Faruk Demirtas
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2008
- 1.336
- 0
- 1.306
Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?
yeni transfer gece 3 te açıklanacakmıs :S
yeni transfer gece 3 te açıklanacakmıs :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uğurun kafadan 4 ayı var daha. tahmini söylüyorum ama bu gerçektir. Kas ları tekrar topluyacak üstüne kondisyon koyacak ve sonrada sisteme mpnte olucak. Sağ kanat yada kısacası kanatların özel görevleri vardır :
- kademe yapmak
- açık kapamak
- bindirmeler
- pas dağılımı
- atak organizasyonuna katkı gibi
uğur daha genç hani deneyimli bir adam olsa söz konusu oyuncu tamam mental durumu daha kolay aşardı ama öyle değil işte. Çok sevdiğim değerli kardeşim umarım toplar kendini. Sağ bek e acil ihtiyaç yok ama olursa bulunursa bal olur kaymak olur. Sabri yi artık oralarda görmek istemiyorum. Orta saha bence çok çok acil değil. Keita yı da kullanabilir orada gerektiğinde.
Dalgaya alınacak bir konu değil yeni transferimiz ortasaha olacakmış ve bugece 3te açıklanacakmış..Ben biglia diyorum..Melih Abi dalgaya almış bence![]()
Dalgaya alınacak bir konu değil yeni transferimiz ortasaha olacakmış ve bugece 3te açıklanacakmış..Ben biglia diyorum..
MElih abi keita açıklanmadan önce ki gece söylemişti keitayı..Yani böyle kesin konusuyorsa vardır bir bildiği..Muhtemelen dediği İngiltere'deki el sıkışılan oyuncu açıklanacak..ben pek sanmıyorum bugün 3 te falan olacağına. Melih beyi tanımıyorum ama bildiğim tek şey bu işlerin çok sessiz sedasız yapıldığı velevki yapılıyor zaten herkesin haberi olurdu. bugün yada yarın bilemiyecem ama saat vermek falan inandırıcı değil.
Dalgaya alınacak bir konu değil yeni transferimiz ortasaha olacakmış ve bugece 3te açıklanacakmış..Ben biglia diyorum..