Yeni Transferlerimiz İçin İmza Töreni Düzenlendi

Lise kapatılmalı
5a67325167b0aa24ec85a7e2.webp

O muhalefet adam gibi bir yönetim çıkarabilecek mi göreceğiz.

Bu yönetimin secilebilecegini pek sanmıyorum.

İster kabul edin, ister etmeyin. Bu Ali Koç ve avanesini durdurabilecek, hizaya sokup seslerini kesebilecek tek kişi RTE'dir. Hazır bunların Yöneticisi RTE'ye,Devlet'e, Emniyete falan küfür etmişken, üstüne Ali'de Emniyet'e sövmüşken bizim Abdürrahim'i direk RTE'ye göndermemiz gerekiyor. Yoksa sezon sonuna kadar taraftara açacaklar 3 hafta sonra tribünleri ben size söyleyeyim.
Taraftara açma olayı biraz zor abi Mart sonu istiyorlar ama ne olur bilinmez Albayrak konusunda haklısın Erdoğan ile aile.yakini kendisi çok yakınlar ama apo bir kere bile bize faydası olmadı nedendir bilmiyorum apo pasif bir adam

İster kabul edin, ister etmeyin. Bu Ali Koç ve avanesini durdurabilecek, hizaya sokup seslerini kesebilecek tek kişi RTE'dir. Hazır bunların Yöneticisi RTE'ye,Devlet'e, Emniyete falan küfür etmişken, üstüne Ali'de Emniyet'e sövmüşken bizim Abdürrahim'i direk RTE'ye göndermemiz gerekiyor. Yoksa sezon sonuna kadar taraftara açacaklar 3 hafta sonra tribünleri ben size söyleyeyim.
RTE yok olsun ben Ali Koç'a katlanmaya razıyım.

RTE haberi olmadan yaptılar saniyorsun bunları adam mesutu fenere getirtti devletten bile para vermiştir sen diyorsun rte ile konuşalım ya komik olmayalım.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ülkede esas olması gereken şey olursa ancak bu düzen değişir

Şu an tekrarı başladı GS Tv'de
Başak maçının tekrarı vardı niye araya tekrar girdiler anlamadım

Tercüman iyi heyecan yapmış yav
Mohammed de gülüyor adam konuşurken :D

Geri
Üst Alt