Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
Yav gol yiyince sevinen tayfa kalsın mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lise kapatılmalı
makul bir şey söyleLise kapatılmalı
FM wonderkid önermakul bir şey söyle

wonderkidsiz oynarım fm'yiFM wonderkid öner![]()
Taraftara açma olayı biraz zor abi Mart sonu istiyorlar ama ne olur bilinmez Albayrak konusunda haklısın Erdoğan ile aile.yakini kendisi çok yakınlar ama apo bir kere bile bize faydası olmadı nedendir bilmiyorum apo pasif bir adamİster kabul edin, ister etmeyin. Bu Ali Koç ve avanesini durdurabilecek, hizaya sokup seslerini kesebilecek tek kişi RTE'dir. Hazır bunların Yöneticisi RTE'ye,Devlet'e, Emniyete falan küfür etmişken, üstüne Ali'de Emniyet'e sövmüşken bizim Abdürrahim'i direk RTE'ye göndermemiz gerekiyor. Yoksa sezon sonuna kadar taraftara açacaklar 3 hafta sonra tribünleri ben size söyleyeyim.
RTE yok olsun ben Ali Koç'a katlanmaya razıyım.İster kabul edin, ister etmeyin. Bu Ali Koç ve avanesini durdurabilecek, hizaya sokup seslerini kesebilecek tek kişi RTE'dir. Hazır bunların Yöneticisi RTE'ye,Devlet'e, Emniyete falan küfür etmişken, üstüne Ali'de Emniyet'e sövmüşken bizim Abdürrahim'i direk RTE'ye göndermemiz gerekiyor. Yoksa sezon sonuna kadar taraftara açacaklar 3 hafta sonra tribünleri ben size söyleyeyim.
RTE haberi olmadan yaptılar saniyorsun bunları adam mesutu fenere getirtti devletten bile para vermiştir sen diyorsun rte ile konuşalım ya komik olmayalım.İster kabul edin, ister etmeyin. Bu Ali Koç ve avanesini durdurabilecek, hizaya sokup seslerini kesebilecek tek kişi RTE'dir. Hazır bunların Yöneticisi RTE'ye,Devlet'e, Emniyete falan küfür etmişken, üstüne Ali'de Emniyet'e sövmüşken bizim Abdürrahim'i direk RTE'ye göndermemiz gerekiyor. Yoksa sezon sonuna kadar taraftara açacaklar 3 hafta sonra tribünleri ben size söyleyeyim.
İkisi birden yok olsa olmaz mı ?RTE yok olsun ben Ali Koç'a katlanmaya razıyım.
Ali Koç kendi kendini imha etme potansiyelini taşıyor. İzlemesi keyifli bence.İkisi birden yok olsa olmaz mı ?
Haberi bence Mesut transferinde vardı. Mesut koyu Tayyipçi, lakin bizim Abdürrahim'de o derece Tayyipçidir. O sebeple iktidara yakın olmak değil menfaati kullanmak gerekir.RTE haberi olmadan yaptılar saniyorsun bunları adam mesutu fenere getirtti devletten bile para vermiştir sen diyorsun rte ile konuşalım ya komik olmayalım.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben o konuda 2023'de değil 2028'de ümitliyim. 2023'de yine RTE rahat rahat alacak.Ülkede esas olması gereken şey olursa ancak bu düzen değişir