Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

yeni transfer gece 3 te açıklanacakmıs :S

uğurun kafadan 4 ayı var daha. tahmini söylüyorum ama bu gerçektir. Kas ları tekrar topluyacak üstüne kondisyon koyacak ve sonrada sisteme mpnte olucak. Sağ kanat yada kısacası kanatların özel görevleri vardır :

- kademe yapmak

- açık kapamak

- bindirmeler

- pas dağılımı

- atak organizasyonuna katkı gibi

uğur daha genç hani deneyimli bir adam olsa söz konusu oyuncu tamam mental durumu daha kolay aşardı ama öyle değil işte. Çok sevdiğim değerli kardeşim umarım toplar kendini. Sağ bek e acil ihtiyaç yok ama olursa bulunursa bal olur kaymak olur. Sabri yi artık oralarda görmek istemiyorum. Orta saha bence çok çok acil değil. Keita yı da kullanabilir orada gerektiğinde.

Tabiiki kolay değil 1.5 yıllık uzun bir sakatlık periyodunun ardından Uğur Uçar'ın kendini toparlaması ve yeterli kapasiteye ulaşması için birkaç ay daha sürebilir.

bence en azından çok kaliteli ya stoper veya bir sağ bek alınmalı bu takıma öyle transferi kapatmalıyız

Melih abi zaten yukarıda açıklamış sağolsun Adnan Polat’ın konuşması bizi aydınlattı açıkcası sevindim yani transfer bitmesi çok saçma olurdu zaten.

(Yeni transferimiz bu geceyarısı saat 03.00′te açıklanacak. Şu an yolda kendisi. Sevgilerimle. Melih)

inşallah 3 te açıkanır (yalan olmaz inşallah) bana bir heyecan geldi :f68.gif:

Melih Abi ortasaha diyor bakalım haydi nöbete nasıl olsa yarın pazar rahatız

(Burak selam. Transfer konusunda yapacağımızı yaptık esas itibariyle. Manisaspor’dan iki futbolcu daha alıp kapatırız sezonu. Sevgilerimle. Melih

ben pek sanmıyorum bugün 3 te falan olacağına. Melih beyi tanımıyorum ama bildiğim tek şey bu işlerin çok sessiz sedasız yapıldığı velevki yapılıyor zaten herkesin haberi olurdu. bugün yada yarın bilemiyecem ama saat vermek falan inandırıcı değil.

eger dorgu cikarsa transfer donemde sadece ve sadece Melihi takip ederim

valla iki lucas'tan(leiva,biglia) birisi gelsin transferi kapatalım biz de rahatlayalım haldun abi'de rahatlasın..

ben pek sanmıyorum bugün 3 te falan olacağına. Melih beyi tanımıyorum ama bildiğim tek şey bu işlerin çok sessiz sedasız yapıldığı velevki yapılıyor zaten herkesin haberi olurdu. bugün yada yarın bilemiyecem ama saat vermek falan inandırıcı değil.
MElih abi keita açıklanmadan önce ki gece söylemişti keitayı..Yani böyle kesin konusuyorsa vardır bir bildiği..Muhtemelen dediği İngiltere'deki el sıkışılan oyuncu açıklanacak..

Geri
Üst Alt