu. Yıldız olsun olmasın iyi olsun kafi.

Bence de transfer yapmayız artık 32 oyuncu zateb uefayada az kaldı.

Valla 6 gün transfere yeterli olur diye düşünüyorum.. Zaten transfer Tobol'da oynamasa da olur..

Peter Luccin diye düşünüyordum ama kasım a kadar sakatmış Rochemback olabilir mi acaba ?

vander vaart gibi isimler hayal artık biz bundan sonra ancak ucuz ve genç birisini bulursak alırız

Çift yönlü bir orta saha.

10 numaradan sonra yeni moda,çift yönlü orta saha :) Bundan sonraki ne olacak acaba,üç yönlü oyuncuya kadar gidecek heralde,gerekirse kaleye de geçebilecek,sonra dört yönlü yani hem oynayıp hem de takıma tezahürat yapabilecek oyuncu,sonraki model ise takıma taktik verip takıma teknik direktörlük yapabilecek ve son model olarak da hem sizin oyuncunuz hem de rakip oyuncu olabilecek bir oyuncu :p

10 numaradan sonra yeni moda,çift yönlü orta saha :)

Günümüz futbolunda 10 numara diye birşey yok artık.Yani xaviler iniestalar gerrard lar daha el üstünde tutulmalı ve tutuluyor da.Türkiye'de bunun örnekleri Ernst,M.Topal,Emre belözoğlu ve Linderoth.

artık böyle olması lazım futbolun

10 numaradan sonra yeni moda,çift yönlü orta saha :) Bundan sonraki ne olacak acaba,üç yönlü oyuncuya kadar gidecek heralde,gerekirse kaleye de geçebilecek,sonra dört yönlü yani hem oynayıp hem de takıma tezahürat yapabilecek oyuncu,sonraki model ise takıma taktik verip takıma teknik direktörlük yapabilecek ve son model olarak da hem sizin oyuncunuz hem de rakip oyuncu olabilecek bir oyuncu :p

Güzel arkadaşım çift yönlü orta saha yeni moda olmadı sen merak etme.Rijkaard'ın kendisi bizza çift yönlü orta sahadır.Ve ne kadar tutulmuştur.Burdan yap hesabını ;)

Geri
Üst Alt