Yeni Transferimiz Kim Olur ?

Cevap: Yeni Transferimiz Kim Olur ?

yusuf yusuf:D her gün foruma giren soruları cevaplayan insanın bugün girmemesi ilginç.tamam hadi söylediği şey gerçekleşmemiş olabilir ama neden kaçıyor ki.hoş değil melih abinin yaptığı.sevdiğim,beğendiğim bir insana yakıştıramadım ortaya birşey atıp kaçmasını.

M.Ş bizim için bitmiştir artık.(istihbarat anlamında)

Emana'dan başka gelecek kimseye sevinmem , Emana'nın da adı basında çıktığı için o da gelmeyeceğine göre , artık ben sevinemem. :p

Polat transfer yok dedi hala yeni isimden bahsediyosunuz :)

yeni isimlerimiz, uğu linderoth çolak ve umarım Aydın olur..

marsilya hunteları alacak sanırım 13 mılyon avro istiyor real

Arkadaşlar yarın sabah saat 9:53:26'da 74'lük ihtiyar delikanlı forvetimiz açıklanacak.. Hollanda'dan amcamın komşusu Rijkaard'ın yakın arkadaşıymış o söylemiş.. Hayırlı olsun tüm camiamıza..

Arkadaşlar yarın sabah saat 9:53:26'da 74'lük ihtiyar delikanlı forvetimiz açıklanacak.. Hollanda'dan amcamın komşusu Rijkaard'ın yakın arkadaşıymış o söylemiş.. Hayırlı olsun tüm camiamıza..

benım duydugum 9:51:25 dı

İsim vermeyi çok isterdim fakat bilgiyi aldığım kişiye ayıp olsun istemiyorum.. Ben sadece bu haberi duyduğum andaki heyecanla size bir bilgi verdim o kadar..

acıklamassan acıklama, nasıl olsa tarın turkspor.nety açıklar zaten:D

transfer yok mu şimdi bu gece :p

merhaba arkadaslar. dün gs macını netten izlerken M.Ş nin bahsettiği adamın Vadim Demidov oldugunu söyledi birisi ama ne kadar dogru bilemiyorum..

Geri
Üst Alt